Slået op d.

Fugt, fugt og atter fugt.

Ligemeget om du er 15 eller 65 har din hud brug for fugt. Især i denne tid. Vi har sommer i Danmark og solen er nr.1 fjende når det kommer til vores hud. Det er smukt med en solbrun kulør, men knapt så smukt med tør hud.
Din hud skal have fugt HVER dag.
Din hud er din krops største organ, men det sidste til at drage fordel af dit vandindtag. Så selvom du husker at drikke meget vand… skal du altså drikke ekstra meget vand hvis huden også skal have noget især i varmen hvor du  også sveder ekstra meget. Og det er kun fugt indefra. Vi kan jo ligeså godt hjælpe lidt til udefra.

Hjælp til fugt ansigtet:

Vores fugtgivende enzympeeling er meget populær, da den efterlader huden ren og blød. Brug den et par gange om ugen
En gang imellem skal man gøre noget ekstra godt og her skal du bruge vores ansigtsmaske med fugtserum. Nem  og effektiv forkælelse.
Brug en god og fugtgivende ansigtcreme hver dag både morgen og aften.
OG husk ekstra meget vand.

fugtansigt

Fugt til krop:

Smør dig ind fra top til tå i en fed creme efter badet eller på et andet tidspunkt. Husk hænder og fødder også på undersiden ( Du kan evt smøre fødderne når du ligger i din seng så du ikke skal op og stå lige med det samme).
Hænderne må godt få lidt ekstra attention da de er fremme hele tiden.
Bodybutter er god på denne tid af året og du kan dele den med resten af familen ( hvis du vil) da den er 100% duftfri.Du køber den  her.
Vores håndcreme der var nomineret til årets Beauty Award får du her.

body

 

Til sidst 3 berømte kvinder, alle i 40érne der har passet godt på deres hud og ikke er gået Hollywood plastic fantastic crazy. Der er små linjer der giver ansigtet karakter, men gennemfugtet hud med skøn glød. Hvem vil ikke gerne ældes sådan?
151007-jennifer-aniston-mbm_f8d9da133d1c610e6f74da6378714832.nbcnews-fp-1200-800

Cameron-Diaz-Net-Worth-1
Gwyneth Paltrow