3 skønne trends i 2019

Eksperterne spår: 3 skønne trends i 2019

Eksperterne spår:

3 skønne trends i 2019

 

Først og fremmest vil vi gerne sige tak for året der er gået, og ønske dig og din familie et rigtig godt nytår! 🥂

Vi glæder os til endnu et år i skønhedens tegn sammen med dig 🌿 Vi slutter året af ved at tage et kig på 3 af de trends der vil dominere skønhedsverdenen i 2019.

Vi har spurgt eksperterne, og resultatet får du lige her…

 

#1: Hamp

2018 blev året hvor den ikke-euforiserende del af hamp-planten, så småt begyndte at blive introduceret flere og flere steder – i alt lige fra fødevare- til skønhedsprodukter.

I 2019 spår blandt andet Forbes Magazine, at hamp vil gå fra at være en niche-ingrediens, til for alvor at blive mainstream og et højt eftertragtet element i vores daglige skønhedrutiner.

Hvorfor, tænker du måske? Det kan du læse mere om her.

Se vores produkter med hamp 》

 

#2: Inner Beauty

At der vil komme større fokus og efterspørgsel på produkter, der gør os skønnere og sundere indefra, blev for alvor understreget da Danish Beauty Award i 2017 og 2018 introducerede kategorien “Årets Inner Beauty Award”, og gentager succesen igen i 2019.

Inner beauty dækker over blandt andet superfoods og kosttilskud, der styrker både hud, hår og negle. Vi vil med andre ord gerne strutte af sundhed, der både kan ses og mærkes.

Det er en trend vi i høj grad bifalder her på kontoret, da skønhed og indre velvære i høj grad går hånd i hånd 👏

Netop dét er filosofien bag hele vores kollektion af teer, der alle indeholder et væld af nærende ingredienser som tilsammen både renser ud og giver kroppen ny energi 💪

Se hele vores te kollektion 》

 

#3: Vegansk hudpleje

Spørger man Google Trends, har et af de helt hotte trends bevæget sig omkring veganske produkter – og hudpleje er ingen undtagelse.

Det er efterhånden blevet reglen mere end undtagelsen, at vi gerne vil have muligheden for at vælge veganske hudplejeprodukter – og trenden ser kun ud til at brede sig i 2019.

Se vores veganske hudplejeprodukter 》

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: