Slået op d.

Fjern bumser og uren hud med DMskincare.dk “Too young to be ugly”

Bumser og uren hud – også kaldet acne

Fjern bumser og uren hud med “Too young to be ugly.  Oliefri dagcreme til den unge hud med agurk og A vitamin.
Unge mennesker vil i dag ikke finde sig i at få deres ungdom ødelagt pga. uren hud. Too young to be ugly, cucumber creme er en banebrydende nyhed, da cremen indeholder stoffer, der skaber en langtidsregulering af fedtproduktionen i huden.Cremen virker desuden genopbyggende på hud overfladen, og medvirker til at spor af acne udglattes.

Bumser og uren hud – hvad virker

Det banebrydende stof hedder ”REGU-SEB” – en forkortelse af regulerer serbum. Stoffet er en kombination af frø fra savpalme, ekstrakter fra sesamblade og nødder fra Argan træet .Der er lavet omfattende kliniske tests, der viser en væsentlig nedsættelse af fedtproduktionen i løbet af blot 3 måneder.
Too young, oliefri dagcreme til den ugen hud med agurk og A vitamin. Velegnet til teenager med akne problemer og fedtet hud hvor årsagen ofte er hormonel betinget.
Det allermest lækre ved cremen er, at huden efterlades silkeblød og med en mat overflade. Du kan købe den her: http://www.dmskincare.dk/too-young-too-be-ugly-produktpakke/
Vi anbefaler for det bedste resultat og få at få mest ud af cremen brug af af Herbal Skin Tonic, morgen og aften, da Skin Tonic også virker normaliserende på talg produktionen, samt regulerende på hudens pH-værdi. Til afvaskning af huden anbefales Collagen Ansigts Rens, der er blid og ikke virker forstyrrende på Cremens egenskab