Slået op d.

Wellness deal: Perfekt til polterabend og venindehygge

Wellness deal

Læs alt om vores event og wellness deal, som ALLE har råd til

Sommeren står for døren, og det gør bryllupper og sociale arrangementer også. Men hvad skal den næste polterabend, som du arrangerer for din veninde, egentligt bestå af? Og hvilket event, skal du holde næste gang, når veninderne samles? Og er det ikke ret dyrt, det der wellness?

Nej. Det er hverken dyrt eller besværligt. Vi har nemlig lavet et wellness deal til dig, som gerne vil have noget lækkerhed ind i hverdagen sammen med dem, du holder af.

Hos DM Skincare, har vi ikke alene fokus på at udvikle og sælge vores produkter, som du kan finde i webshoppen. Vi har altså også specialiseret os i events indenfor velvære og skønhed, og et af de events, er vores “Wellness aften med DM Skincare”.

Mere info: Du kan finde eventet lige her, og købe din billet.

Du kan allerede nu komme videre til vores event, ved at trykke på link ovenfor. Husk blot, at du skal samle 6-8 personer, og billetpris er sølle 150 kr. pr. næse.

Men inden du beslutter dig for at arrangere, og købe et event, så kan du læse meget mere om det hele i vores guide til eventet herunder.

Wellness deal

Dette skal du vide om vores Wellness deal med DM Skincare

Hvad går det ud på – kort fortalt

Som vi allerede har skrevet om i den sidste artikel, skal sundhed og vægttab være nemt. Vi kender alle til, at hverdagen sniger sig ind på en, og derfor, er det ofte os selv, som træder i baggrunden. Af den grund, har det været vigtigt for os (Karina Hjort, Direktør og stifter af DM Skincare) at skabe et koncept, som er “easy-going”.

Det betyder, at du kan få spa og wellness hjem i din egen stue – og dele det med veninderne. Den følelse, du får, når du snupper et wellnessophold, eller bestiller tid hos din lokale dermatolog, den skal også kunne komme hjem til dig. Og ikke mindst, så skal du dele den med dine veninder.

Rent praktisk, så bestiller du et event lige her, og når du tilføjer til kurv, så vælger du “blot” 6-8 billetter. Du kan selv samle pengene ind hos din egen venindegruppe efterfølgende. Det er kun 150 kr. pr. stk.

Efterfølgende, tager vi kontakt til dig, og så aftaler vi stedet, hvor det holdes. På den måde, er du selv med til at sætte rammerne for wellnessaftenen hjemme i privaten. En af vores konsulenter kommer selvfølgelig også hjem til dig. Produkter og materialer, står vi for.

Polterabend, venindehygge eller mødegrupper

 • Vil du skabe babyhygge med din mødregruppe?
 • Champagneglas, konfetti og snacks med veninderne?
 • Eller fest og farver til et polterabend?

Wellness deal

Sådan foregår en aften

 1. Vi starter med en præsentation af DM Skincare. Det er vigtigt, at du kender iværksætterhistorien bag mærket. Det har været en længere rejse undervejs, og stifter, Karina Hjort, har været af mange omveje for at nå i mål med nogle af danmarks bedste og reneste produkter til dig. Vi gennemgår også de forskellige produkter, så du ved, hvad vi kommer igennem.
 2. Herefter gennemgår vi hudplejerutiner. Vi renser selvfølgelig huden (den er ofte mere beskidt, end vi tror), peeler og smører, skrubber og får masker på. Her har vi selvfølgelig forskellige masker alt efter hudtype og alder. Især vores masker, er vi kendte for (se mere nedenfor).
 3. Pause – med forskellige eksotiske drinks-te.
 4. Vi fjerner maskerne og går til cremer, dermaroller og serum.
 5. Fodbad og skrub
 6. Kropspleje og pleje af øvrig hud
 7. Afslutning på en god aften

Mere om de produkter, vi bruger undervejs

Muddermasker

Vi bruger et bredt udvalg af produkter fra vores egen linje, som du finder lige her, men nogle af de ting, vi vælger at fremhæve her, skal du glæde dig særligt til.

Selvom vi renser, og frisker dit ansigt op til slut, skal du igennem en større proces inden, da vi undervejs påfører muddermasker. Særligt muddermaskerne bringer altid et smil frem på læberne, da det både ser komisk ud, men også bliver svært at snakke og smile som normalt. De forskellige muddermasker kommer til at efterlade dit ansigt babyblødt, og der er en variant til alle hudtyper.

Vi bruger følgende muddermasker:

 • Brownclay antiage – for dig, som skal strammes lidt op 🙂
 • Greenclay – til uren og fedtet hud (især den unge hud)
 • Redclay – til sensitiv hud, som skal friskes op
 • Yellowclay – detox, hvis du fx har fået for meget sol, rygning etc.

Wellness deal

Fodbad – babybløde fødder

Noget andet, som vi kommer til at arbejde med til et wellnessevent, er dine fødder.

Vi glemmer ofte fødderne. Desværre. De skal bære rundt på os en hel dag, så det er virkelig synd, når de altid er det sted på kroppen, som får mindst opmærksomhed. Til et wellness event, kommer du derfor til at trække de sure sokker af, af med skoene og så ned med fødderne i det varme vand.

Her kan du vælge mellem vores forskellige varianter:

Fodbadesalt med Aqua Blue Footsalt – køb her

Denne blødgør den hårde hud og giver en ny friskhed.

Fodbadesalt Green Alge – køb her

Er dine fødder meget underplejede, og trænger til ekstra kærlig pleje, så er denne fodbadesalt særligt god mod hård hud.

Fodbadesalt Lavendel Foot – køb her

Denne er god, hvis du trænger til at få beroliget, ikke mindst dine fødder, men også sindet. Hvis du føler dig lidt stresset, så er denne altså god. Det er særligt kombinationen af lavendel, kamille og aloe vera, som mange af os kender som lidt af et vidundermiddel.

Fodbadesalt Orange Blossom – køb her

Hvis du har hård hud, er den med Green Alge altså god. Dog er denne også god til fødder med hård hud, men kan også gå ind og pleje medtaget hud. Havtorn og hybenkerneolie er meget vitaminrige, og i hybenkerneolien er der en masse omega-3, som hjælper dig af med den tørre hud.

Fodbadesalt Spicy Herbs – køb her

Som navnet lyder, vil denne fodbadesalt friske fødderne op. Du får gang i blodcirkulationen. Kamille, melisse, humle, røllike og fennikel og et stænk æterisk rosmarin olie. Så skal der lidt gang i fusserne ovenpå en lang arbejdsdag, er der en god opkvikker her.

OBS: Du behøver blot bruge en enkelt spiseskefuld i din balje med varmt vand.

Wellness aften

Vi håber, at du vil købe et af vores wellness deals, og få en hyggelig aften sammen med dine veninder. Det er et koncept, som alle kan være med på – et wellness home party – både på oplevelsen og prisen. Og så kommer vi hjem til dig, så nemmere bliver det ikke.

Skynd dig at arrangere det næste wellness event lige her. 

Slået op d.

Sådan opnår du et hurtigt vægttab inden sommer

Hurtigt vægttab

5 gode råd: Sådan opnår du et hurtigt vægttab inden sommer

Velkommen til endnu en snak om vægttab – hurtigt vægttab – her hos DM Skincare.

Vi har før skrevet om dette emne på vores blog, læs her “Kickstart dit vægttab med slankete”, da det er noget, vi har forstand på – men også noget, vi gerne vil hjælpe dig med at opnå.

Det er snart sommer, og det skulle næsten være lyv, hvis du ikke som kvinde gerne ville smide de sidste irriterende kilo – eller følelsen af oppustethed, og en tung krop, når den nye bikini skal på.

Yes, den følelse kender vi alle. Og det er som om, at den samme følelse, og tilstand, vender tilbage hver eneste sommer.

Kære kvinde, vi ved derfor, at en dejlig, let krop, er vigtigt for dig, og vigtig for din selvfølelse. Så derfor, håber vi, at du kan bruge vores lille guide til, hvordan du får et hurtigt vægttab inden sommer.

Det er vigtigt at slå fast, at vi ikke går ind for ekstreme kure (hvem har også overskud til det?) – derfor får du her nogle gode, og brugbare råd til, hvordan du via små justeringer i hverdagen, kan gøre det sidste for at få de overflødige kilo af kroppen.

Se også: Her finder du vores store udvalg af slankeprodukter

5 nemme råd til at smide 5 kilo i en fart

1. prøv vores bestseller – den virker og udrenser kroppen

Det er nemt for os at skrive, at vores slankete virker. Men tror du også på det?

For det første, har studier vist, b.la. dette fra The American Journal of Clinical Nutrition, at nogle sorter te (slankete) har en indvirkning på øget forbrænding, og at dit kolesterol tal falder. Jf. studiet, skulle din forbrænding stige hele 4 procent ved et længerevarende indtag. Hvis du drikker slankete i en lang periode, vil du derfor opnå resultater, og tabe dig, ved at kickstarte din forbrænding. Samme effekt kender vi også fra chokolade og chili.

Men vi har også testet vores slankete af forskellige eksperter f.eks. Betina Faurbye, der er bikinifitnessatlet, og som i en længere periode har drukket vores slankete. For hende har vores slankete været et supplement oveni en sund kost, og det bør det også være for dig.

Betina Faurbye har også prøvet vores Mud Wrap (læs mere om Mud Wrap i næste punkt).

Som et andet godt tip, så modvirker slankete også sukkertrang, og er med til at sørge for, at dine affaldsstoffer forlader kroppen, og du slipper af med væskeophobning.

Årsager til for meget væske i kroppen kan b.la. skyldtes:

 • Dårlige spisevaner
 • For meget salt i kosten
 • Hormonelle ændringer
 • Overgangsalderen
 • Stress
 • For lidt vand.

Så sørg for at drikke nok vand – og nok te.

Køb vores slankete: Find vores store udvalg af slankete ved at klikke lige her

2. Hurtig og nem slankebehandling med ”Detox Mud Wrap”

Det næste, lille tip, som du nemt kan implementere i en travl hverdag, er vores Detox Mud Wrap. Det skal være nemt at blive lækker og slank, og derfor har vi udviklet netop dette produkt.

For at få gang i din egen Mud Wrap, vil vi anbefale, at du afsætter 30 minutter til dig selv én gang om ugen.

Det handler om at skemalægge din sundhed, da vi ofte glemmer at få tingene gjort ellers.

Vores bikinifitnessatlet, Betina Faurby, har prøvet vores Mud Wrap, som du kan se i videoen ovenfor, og fortæller, hvordan hun tabte adskillige centimeter.

Men også Sandra (se video nedenfor), personlig træner og kostvejleder, har prøvet det. Vi lover, at du taber 30 cm. – her tabte Sandra 26,5 cm. på én gang. Se blot i vores video.

Måden Mud Wrap virker på, er, at vi laver en omvendt osmose på fedtcellerne i kroppen. Dermed bliver fedtet trukket ud af cellerne, og når fedtcellen først er flad, så kan den ikke blive stor igen, før du overspiser næste gang.

Selvom denne ikke giver dig en effekt på sigt – kun hvis du ikke overspiser igen (og ja, det kan være svært med sommerens mange grill-events og isvafler), så er det en stor motivationsfaktor for virkelig at kickstarte en slankere krop denne sommer.

Og føler du dig ekstra oppustet en dag, eller har du netop indtaget for mange is over en længere periode, er denne Mud Wrap altså mere end perfekt at have liggende hjemme i skabet. Så kan du altid hive den frem, når du mærker på din krop, at du har brug for at få motivationen og letheden tilbage igen. Måske du skal gemme den inden en tur ud med veninderne, eller til før et af sommerens mange bryllupper?

Bonusinfo: Betina Faurby siger tilmed, at hun mærker, at den har en opstrammende effekt på huden. Det er altså win-win.

3. Søvn er din bedste ven mod hurtigt vægttab

Vores miniguide, med de fem nemme og ligetil slanketips, går ud på, at det skal være ukompliceret.

Du skal ikke over i træningscenteret 4 dage om ugen, og hoppe på den nyeste slankedille – eller gå tilbage på en gammel kending som suppekuren. Den kender de fleste kvinder til, og efter en uge med kål, ønsker man sig langt væk fra de ellers runde, friske og lækre grøntsager.

Nej. Vi giver dig de nemme tips i denne artikel fra DM Skincare.

Det næste tip er derfor, at du skal huske at få din søvn, hvis du vil have et vægttab nu.

Dette er et simpelt trick, men sværere, end man skulle tro at få implementeret i en travl hverdag. Det er nemlig fristende at blive oppe et par timer mere efter ungerne er lagt i seng, for så er der (endelig) voksentid. Pas dog på med, at de ekstra timer ikke bliver til midnat, hvor du ser den ene serie fra Netflix efter den anden.

Prøv at gå en tur tidligt på aftenen, og kom tidligt i seng. Hvis du får mindre end 6 timers søvn, så fremprovokerer du nemlig et hormon, kaldet kortisol. Det hormon er en af de grunde til, at du har mere tendens til at lagre fedt på maven. Og mere fedt, nej tak!

Hurtigt vægttab

4. Spis SUPER MEGET vandmelon

Lige dette punkt, bliver vi nødt til at fremhæve. En af sommerens lækreste frugter er nemlig vandmelon. Og den skal du spise en masse af.

Et af de bedste slanketips, som er derude, er, at du skal gå til alt med måde. Uanset hvad du gør, så er det aldrig godt at gøre noget i ekstremerne. En grundregel er, at du ”blot” skal indtage mindre, end du forbrænder. Dog kan det være svært, når vi hele tiden blive eksponeret for lækre fødevarer.

Er din sult derfor stor, så prøv, om du kan skifte nogle fødevarer ud i din kost. Spar på kulhydraterne, og skru op for det farverige køkken – og det er her, vandmelon kommer ind i billedet.

Vandmelon er en fantastisk fødevare. Ikke alene, så er den vanddrivende, men den afhjælper dig også med skadelige giftstoffer. På den måde, får du renset leveren, stimuleret nyrefunktionen og reduceret urinsyre i blodet.

Og det bedste af det hele – vandmelon holder dig evigt ung. Vandmelon er nemlig en sikker kilde til at få mere vitamin C og antioxidant flavonoider, som for eksempel lycopen, betacaroten, lutein, zeaxanthin og cryptoxanthin. Disse antioxidanter forsvarer vores krop mod frie radikaler – og det er netop disse frie radikaler, som anses for at være årsag til aldring og sygdom.

Se også vores sæt med dermaroller og ansigtsserum – der er med til at give et naturligt løft og virker opstrammende.

Hurtigt vægttab

5. Når du ikke drikker slankete – så drik VAND 💦

Det sidste nemme trick, er ganske enkelt at drikke 2 glas vand inden hvert måltid. Du behøver ikke drikke vand imens du spiser – men blot inden. Det gør, at du hurtigere oplever en mæthedsfølelse, end hvis du ikke gjorde dette.

Derudover, har vi tendens til at sammenligne vores sultfølelse med tørst. Det kan være svært at finde ud af, om man er tørstig eller sulten?

Som det første råd i denne guide lyder, så er væske altså alfa omega. Om det er slankete, du drikker inden, eller koldt vand, kan du variere alt efter lyst.

Du kan finde vores skønne slankete ved at klikke på billedet herunder. Du får garanti for resultater. Her har vi tilbud på tre pakker slankete.

Du får:

 • Morgen slankete
 • Aften slankete
 • 21 dages slankete – denne bruges mellem morgen og aften.

Hurtigt vægttab

Slået op d.

Kickstart dit vægttab med slankete

slankete fra DM Skincare

Slankete er en effektiv måde at tabe overflødige kilo på en nem og effektiv måde. Teorien bag slankete er, at teen stimulerer fordøjelsen, hjælper på metabolisme og laver en generel udrensning i kroppen.

Der er altså rigtig mange fordele ved at drikke slankete. I denne artikel vil jeg giver dig tips og gode råd til at få mest mulig ud af din slankekur.

Hos DM Skincare har vi udviklet vores egen slankete. Vi har mange kunder som mærker tydelige resultater efter blot få uger. Vores slankete er med til at kickstarte en slankekur eller en sundere livsstil.

Baggrunden for at skrive denne artikel er min daglige kontakt med vores kunder, som bruger slankete fra DM Skincare. Jeg vil give dig tips og konkrete råd til at tabe overflødige kilo med vores DM Skincare slankete.

Læs mere Kickstart dit vægttab med slankete

Slået op d.

Vi mangler personale til wellnes aftner

DM Skincare søger wellness konsulenter i hele Danmark

Vil du være en del af et fantastisk dreamteam?

Vi er inde i en rivende udvikling og har mere travlt end nogensinde, så derfor står vi og mangler 25 fantastiske medarbejdere/ konsulenter  til wellnessarrangementer hjemme hos kunderne.

Vores krav til dig:

• Køn og alder er underordnet, blot du er klar på at give vores kunder en fantastisk oplevelse.
• Udadvendt, du kan tale med alle.
Min. 5 wellnessarrangementer pr. måned, ca. 2 timers varighed

Vi tilbyder:
• Uddannelse og oplæring i et af Danmarks førende mærker indenfor spa hudpleje.
• Markedsføringsmateriale.
• Attraktive indtjeningsmuligheder.
• Du kan være med til at præge fremtidige produkter.

Ansættelsesforhold:
• Du skal være klar på at investere i en opstartspakke.
• Efter en måneds prøvetid, vil der blive en evaluering af dit arbejde.

Vil du være en af de 25 konsulenter vi søger, så skynd dig og kontakt os, vi har allerede fået flere henvendelser fra interesserede ansøgere…….

Ring til Karina Hjorth på tlf. 51510125 for mere info eller send en mail på kh@dmskincare. dk

Du kan se vores intro video med et arrangement her
https://www.youtube.com/watch?v=QuzU9wlApAM

Slået op d.

Hurtig slank med Mud Wrap Detox er kur der dur

– den effektive slanke metode https://www.dmskincare.dk/detox-og-slanke-kit/. Mud Wrap Detox er et patenteret fedtreducerende complex af alger, koffein med videre og booster din fedtforbrænding.
Den fedtreducerende complex gør at vævets mindsker fedttykkelse, udjævner og strammer huden.

Hurtig slank med tab af cm

Mud Wrap Detox reducerer dine mål, afgifter, slanker og fjerner væskeophobninger og appelsinhud. Efter kun 40 minutters behandling bliver din hud slankere og glattere at se på. Læs mere om den innovative slanke metode på https://www.dmskincare.dk/detox-og-slanke-kit/.

Læs mere Hurtig slank med Mud Wrap Detox er kur der dur