Slået op d.

2016 er lige om hjørnet!

dreamstime_xs_52750795

Derfor vil vi gerne have lov til at sige tak for et forrygende 2015 her hos DM Skincare. 2015 har været et år med en masse udfordringer og spændende opgaver. Det er også et år der har budt på lancering af nye produkter, blandt andet vores nye håndcreme som har fået den fineste respons, vi har været med i et par forskellige Goodieboxes, og har også fået de bedste tilbagemeldinger på vores produkter som man kunne ønske sig. Og ikke mindst har vi været rundt omkring i landet på markeder og lagersalg, hvor vi har fået chancen for at møde jer alle sammen, og det er simpelthen noget af det hyggeligste.
Så vi ser tilbage på 2015 med et stort smil, og går ind i 2016 med forventningen om, at det bliver endnu et godt år for vores virksomhed.

 

2016 har vi valgt at lancere med et lille brag, da vi ved hvor mange af jer der har en sundere livsstil højt på listen over nytårsfortsætter. For et par uger siden fortalte vi her på bloggen om den pakke vi lancerer efter nytår, den kan du læse meget mere om lige her. (psssst … den er i øvrigt på tilbud her i lanceringsfasen, så har du lyst til at prøve den til en rigtig god pris, så send en mail til kh@designermudder.dk). Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang, og allermest til at se hvordan pakken bliver modtaget af jer der skal bruge den. Vi håber, at I får rigtigt meget glæde af den!
Vi har selvfølgelig også en masse andre ting og projekter i støbeskeen for 2016, men dem må I vente lidt endnu med at høre om 😉

Vi håber at I alle nyder dagene her mellem jul og nytår med dem i har kær, og at I får brugt tiden på at slappe af og lade op til det nye og, og ikke mindst nytårsaften, hvor de fleste af os jo giver den lidt ekstra gas.
Husk at pas godt på hinanden derude!

Vi ses i 2016  – og vi glæder os!