Peeling: Din nye bedste ven, der bevarer sommerfarven

Peeling: Din nye bedste ven, der bevarer sommerfarven

Det er sommer. Og faktisk, så har det ikke været så varmt i Danmark, som det er lige nu, meget længe. Huden er derfor udsat af de mange stråler, ligesåvel, som huden er det, når du er sydpå med en veninde, kæresten, alene eller med familien.

Faktum er derfor, at du skal passe ekstra meget på huden LIGE NU. Men selvfølgelig også resten af året.

Lad os starte med det essentielle. Hvorfor bliver du brun, hvorfor er solen farlig – og hvorfor forsvinder farven så hurtigt igen?

Når det er sommer, er der en grund til, at stranden, kolonihaver, haver og små grønne pletter rundt om er fyldt med mennesker. Vi vil allesammen gerne ud og sole os, få en flot brun kulør, og fyldes med ny energi.

Men er solen så skøn endda, når det kommer til stykket?

Når vi bliver solbrændte, og kulørte, så er det nemlig huden, som prøver at fortælle os, at nu skal vi altså passe på.

Huden bliver mørkere og tykkere, fordi den forsøger at lave et beskyttelseslag mod solen. Så selvom vi tror, at det er solen, som gør os brune, så er det faktisk kroppen selv, som danner farven. Farven kommer fra melanin, og det er ikke en celle, men et pigment, som vi danner i overhuden.

Vidste du, at melanin rent faktisk bremser helt op mod 90 procent af strålerne fra solen?

Derfor er solen stadig farlig

Selvom melanin stopper en masse stråler, så svarer dens “faktor” faktisk kun til 2-3, selvom du har en flot solbrun hud. Er du derfor allerede brun, så skal du ikke tro, fejlagtigt, at du har et beskyttelseslag på huden. Du SKAL huske solcreme, for kroppen kan ikke beskytte dig alene.

Der er faktisk et rigtig godt tip, mange hudspecialister anbefaler; du skal bruge en faktor i ansigtet hele året rundt for ikke at få rynker og alt for meget “læderhud”. Solens stråler er nemlig farlige hele året, og ikke kun om sommeren.

For meget stråling giver i værste fald celleforandring, som medfører b.la. hudkræft. Og derudover, får vi rynker, fordi solen ødelægger elasticiteten i huden. SÅ pas nu på – vi vil jo gerne have flot hud hele livet.

Peeling

Når farven forsvinder hurtigt igen

Vores hud fornyr sig konstant. En sjov ting, som du nok ikke vidste, er, at grunden til, at der er så meget støv i vores hjem, støvpartikler, er faktisk, at døde hudceller hober sig op. Vi taber altså hud hele tiden, selvom det lyder en anelse ulækkert.

Når vi har været i solen, så er det altså det samme, som sker. Det tager cirka én måned for huden at forny sig, og derfor, så forsvinder den flotte brune kulør i takt med, at den gamle hud forandrer sig til nye hudceller. De brune pigmenter forsvinder hermed også.

LÆS OGSÅ: Sådan indfører du en nem og lækker hudplejerutine i hverdagen

De gode råd fra DM Skincare – sådan kan du BEHOLDE farven i længere tid

Vi kan hurtigt blive enige om, at solcreme er guld værd. Men det er også guld værd at beholde den flotte farve, så længe som muligt efterfølgende. Nu har vi skrevet, at huden fornyer sig efter cirka 30 dage (altså én måned). Dog kan du gøre meget for at beholde farven intakt, og pleje din hud efterfølgende. Huden bliver nemlig meget tør efter en omgang i solen, og begynder deraf at klø, se tør ud og skalle.

De gode råd er heldigvis på vej.

Kreativ Direktør og Founder af DM Skincare, Karina Hjorth, som du kan se i videoen herunder, forklarer:

“Huden er begyndt at klø, benene begyndt at skalle og du kradser dig over det hele. Du vil gerne beholde et solkysset look. Hvad gør du så? En seamoss alge peeling fjerner alle de døde hudceller, så huden bevarer det flotte brune look og giver dig en masse fugt”.

Den populære seamoss alge peeling koster kun 229 kr. og du kan altså finde den på vores webshop lige her.

Det er netop hudens elasticitet, som vi skal ind og hjælpe igen, og her er seamoss alge peeling altså rigtig god. Peelingen øger hudens elasticitet, virker udglattende på cellulite og har cellefornyende egenskaber (yes, vi vil gerne komme rynkerne til livs).

Peeling

Hvordan bruger du den?

Du kan bruge den på 2 forskellige måder, som Karina Hjorth fortæller. Enten kan du påføre den, og efterfølgende skylle den af under bruseren. Eller du kan sætte dig med et godt magasin, og vente i 10 minutter, og efterfølgende nulre peelingen af huden.

Som Karina Hjorth udtaler, så behøver du næsten ikke engang at påføre creme efterfølgende. Det er b.la. på grund af alle de gode og fede stoffer, som er i peelingen – økologisk macademia og avocadoolier.

KØB HER: Seamoss alge peeling

Så vil du beholde den brune farve LIDT længere, og undgå, at det hele skaller af før tid, så husk at brug vores fede og lækre peeling seamoss alge.

3 hurtige fordele

Du bliver blød og velplejet

Du bliver gennemfugtet

Du bevarer den lækre kulør i længere tid

…og nå ja, prisen er heller ikke til at klage over 🙂 

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: