Slået op d.

Bliv motiveret til at at møde sommeren i Bikini

Er du motiveret?

Har du allerede opgivet kampen om at blive sommerklar i år, fordi solen lige pludselig var her og met ét skulle du have mindre tøj på. Vise ben,  arme eller i “værste” fald i bikini?
Rom blev jo ikke bygget på én dag som man siger,  og hos DM Skincare mener vi det er alt for tidligt at kaste håndklædet i ringen.
Måske bliver du ikke 10 kg lettere, MEN et par velplejede fødder, solbrune glatte lår og en smuk glød kan  gøre meget sådan rent optisk.
Udover det er det også et spørgsmål om at starte i det små … at gøre noget ekstra hver dag for velvære og sundhed. Tænk lige over hvad et hjemmespa , ja måske ovenpå en løbetur kan gøre for selvtilliden.
Du finder et utal af muligheder på vores shop og i fra nu og til og med søndag d. 5 maj får du 20% på alle køb hvis du bruger koden: bikiniklar

DU SHOPPER HER

HUSK at drikke masser af vand!!

Bliv motiveret her til det du gerne vil

Vi er fulde af gode undskyldninger for ikke at bevæge os, og har du brug for lidt inspiration til hvordan du kan arbejde med at motivere dig selv så tjek lige denne video fra den skønne Anni Løkke. Du er ikke alene om at have svært ved at komme i gang.

Og ellers … slap af og benyt dig af følgende råd 😉

bikinibody