Slået op d.

Botox eller ej

Sidder lige og reflekterer på en FB test omkring botox og filleres- Hvor gammel ser du ud?

Vi har alle dage, hvor vi føler os ældre eller yngre end vores papirsalder. De gode dage, hvor alt spiller og make up gør de resterende små underværker, eller det modsatte, at stå op og så bare ligne og føle sig som noget hunden har slæbt med indJ

Men hvad gør man?  Hvad siger andre og skal skal der botox til?

Er man til den store ansigtsløftning eller skal øjenlågene bare løftes lidt, er bekymringsrynken i panden ved at blive for stor og hænger mundvigen den forkerte vej – bare rolig alt kan fikses i dag. Lyt til dig selv- tænk ikke på hvad andre siger. De kunne være misundelig over dit gode udseende  – fikset eller ej.

Siden jeg begyndte at tjene mine egne penge som 15 årig har jeg brugt dem på gode produkter med virksomme ingredienser. Nej tak til mors ”1 l Æggehårshampoo” var mit første oprør. Nu er jeg blevet 48 og ingredienserne bliver stadig mere aktive. Jeg er storforbruger af hyaluronsyre, A- vitamin, peptider og collagen. Mange syntes jeg har en flot hud og jeg deler gerne mine fif og føler mig smigret

Men hvad sker der når jeg har en off dag?

Jeg er et meget åbent mennesker og mener at man skal gøre det der føles bedst for en- du skal kunne se dig selv i spejlet og hvis du ønsker at bruge fillers, botox og restylane- så gør det – men brug det med omtanke. Husk omverdenen må gerne se at vi har levet og vi bliver ældre. Du behøver ikke have den flotteste hud på plejehjemmet.

Peptider med botox effekt

Hvis jeg ikke selv føler at de små peptider som jeg bruger i sheets maske serum ( Serum indeholder syntetisk version af slangegift som lammer musklen udefra og har botox ligenende effekt) virker for mig, så tror jeg godt at jeg kunne få det fikset med det bedste jeg kunne finde på markedet. Ville nok sørge for at behandlingsstedet har gode referencer så jeg ikke ender i tv 3 ” Mit plastik mareridt”.

Laser – det virker for mig.

Kan godt komme med en lille afsløring- Har fået 4 behandlinger med laser mod pigmentpletter, karsprængninger og en lille fedt knop under øjet som fik huden til at hænge. Da sådan noget kan være forstadiet til hudkræft, så er det en god beslutning i mit univers.

Som producent af cremer, så har jeg måske et lidt sjovt syn, og lægger under for min egen tankegang. Tænk hvis de kikker på mig og tænker, ”Det virker ikke ” – se lige hendes hud og det samme for mine slankeprodukter- hvis jeg nu vejer 20 kg for meget ville i så tænke- det virker ikke?

Har heldigvis gode gener og lever sund med masser af motion, så jeg har ikke været på ”injektions holdet” endnu. Jeg klarer mig med masser Pure gold essentiel serum og en lille cocktail af min egen afgiftede slangegift

Produkterne jeg taler om finder du med en rabat her:
Sheets maske  – Pure Gold Essential SerumSkin TeaTox

antiage_liste_2-1 guld-serum_1 hudteatox_3