Muddermasker: Denne skal du vælge til DIN hudtype

Få smukkere hud med vores ansigtsmasker

Den danske sommer har været mere kold den seneste tid, men det betyder ikke, at du skal undlade at pleje din hud. Solens mange stråler, har stadig påvirket din hud – og skiftet fra varme til kulde kan også gøre det hårdt for huden. Huden kræver altså lidt ekstra pleje. Og til dette formål, har vi en masse lækre ansigtsmasker, uanset om du er ung, moden, har problemhud eller bare gerne vil have lidt smukkere hud.

Ansigtsmasker er nemme at anvende, hyggelige og så er de effektive.

Muddermasker

 

Kort og godt – dette er vores udvalg af muddermasker

Vores muddermasker – effektive og med naturlige ingredienser

Her hos DM Skincare har vi udviklet vores helt egne muddermasker, som hver især har deres egne specielle effekter. Generelt har vores muddermasker en ret lille partikelstørrelse, og en større specifik overflade, som hjælper med at rense i dybden og trække skidt og snavs ud. Vores muddermasker har også en peelingeffekt i det øverste hudlag, som gør, at efterfølgende creme trænger endnu bedre ind.

Vi har udviklet specielle masker alt efter DIT behov. Herunder kan du se listen over de varianter, som vi har udviklet til vores kunder.

1. Muddermaske GreenClay – til uren hud

Denne muddermaske har vi udviklet specielt til at hjælpe mod acne, fedtet hud og opfriskning af huden.

Den henvender sig dermed primært til den yngre målgruppe, som ofte er den gruppe, der oplever at have problemfyldt hud. Det gode ved denne muddermaske er netop, at den faktisk kan gøre noget ved den problemfyldte hud.

GreenClay trækker snavs, døde hudceller, urenheder og fedtstoffer UD af huden. På den måde, bliver huden lækker og frisk at se på igen. De stoffer, som aktivt sørger for, at urenhuder fjernes, er: silicicat og aluminiumoxid, samt forskellige nærende mineraler som jern, magnesium, kalium, calcium og phosfor.

De ekstra ”hemmelige aktive ingredienser” i denne mudder er endvidere sesampalme og savblade, der regulerer hudens fedtproduktion. Du vil oplever at en behandling med GreenClay ansigtsmaske øjeblikkelig giver en mærkbar virkning. Huden føles glattere, blødere og mere smidig straks efter behandlingen.

Sig farvel til acnehud og lad GreenClay hjælpe dig til en flottere, renere og sundere ansigtsudstråling.

KØB PRODUKT – KLIK HER

2. Muddermaske RedClay – til sensitiv hud, eller hud som skal friskes op

Hvis du allerede ved, at din hud er sart og sensitiv, så er dette muddermasken for dig. Den kan også sagtens bruges, hvis du har normal hud, da RedClay har en genopbyggende og opfriskende effekt på huden.

Den indeholder en masse mineraler og collagen, som hjælper huden med at genopbygges, og kan derfor med fordel anvendes efter hårfjerning og solskoldning. De stoffer, som rent faktisk heler huden, er det høje indhold af jernoxid og kobber – dette stimulerer cellestofskiftet. Desuden indeholder RedClay  muddermaske blødgørende ingredienser fra passionsblomst og abrikoskerneolie.

KØB PRODUKT – KLIK HER

3. Muddermaske YellowClay – detox til huden

Har du en sød tand? Elsker du lidt junk en søndag aften? Ja? Det skal der også være plads til. Men har du denne tendens mere end andre, så har du måske et lidt for stort indtag af sukker og fedt. Det kan godt give en problemfyldt hud – eller i det hele taget påvirke huden negativt. Derfor har vi hos DM Skincare udviklet en muddermaske, som hjælper dig, der lever en mere usund livsstil. Denne muddermaske er super god til at fjerne affaldsstoffer, hvormed det giver en detox-effekt (bare på huden).

Ryger du og får du for meget sol, ja, så er YellowClay også et vidundermiddel, du kan tage i brug.

De udrensende stoffer, som YellowClay indeholder, er titanium og silikum-mineral. Desuden tilsat Aloe Vera, gulerodsekstrakt samt sesam og avokadoolier.

YellowClay består af en række sporstoffer, som optages nemt og hurtigt i huden. Vores kroppe består af 4% mineraler, som løbende skal fornys, og en del optages gennem huden. Generelt er vi underforsynede med mineraler, så huden tørster. Dette løser denne muddermaske.

Hvis du ønsker at tilfører det bedste til din hud, samtidig med at du detoxer affaldsstofferne bort, så er vores klare anbefaling YellowClay.

KØB PRODUKT – KLIK HER

4. Muddermaske BrownClay – antiaging til din hud

Denne muddermaske henvender sig primært til kvinder, der ønsker en antiaging-effekt på huden. Det vil sige – er du træt af rynker, strækmærker og en anelse slap hud, så er du målgruppen til dette produkt.

BrownClay er fyldt med naturlige mineraler, og har aktiv collagen, der stimulerer hudens eget indhold af collagen i bindevævet plus vitamin E, som er en kraftig antioxidant. Selvom denne muddermaske er særdeles effektiv, så er den stadig blød i konsistensen og dufter vidunderligt. Den tørrer hurtigt ind, og lader du den sidde et godt stykke tid, så får du virkelig resultater. Husk dog her, at en creme efterfølgende er meget nødvendig, da det er en muddermaske, som virkelig går ind og tager fat.

KØB PRODUKT – KLIK HER

Muddermasker

Sådan bruger du vores muddermasker!

Start med at rense din hud fri for makeup, som du plejer. Eventuelt kan du bruge en varm, fugtig klud, således at varmen fra kluden åbner din hud op. “Dup” huden en smule tør, og påfør nu ansigtsmasken i et tyndt lag over hele ansigtet og lidt ned af halsen. Det er nemmere at påføre masken, hvis du har en god pensel – penslen skal være blød, så det ikke bliver hårdt for huden.

Lad nu ansigtsmasken tørre ind i 10-15 minutter (undgå øjne og mund), eller indtil du kan se, den er helt tør. Herefter skylles masken af med varmt vand, og din yndlingscreme påføres! Vi anbefaler en af vores egne dagcremer til at påføre efterfølgende.

Et god tip er, at du skal gøre det til en hyggelig ting, når du anvender muddermasker. Gør det sammen med din veninde, eller en fra familien – sæt jeres yndlingsserie på, eller find et godt magasin frem. Nyd alenetiden alt imens, vores masker gør din hud frisk igen. Måske du skulle prøve en af vores mange slags slankete, og dermed være ekstra sund, når du hjælper huden med en lækker muddermaske.

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: