Slået op d.

Bliv klar til den helt store inspirationstur!

Hos DM Skincare teamer vi altid gerne op med kreative, inspirerende mennesker, og laver samarbejder på tværs af brancherne, hvis vi møder mennesker der kan give os (og vores kunder) noget positivt indsigt i en anden måde at gøre tingene på.

Derfor er vi lige nu i gang med at lave et samarbejde med Elisa Lykke, der om noget er en inspirerende kvinde.
Elisa arbejder i det daglige med blandt andet casting, og er med til at finde personligheder til de programmer vi ser i TV, og samtidig arbejder hun med at udvikle og vedligeholde kendte menneskers brands. Således har hun hjulpet på Julie Zangenberg, Mette Lisby og Jan Gintberg på vej.

394696_10151016158400762_1186075203_n

Vi tager sammen med Elisa rundt og holder en række foredrag om personlig branding, og om hvordan du kan blive bedre til at sælge dig. I foredraget får du blandt andet tips til:

  • Hvordan du skaber, vedligeholder og dyrker et netværk.
  • Hvordan du kommunikerer klart og tydeligt.
  • Hvordan du bliver synlig og får de rigtige mennesker til at få øje på dig.
  • Hvad får dig til at virke interessant på omverden? Hvordan skiller du dig ud fra andre?

Kort om foredraget:

10 veje til succes med pressen– Elisa Lykke giver hemmelighederne for hvordan man får hul igennem til pressen og kan gøre sig synlig. Hvad skal man gøre for at skille sig ud af mængden og hvad virker for journalisterne og hvordan kan du gøre dig bedste ven med dem.

Foredraget med hvordan man kan få kendte til at brande ens produkter, og krydret med lidt sladder fra den kulørte verden.

Hvad betydning de sociale medier har for ens synlighed? Og hvordan er fremtiden for hvordan man brander sig selv?

Kort om Elisa:

Elisa har 26 års erfaring i mediebranchen. Hun startede som vært på DRs børneradio, og har siden både arbejdet som journalist på blandt andet FEMINA, Q, Alt for Damerne, castet personligheder til nogle af de største realityprogrammer og laver nu blandt andet events og presse for nogle af de største kendisser herhjemme, og fungerer ofte som ekspert i forskellige medier når der skal snakkes om kendisser.

Vi glæder os til at komme rundt med Elisa og vi er sikre på, at hun kan give jer ligeså meget inspiration, som hun har givet os.
Foredraget er perfekt til dig der enten har en lille virksomhed eller et personligt brand du gerne vil udvikle omverdens syn på, men også til andre der f.eks. ønsker at lære hvad de skal fokusere på i forbindelse med f.eks. jobsøgning.

Vi har brug for jeres hjælp når vi skal rundt i landet! Vi vil meget gerne komme forbi 5 steder på Sjælland og i Jylland, og her har vi brug for forslag til både byer og lokationer i de pågældende byer! Har I været et sted, som I synes vil egne sig super til den slags? Eller måske har du et sted der ville egne sig perfekt til at danne rammerne om en fed, inspirerede og sjov aften i selskab med DM Skincare og Elisa Lykke? Så sig endelig til, enten her i kommentarfeltet, på Facebook, eller ved at sende en mail til kh@designermudder.dk