Slået op d.

Fantastisk søndag hos Water & Wellness i Randers

WWRanders

I går havde vi inviteret nogle søde bloggere og deres familier til bloggerevent hos Water & Wellness i Randers, hvor bloggerne blev introduceret for vores produkter og fik behandlinger, alt mens familien kunne hygge sig i badelandet. Vi havde alle en skøn dag og fik nogle fantastiske tapas og lærte nye mennesker at kende.

De fine bloggerdamer vil skrive mere om Wellness-delen af dagen på deres blogs, så vi har valgt at lade Karoline, der er datter af vores direktør Karina, om at anmelde turen i badelandet 🙂

Amneldelse af Warter and wellness i Randers d 12.4.2015 af Karoline Hjorth

Antal af bassiner: super fint

Rutchebaner: den røde lidt kedelig kun med lys, men den blå var meget sjov med lys og lyd. Man måtte ikke sidde 2 i en badering- det er meget sjovere at køre 2. Vi snød lidt og prøvede og Emma faldt ud af ringen 😀

Antal livredder: der var mange til at holde øje med os.

Udendørs bassin: super dejligt at svømme uden for og luksus med massage i vandet. Vi stille os på kanten for at se hvem der kunne stå længst i ”kulden ”  inden vi hoppede i det varme vand igen.

Trackingbanne i det store bassin var sjov! min far syntes det var hårdt og tabte pusten. Der var gode forhindringer  med op og ned samt rutchebane og igennem forhindringer. Lige til at få sved på panden af- den prøvede vi mange gange.

challangetrack

Varmtvandsbassinet var lidt overfyldt –  så her var vi ikke meget – der var badebolde og ringe/ pølser man kunne låne.

Da vi kan svømme så skulle vi ikke bruge bælte, men man kunne låne hvis der var behov.

Vi gik selv ind i omklædningsrummet 2 piger på 10 og 11 år. Det var nemt at finde ud af med armbånd, skab osv. Der var pænt og rent og ingen fnullermænd på gulvet.  I bruserne var der dejlig varm vand 🙂 det mangler ellers mange andre steder. Vi gik først i varmtvandsbassin  og så i rutchebanerne. Efter nogle ture her så skulle vi teste forhindringsbanen sammen med min far. Man kunne også bare svømme i det store kæmpe bassin. Skulle man lave en forbedring så ville et tov hvor man kunne trække sig tilbage til start være sjovt.

Vi svømmede udenfor  og plaskede rundt.

Nu skulle vi spise lidt i cafeen. Vi bestilte sandwich med forskelligt fyld og sodavand. Det var lækkert nybagt brød. Alt hvad man købte kunne man sætte på sit armbånd og så betale ved udgangen når man har sin pung med- det er smart. Vi måtte desværre ikke købe chips og slushice, sagde min far.

Der var et lille legeland til små børn, men det er jeg for stor til, men de små syntes det var sjovt.

Min mor var i wellness med masser af andre damer – her var forbudt for børn under 15 år  – så det kan jeg ikke sige så meget om.

Vi var der i 3 timer og vi kommer gerne igen. Det eneste vi manglede var en sauna når man lige skal tørre sig ordentligt efter en svømmetur og have varmen.

Mange hilsner

Karoline Hjorth

For mere info om Water & Wellness, se waterandwellness.dk eller besøg deres Facebook!

FØLG OS!

 instagram-logo-png

fb_icon_325x325