Nyhedsbrev

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Hold dig opdateret her:

Søg

DM Skincare

  /  Hudkærlig Kost   /  Hudkærlig Kost
Hudkærlig Kost budda bowl

Hudkærlig Kost

Hudkærlig Kost snackkugler
Hudkærlig Kost budda bowl
Spinatpandekager med laks

Billeder & opskrifter af: Tina Sprogø.

Huden lyver ikke. Den sladrer om, hvordan du har det, både fysisk og psykisk. Og den viser det på alle tænkelige og utænkelige måder. Men vejen til en sund og problemfri hud går nemlig dybere, end den overflade du ser i spejlet.

Ubalance i din kost, fordøjelse, hormonbalance eller søvnrytme, samt påvirkninger fra miljø, livsstil, arvelige gener, medicinforbrug eller sygdom, kan alle udløse problemer, der manifesterer sig i din hud.

Lad os kalde dem triggere.

Du kan opnå rigtig gode resultater ved at pleje og behandle din hud udefra. Du kan skabe synlige resultater, øget velvære og selvtillid. Men du kommer sjældent årsagen til problemerne til livs, uden at tilpasse din kost derefter.

De fleste hudpleje- og ernæringseksperter er enige om, at en velbalanceret og varieret kost, er den bedste måde at holde både kroppen og huden sund. Men vi lever hver især forskelligt, med vores egne individuelle “triggere”, der udløser de hudproblemer, som vi døjer med.

Vi har, i samarbejde med en række madglade kost- og ernærings-eksperter, forfattere og bloggere, udviklet en række opskrifter, baseret på de næringsstoffer, der gavner netop din hudtype.

Med Hudkærlig Kost  illustrerer vi sammenhængen mellem din kost, og din huds sundhed, og vi giver dig værktøjer og viden til at behandle dine hudproblemer indefra, med hudnærende fødevarer.

 

Følg med her på bloggen, hvor vi deler opskrifter og viden om, hvordan du plejer din hud indefra og ud.

Skriv en kommentar