Slået op d.

Årets store Sundhedstjek # 2

tjekFørst og fremmest vil vi gerne sige 1000 tak for den store interesse i at deltage i projektet – kunne vi, så hjalp vi gerne alle, men vi har nu fundet de 3 deltagere som vi har valgt at gå videre med. Vi har forsøgt at ramme lidt bredt rundt omkring med alder, livssituationer, mængde af vægt man gerne vil tabe, osv. så vi kunne få et bredt udsnit og så deltagerne måske kunne være en inspiration for mennesker i mange størrelser og aldre.

Det har ikke været nemt at vælge de 3 deltagere, og vi har været meget imponerede over motivationen der har været i jeres kommentarer, og vi ønsker alle super meget held og lykke med deres videre fokus på deres sundhed og vi ville blive rigtigt glade for hvis I deler nogle af jeres sundhedsritualer med os på Instagram ved at bruge hashtagget #dmsundhedstjek

De tre deltagere vi har valgt er Sofie Hellensberg, Tina Nielsen og Ulla Mikkelsen. I tre vil senere i dag modtage en mail med de informationer vi skal bruge fra jer for bedst muligt at hjælpe jer med at tilrettelægge træning, kost og hudpleje.

Mange tak til alle der deltog. I skal alle have et kæmpe klap på skulderen for at være modige nok til at stille op og sige at I gerne ville deltage i projektet. Vi håber meget på at kunne læse jeres succeshistorier fremover!

Vores deltagere kommer I til at kunne følge her på bloggen fremover – vi glæder os til at følge dem!