Slået op d.

DM SKINCARE EFTERÅRSCHALLENGE!

Hos os betyder efteråret tid til hygge og fordybelse. Specielt her i efterårsferien skal der være tid til at slappe af og ro, samtidig med, at der hygges igennem.
Derfor har vi samlet de bedste tips vi kender til at få lidt mere fordybelse og lidt ekstra skud livsglæde ud af efterårsferien – i praksis betyder det en række små opgaver som alle kan være med på, som er lette at løse, men samtidig er med til at give fornyet energi og glæde i løbet af dagen.

dreamstime_xs_33574496

Igennem efterårsferien vil vi derfor på Facebook poste en daglig ‘udfordring’ – det er små ting, som at gå en tur (selvom det regner!), fortælle mennesker man holder af dem, tage sig tid til at læse en bog fra ende til anden. Vi offentliggør her på bloggen listen over de daglige udfordringer, og hver dag kommer der en venlig reminder på vores Facebookside og på vores Instagram. Følger du med i udfordringerne, så tryk gerne ‘like’ på Facebookopslagene, og del gerne en historie i kommentarfeltet – det kan være hvilken bog du læste eller hvor du gik en tur, og hvad du fik ud af det. På den måde kan vi være med til at inspirere hinanden med små fortællinger om fordybelse, ro og nærver. Følger du os via Instagram, så kan du også selv aktivt deltage i de små udfordrinegr ved at lægge et billede på Instagram og bruge hashtagget #efterårschallenge – hvis der er nogle der er rigtigt gode og inspirerende, så deler vi dem selvfølgelig også på vores Instagram.

UDFORDRINGERNE:

Mandag: Gå en kort (eller lang) tur et stille sted – også selvom det regner

Tirsdag: Lav en liste over ting du har i dit liv der gør dig glad, og post det på din Facebook-væg (også gerne på vores, vi elsker inspiration og positive tanker!)

Onsdag: Tag en middagslur (vi gætter på, at der er mange der får gennemført denne udfordring!)

Torsdag: Sæt en hel dag af til at læse en bog fra ende til anden

Fredag: Fortæl mindst 3 mennesker, at du holder af dem – og hvorfor!

Vi håber, at de ovenstående små udfordringer, kan være med til at give et lille ekstra skud positive tanker og fordybelse i din efterårsferie, og vi hører som sagt meget gerne hvordan det var at gennemføre dem

SHOP DM