hamp i hudpleje

Hamp i hudpleje

Hamp i hudpleje bliver mere og mere populært. Hos DM Skincare spår vi en stor fremtid for hamp i hudpleje fordi der er så mange positive egenskaber, som man kan udnytte i hudplejeprodukterne.

I denne artikel vil jeg fortælle dig om alle fordelene ved at bruge hamp i hudplejeprodukter, og jeg vil slutte artiklen af med at give dig konkrete og brugbare råd til at få det optimale ud af dine hudplejeprodukter baseret på hampeolie.

Jeg hedder Karina, og det er mig som står bag DM Skincare. Til dagligt udvikler og producerer vi vores egne hudplejeprodukter og slanke te, som vi sælger både online og i fysiske butikker i hele Danmark.

Jeg har næsten 15 års erfaring i hudplejebranchen, og det er denne erfaring som jeg vil dele med dig i denne artikel.

Om hampefrøolie

Hampefrøolie er ofte omtalt som “hampeolie”, og den høstes af koldpressede hampefrø. Hampeolie er ofte uraffineret. Det er en klar grøn olie og kan have en nøddet smag.

Hamp er forskelligt fra cannabis (CBD) olie, som er et ekstrakt af cannabisplanten, hvor man bruger hamp blomster og blade i produktionen.

Hampefrøolie er fremstillet af hampefrøet og indeholder derfor ikke THC (tetrahydrocannabinol), som er det ulovlige og psykoaktive komponent vi kender fra ulovlige rusmidler.

Hampeolie har enormt mange sundhedsmæssige fordele, herunder især for huden. Hampeolie har en række vitaminer og fugtgivende egenskaber, hvilket gør den perfekt i hudpleje.

Hamp i hudpleje

Hampeolie er perfekt til langt de fleste hudtyper fordi den har en evne til at give huden fugt uden at tilstoppe dine porer.

Den kan faktisk hjælpe med til at balancerer fedtet hud, hydrere huden og regulerer hudens naturlige produktion.

Tørhed kan få din hud til at overproducere olie, hvilket kan øge risiko for både fedtet hud og acne. Hampeolie er kendt for at forebygge tør hud uden tilstopning af porerne. Dette hjælper med at reducerer acne, der skyldes overskydende olie.

Hampeolie er rig på omega 6 fedtsyrer, og er kendt for at have en antiinflammatorisk effekt, samtidigt med at den fremmer hud vækst og ny celleregenerering.

Dette kan bidrage til at berolige inflammation og irritation i huden – især ved uren hud, eksem, psoriasis m.m. På samme tid giver du både næring og fugt til huden.

Det er desværre en almindelig misforståelse at olier ikke er godt for vores hud. Naturlige olier har i mange tusinde år været brugt i hudpleje mod hudproblemer.

Krokodilleolie som vi sælger her på DM Skincare er én af de typer naturlige olier som også er kendt for at være effektiv mod en lang række hudlidelser.

Ud over de fugtgivende egenskaber er hampefrøolie også med til at berolige din hud. For at udnytte disse egenskaber har vi udviklet en hudplejeserie til pleje af ny tatovering.

Linolsyren og oliesyrene, der findes i hampeolie, kan ikke produceres af kroppen, men kan spille en afgørende rolle i hudens sundhed og antiaging, så de er vigtige næringsstoffer at føje til både din hudpleje og kosten.

Hvorfor er hudpleje med hamp bedre en andre hudplejeprodukter?

Hamp i hudpleje er ikke så udbredt i Danmark – endnu, men jeg vil garantere dig for, at det kommer i løbet af de næste par år.

Jeg vil i dette afsnit fortælle dig, hvorfor hamp i hudpleje er bedre end mange af de eksisterende hudplejeprodukter på markedet.

Essentielle fedtsyrer

  • Hampeolie er rig på Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer sammenlignet med andre naturlige olier.
  • Omega 3 styrker vores hud og forbedrer hudcellernes struktur, hvilket hjælper med at slippe af med affaldsprodukter.
  • Gør din hud blød som silke

Vitaminer for din hud

  • Vitamin E – antioxidant, der fremmer sund vækst i hudvæv.
  • C vitamin – en vigtig byggesten fra collagen, der hjælper din huds elasticitet, hudfarve og gløden i din hud.
  • Vitamin B (B6) – tilskynder fastere hud.

Vigtige aminosyrer

  • Hjælper huden med at generere kollagen og elastin.
  • Forhindrer rynker og giver huden mulighed for at opretholde mere fugtighed.
  • Hjælper på tør hud, eksem og psoriasis ved at tilføre fugt og næring til din hud.
  • Reducerer strækmærker.

De afsluttende bemærkninger om hamp i hudplejeprodukter

Der er ingen tvivl om at hamp i hudpleje er kommet for at blive. De næste par år vil vi se en eksplosion af hudplejeprodukter baseret på hamp i det danske marked.

Hos DM Skincare er vi allerede i gang med at producerer flere hudplejeprodukter baseret på hamp fordi vi kan se, hvilke fordele og unikke egenskaber hampen har i hudpleje.

Jeg ved godt, at mange måske bliver afskrækket fordi de forbinder hamp med et ulovligt rusmiddel. For at imødekomme mange af disse fordomme og misforståelser, har jeg skrevet denne artikel.

Jeg vil derfor gerne høre, hvad dine tanker er omkring hudpleje baseret på hamp. Jeg vil også rigtig gerne høre fra dig, hvis du allerede har prøver nogle af disse hudplejeprodukter.

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: