Step-by-step: Nem hudplejerutine i hverdagen

Step-by-step: Nem hudplejerutine i hverdagen

Din hud fortjener intet mindre end kærlighed og god pleje hver eneste dag. Men det er ikke altid, at vi har hverken tid eller overskud til det helt store. Derfor er det vigtigt at finde en god hudplejerutine, som ikke tager lang tid, og som giver din hud det, den har behov for. Derudover skal den ikke bestå af 30 forskellige produkter, men være simpel, billig og enkel at anvende. Vi har her hos DM Skincare givet vores bedste bud på en simpel og optimal hudplejerutine, som du nemt kan anvende i hverdagen (mest normalt om aftenen).

Elsker du at bruge lidt ekstra tid på din hud, og lige har lidt flere minutter om aftenen end gennemsnittet – så har vi også en løsning til dig nederst i artiklen.

Du får her vores step-by-step guide med produkter og gode råd, som passer til dit hudplejetemperament.

Den hurtige hverdagshudplejerutine

STEP 1: Rens din hud og fjern gammel makeup

Det første du skal gøre, er at vaske dagens strabadser af. Det betyder, at du skal fjerne dagens makeup og gamle rester. Det kan du effektivt gøre med vores ansigtsrens Collagen Cleanser. Det er en uparfumeret, cremet sæbe, som renser din hud effektivt. Collagen Cleanser renser mildt din hud, og fjerner makeup og andet skidt. I løbet af dagen er det ikke bare makeup, der bliver siddende på vores hud, men en masse affaldsstoffer i luften, som sætter sig fast og tilstopper din hud.

Vi anbefaler især dette produkt til dig med tør eller sart hud, eller dig med urenheder i småt omfang. Start derfor med at fugte hænderne og ansigtet, og tag en smule produkt i hænderne. Skum produktet op i hænderne og masser det ind i huden i cirkler. Efter et par minutter skyller du produktet af med lunkent vand, og dyp med et håndklæde.

KØB HER: Collagen Cleanser

STEP 2: Plej din hud i dybden

Det næste du skal gøre, efter du har renset huden, er at sørge for, at din hud får lidt pleje. Det er her, at du arbejder med din hud i dybden, og har mulighed for at arbejde med problemer, såsom urenheder eller pigmentfejl. Det du skal bruge her er en skintonic. Her kan vi anbefale vores skintonic Herbal Toner uden alkohol og parfume. Denne skintonic opfrisker og stimulerer huden, således at hudporene trækker sig sammen. Den stimulerer blodkredsløbet og renser yderligere din hud for skidt og fedt. Især hvis du har fedtet hud, er dette step vigtigt for dig!

Påfør din skintonic på en vatrundel og påfør dit ansigt. Du vil også hurtigt opleve, at selv med en god cleanser først, så vil der stadig være fedt og skidt, der først går af i dette step. 

KØB HER: Herbal Toner

STEP 3: Giv masser af fugt til din hud

Det sidste step i din hverdagshudpleje er at anvende en god fugtighedscreme, som giver din hud masser af fugt. Det er vigtigt således at din hud har de optimale forhold til at arbejde hele natten igennem. En god fugtighedscreme skal fugte en masse, men uden at fedte. Og så skal den selvfølgelig indeholde en masse lækre ting, din hud har godt af. Vores 24 hours creme er en dag og natcreme, som giver en ekstra opstrammende effekt. Den er god til dig, der ønsker en sådan effekt, og måske har en lidt mere moden hud, der trænger til lidt anti-aging. Du kan også anvende vores ansigtscreme Herbal Day, som henvender sig til dig med uren eller fedtet hud.

KØB HER: 24 hours creme

Jeg har 2 minutter ekstra

Hvis du nu føler, at du har to minutter ekstra udover vores hverdagshudplejerutine, så kan du nemt tilføje et ekstra step. Det kan være du synes det er lækkert med lidt ekstra pleje, eller også kræver din hud bare lidt ekstra? Uanset hvad, så kan du nemt tilføje step 4.

EKSTRA STEP 4: Den dybdegående pleje

Hvis du til hverdag gerne vil gøre lidt ekstra uden at bruge timer på det, så har vi et par ting, vi kan anbefale. Det første er at tilføje et ekstra serum til din rutine. En serum arbejder ekstra i dybden og kan rettes specifikt mod din hud og dine problemer. Her kan vi anbefale vores ansigtsserum Silky Skin Lifting Serum. Dette er den perfekte serum, hvis du ønsker at opstramme din hud eller modvirke akne og pigmentering på din hud. Den er nem at anvende, og kræver blot, at du efter din skintonic, sprayer serum på, før du går ind og fugter med din fugtighedscreme.

Du kan også se lige her, hvor en beautyambassadør, har Silky Skin Lifting Serum som sit yndlingsprodukt.

Hvis du har endnu mere tid, og synes det er lidt hyggeligt at pleje din hud, så kan du anvende en af vores populære muddermasker. Ansigtsmasker (muddermasker) er virkelig effektive til at gå i dybden og arbejde med din hud, og så er de super hyggelige at anvende. Efter din skintonic kan du påføre din favorit ansigtsmaske, som passer til netop din hud. Læs her vores artikel om alle vores muddermasker. Husk igen at påføre din yndlings fugtighedscreme som det sidste step før du går i seng!

God fornøjelse!

Hudplejerutine

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: