Slået op d.

Dermaroller instruktion til korrekt brug fra DMskincare.dk

Dermaroller instruktion til frisk og velplejet hud

 Dermaroller er udviklet til at reducere fine linjer, ar og rynker.

Metoden går ud på at hjælpe kroppen med at producere nye ”unge” hudceller, som kan erstatte de gamle.
Vores hud mister elasticitet og spændstighed med alderen dvs at den ikke længere får tilstrækkelig protein som kollagen og. Kroppens produktion af disse stoffer falde i takt med, at vi bliver ældre. Nu er der hjælp at hente med denne hjemmebehandling. Du booste kroppens egen produktion af kollagen og på en naturlig måde får du genskabt en yngre version hud.
Hjemmebehandling med dermaroller er et skønhedsværktøj udstyret med 540 mikronåle af kirurgisk stål. Ved at rulle disse tynde nåle over problemområdet skaber man mikrokanaler i hudens overflade. Virkning er som en skade og indleder en helt naturlig helingsproces. I løbet af den proces vil du mærke en svagt prikkende fornemmelse på huden, lidt som at være blevet let solbrændt. Efter nogle få dage har et nyt, fint hudlag erstattet det behandlede hudområde.

Du ruller ansigtet i 2 dage og holder 1 dags pause og fortsætter så igen i 2 dage……..osv.

Start med Dermaroller

Start med at rense ansigtet i Collagencleanser og rull derefter i de 4 angivene retninger vandret- lodret- skråt fra venstre og skråt fra højre- rull 4-5 x i hver retning.
Efter brug af dermaoller vil dit ansigt optage creme 200 gange bedre end normaal grundet de små kanaler i huden. Der er dannet ca 300.000 kanaler efter en rulning og alle virkestoffer i cremen bliver sluset direkte ned hvor den gør bedst gavn.
Køb den her: http://www.dmskincare.dk/dermaroller-og-cremer-til-frisk-og-velplejet-udseende/