Slået op d.

48 år – gravid, overgangsalder eller julefedt?

Jeg har gennem længere tid haft problemer med for kraftig blødning, mit jerndepot var kommet ned på 5 – det skulle ligge på 50, så jeg var ofte svimmel. Især efter et langt varmt bad var jeg nødt til at lave en ”Maud” og lægge mig, og så får man altså ikke lavet meget. Jeg må indrømme, at jeg var virkelig ned og bide i græsset.

Lægen ordinerede jerntabletter, og jeg tænkte at min alder taget i betragtning, så var det måske en tidlig overgangsalder. Efter flere prøver hvor jerndepotet kun steg langsomt blev jeg henvist til gynækologen.

Så blev der ordineret hormonspiral – prøvede at forklare den søde dame, at det var der ingen behov for da manden er ”kastreret som katten” (Karoline på 11 års udtryk)
Nu er det så at jeg skal holde ud i 3 måneder, inden det viser sig om der er ordineret rigtigt.

Nu har jeg haft 3 nemme graviditeter uden problemer med overvægt, stort indtag af mad, eller bare dårlige vaner. Jeg må indrømme, at jeg kan ikke genkende mig selv. Jeg kaster mig bogstaveligt talt over ALT mad, på alle tider af døgnet. Jeg æder, for at sige det mildt, selv mit høje motionsniveau kan ikke følge med til alle de kalorier som kommer indenbords, og vægten går bare op.

Overgangsalder eller gravid?

Mine bryster er spændte og gør ondt, så hvis jeg ikke vidste bedre så ville jeg tage et graviditets test. Jeg kan næsten ikke ligge på maven, og alle øvelser liggende på maven er knap så rare. Mine 48 årige hudlapper str. A – strutter som da jeg var 17, ren ungpigebryst. Har hørt at andre har taget 10 kg på efter sådan en spiral, og jeg kan næsten ikke kæmpe imod og nu nærmer julen sig hvor der også bliver indtaget ekstra marcipan og småkager .

Jeg er i total panik – 48 år, og ved ikke hvad der sker inden i.  Jeg er begyndt at drikke ekstra af min egen TeaTox til at tage sukkertrangen, og det hjælper lidt. Den drikkes inden posten skal afleveres om eftermiddagen så ikke at jeg helt raserer disken med træstammer og andet guf.

lovesuperfoodtea
lovesuperfoodtea

 

Lige pludselig kan jeg forstå alle de ugeblade, som kan skrive om kvinder som ikke viste at de var gravide, men bare troede at det var en overgangsalder. Som tidligere nævnt kan det ikke lade sig gøre her i huset og helligånden  er det lidt for tidligt med.

Overgangsalder og hedeturs te

Jeg har kontaktet min leverandør af TeaTox og sammen er vi ved at  sammensætte en økologisk te til uregelmæssig menstruation, overgangs alder og vægtstigning.  Vi begynder snart at  udvide testen til at omfatte andre. Hvis du har lyst til at deltage og har problemer i samme retning – måske tilsat hedeture – så skriv til mig  på kh@designermudder.dk eller giv et svar her i  indlægget.

Jeg tester den selv og kan kun sige at nu er spændingerne i brysterne taget af – der kan trænes uden en spændetrøje som bh. Jeg kan igen næsten nøjes med at spise kager i weekenden og vægten er aftagende. Jeg går december i møde med åbent sind og vil glæde mig til en ski tur med 8 piger – mere herom senere.

Min hud har opført sig rimelig, men lige nu skriger den ikke på Gori,  men SERUM. Jeg har skiftet lidt rundt på rutinerne og renser med Collagen Cleanser med ekstra Collagen, påført Pure 24 Serum morgen og aften, og skifter så mellem 24 hours creme og Pure 24 day creme. Det holder den fugtmættet og strammer op, og den får en kur med Vitamin booster Silkygel peeling én gang om ugen.

Jeg glæder mig til at se, hvad en nøjere udvalgt TeaTox-kur kan gøre ved resterne af problemer, jeg håber, at det kan være med til at få kroppen på ret køl igen.

SHOP DM