Slået op d.

Muddermasker: Denne skal du vælge til DIN hudtype

Få smukkere hud med vores ansigtsmasker

Den danske sommer har været mere kold den seneste tid, men det betyder ikke, at du skal undlade at pleje din hud. Solens mange stråler, har stadig påvirket din hud – og skiftet fra varme til kulde kan også gøre det hårdt for huden. Huden kræver altså lidt ekstra pleje. Og til dette formål, har vi en masse lækre ansigtsmasker, uanset om du er ung, moden, har problemhud eller bare gerne vil have lidt smukkere hud.

Ansigtsmasker er nemme at anvende, hyggelige og så er de effektive.

Muddermasker

 

Kort og godt – dette er vores udvalg af muddermasker

Vores muddermasker – effektive og med naturlige ingredienser

Her hos DM Skincare har vi udviklet vores helt egne muddermasker, som hver især har deres egne specielle effekter. Generelt har vores muddermasker en ret lille partikelstørrelse, og en større specifik overflade, som hjælper med at rense i dybden og trække skidt og snavs ud. Vores muddermasker har også en peelingeffekt i det øverste hudlag, som gør, at efterfølgende creme trænger endnu bedre ind.

Vi har udviklet specielle masker alt efter DIT behov. Herunder kan du se listen over de varianter, som vi har udviklet til vores kunder.

1. Muddermaske GreenClay – til uren hud

Denne muddermaske har vi udviklet specielt til at hjælpe mod acne, fedtet hud og opfriskning af huden.

Den henvender sig dermed primært til den yngre målgruppe, som ofte er den gruppe, der oplever at have problemfyldt hud. Det gode ved denne muddermaske er netop, at den faktisk kan gøre noget ved den problemfyldte hud.

GreenClay trækker snavs, døde hudceller, urenheder og fedtstoffer UD af huden. På den måde, bliver huden lækker og frisk at se på igen. De stoffer, som aktivt sørger for, at urenhuder fjernes, er: silicicat og aluminiumoxid, samt forskellige nærende mineraler som jern, magnesium, kalium, calcium og phosfor.

De ekstra ”hemmelige aktive ingredienser” i denne mudder er endvidere sesampalme og savblade, der regulerer hudens fedtproduktion. Du vil oplever at en behandling med GreenClay ansigtsmaske øjeblikkelig giver en mærkbar virkning. Huden føles glattere, blødere og mere smidig straks efter behandlingen.

Sig farvel til acnehud og lad GreenClay hjælpe dig til en flottere, renere og sundere ansigtsudstråling.

KØB PRODUKT – KLIK HER

2. Muddermaske RedClay – til sensitiv hud, eller hud som skal friskes op

Hvis du allerede ved, at din hud er sart og sensitiv, så er dette muddermasken for dig. Den kan også sagtens bruges, hvis du har normal hud, da RedClay har en genopbyggende og opfriskende effekt på huden.

Den indeholder en masse mineraler og collagen, som hjælper huden med at genopbygges, og kan derfor med fordel anvendes efter hårfjerning og solskoldning. De stoffer, som rent faktisk heler huden, er det høje indhold af jernoxid og kobber – dette stimulerer cellestofskiftet. Desuden indeholder RedClay  muddermaske blødgørende ingredienser fra passionsblomst og abrikoskerneolie.

KØB PRODUKT – KLIK HER

3. Muddermaske YellowClay – detox til huden

Har du en sød tand? Elsker du lidt junk en søndag aften? Ja? Det skal der også være plads til. Men har du denne tendens mere end andre, så har du måske et lidt for stort indtag af sukker og fedt. Det kan godt give en problemfyldt hud – eller i det hele taget påvirke huden negativt. Derfor har vi hos DM Skincare udviklet en muddermaske, som hjælper dig, der lever en mere usund livsstil. Denne muddermaske er super god til at fjerne affaldsstoffer, hvormed det giver en detox-effekt (bare på huden).

Ryger du og får du for meget sol, ja, så er YellowClay også et vidundermiddel, du kan tage i brug.

De udrensende stoffer, som YellowClay indeholder, er titanium og silikum-mineral. Desuden tilsat Aloe Vera, gulerodsekstrakt samt sesam og avokadoolier.

YellowClay består af en række sporstoffer, som optages nemt og hurtigt i huden. Vores kroppe består af 4% mineraler, som løbende skal fornys, og en del optages gennem huden. Generelt er vi underforsynede med mineraler, så huden tørster. Dette løser denne muddermaske.

Hvis du ønsker at tilfører det bedste til din hud, samtidig med at du detoxer affaldsstofferne bort, så er vores klare anbefaling YellowClay.

KØB PRODUKT – KLIK HER

4. Muddermaske BrownClay – antiaging til din hud

Denne muddermaske henvender sig primært til kvinder, der ønsker en antiaging-effekt på huden. Det vil sige – er du træt af rynker, strækmærker og en anelse slap hud, så er du målgruppen til dette produkt.

BrownClay er fyldt med naturlige mineraler, og har aktiv collagen, der stimulerer hudens eget indhold af collagen i bindevævet plus vitamin E, som er en kraftig antioxidant. Selvom denne muddermaske er særdeles effektiv, så er den stadig blød i konsistensen og dufter vidunderligt. Den tørrer hurtigt ind, og lader du den sidde et godt stykke tid, så får du virkelig resultater. Husk dog her, at en creme efterfølgende er meget nødvendig, da det er en muddermaske, som virkelig går ind og tager fat.

KØB PRODUKT – KLIK HER

Muddermasker

Sådan bruger du vores muddermasker!

Start med at rense din hud fri for makeup, som du plejer. Eventuelt kan du bruge en varm, fugtig klud, således at varmen fra kluden åbner din hud op. “Dup” huden en smule tør, og påfør nu ansigtsmasken i et tyndt lag over hele ansigtet og lidt ned af halsen. Det er nemmere at påføre masken, hvis du har en god pensel – penslen skal være blød, så det ikke bliver hårdt for huden.

Lad nu ansigtsmasken tørre ind i 10-15 minutter (undgå øjne og mund), eller indtil du kan se, den er helt tør. Herefter skylles masken af med varmt vand, og din yndlingscreme påføres! Vi anbefaler en af vores egne dagcremer til at påføre efterfølgende.

Et god tip er, at du skal gøre det til en hyggelig ting, når du anvender muddermasker. Gør det sammen med din veninde, eller en fra familien – sæt jeres yndlingsserie på, eller find et godt magasin frem. Nyd alenetiden alt imens, vores masker gør din hud frisk igen. Måske du skulle prøve en af vores mange slags slankete, og dermed være ekstra sund, når du hjælper huden med en lækker muddermaske.

Slået op d.

KØB NU: Slank på under 60 minutter med Mud Wrap Detox

Detox Mud Wrap

Slank på under 60 minutter med Mud Wrap Detox – kan det virkelig passe?

Ja. Det kan det godt.

Vi starter denne artikel med at give dig en kort introduktion til konceptet bag en Mud Wrap Detox, fortalt af Karina Hjorth, Kreativ Direktør og Founder hos DM Skincare. Se videoen, og læs med under videoen bagefter.

Dette fortæller Karina Hjort – hvad gør en Detox Mud Wrap?

Ganske kort fortalt, så har DM Skincare gjort sig til eksperter i et hurtigt vægttab. Her taler vi altså ikke om det eneste du skal gøre for at tabe dig – men et supplement til en sund livsstil. En Detox Mud Wrap er en af de hurtige løsninger, og skal primært ses som en kickstart på et varigt vægttab. Eller en hjælpende hånd inden en tur ud med veninderne, eller til en fest, hvor kjolen skal sidde stramt og flot ned ad kroppen. For hvem ønsker ikke dette? Tilmed er det ofte sådan, at de sidste kilo bare IKKE vil forsvinde fra kroppen. Her er hjælpen altså.

LÆS OGSÅ: Slankete virker også motiverende på et varigt vægttab

Som Karina Hjorth fortæller i videoen, så hjælper Detox Mud Wrap med at give fedtcellerne lidt af en opsang. Når vi spiser, og overspiser, så bliver vores fedtceller større. De puster sig op, og gør, at vi udvider os. Og netop det at blive større, er noget, som vi for alt i verden gerne vil undgå. En Detox Mud Wrap laver en omvendt osmose, og det betyder, at fedtcellerne gøres flade igen. Det er af den grund, at de testpersoner, som har prøvet Detox Mud Wrap, har tabt helt op til 30 centimeter på under én enkelt time.

Som Karina Hjorth udtaler: “Vi vil gerne hjælpe dig med at skrumpe dine fedtceller, for det ved vi, at vi er gode til”. 

Kort fortalt – en Detox Mud Wrap gør dine fedtceller flade igen. Og dermed taber du dig flere centimeter på no time. Den eneste måde, fedtcellerne kan blive store på (igen), er, hvis du overspiser, og dermed fylder cellerne op på ny. Så hold øje med dit indtag af mad efterfølgende.

Mud Wrap Detox

Dette er fordelene ved en Detox Mud Wrap kort fortalt

Nu har vi forklaret lidt om, hvad en Detox Mud Wrap egentligt gør. Men hvad er de øvrige fordele, foruden at du taber dig et hav af centimeter på kroppen?

Fordele ved produktet:

 1. Du taber dig i centimeter – pludselig er du slankere om maven, lårene – ja, der, hvor du anvender vores Detox Mud Wrap
 2. Huden glattes ud og hermed mindskes strækmærker og arvæv
 3. Den kendte og forhadte appelsinhud reduceres
 4. Vi fjerner og udrenser kroppen for affaldsstoffer
 5. Din hud bliver babyblød efter en behandling

Dette indeholder vores Detox Mud Wrap – og hvad er der i pakken?

I den pakke, som du køber her, er der flere forskellige ting med. Men ét af de vigtigste produkter i vores slankebehandling, er den mudder (mud), som du smørre på.

Vores BrownClay indeholder naturlige mineraler, aktiv collagen, som stimulerer hudens eget indhold af collagen i bindevævet og vitamin E, som er en kraftig antioxidant. Det er de aktive stoffer, som netop styrker hudens eget collagen, der gør, at huden bliver smidigere og glattere. Her er altså et produkt, som toner og strammer op, reducerer appelsinhud og mindsker synlige ar og appelsinhud på kroppen. BrownClay er fremstillet helt uden parabener, parfume og hormonforstyrrende stoffer.

Derudover indeholder pakken detox, bandager, handsker, plastik og en Detox lift creme, som skal bruges imellem behandlingerne.

Sådan bruger du pakken derhjemme

Der er altså ingen tvivl om, at vores Detox Mud Wrap indeholder en masse gode ting – som netop kan afhjælpe dig med de sidste kilo samt en lækrere hud. Men hvordan bruger du den?

Når du har købt vores produkt, kan du faktisk “bare” gå igang derhjemme. Det er meget nemt, og herunder, kan du se, i vores video, hvordan du gør. Det er vores Kreative Direktør og Founder, Karina Hjorth, som viser det på sin egen krop. Her har hun taget sine ben under kærlig behandling. Men du kan, som sagt, også gøre det på maven. Det er ofte på maven, vi føler os mest oppustede, og har de ekstra, overflødige kilo.

Vores hjemmekit kan du bruge en enkelt gang hveranden uge. Det er bedst, at der går 14. dage imellem hver behandling. Du starter med at smørre BrownClay på kroppen, hvorefter du bruger bandagen, du har haft i vand. Det er vigtigt, at der holdes på varmen herefter. Er det godt vejr, kan du godt sætte dig ude (som vist på videoen) med håndklæde omkring dig. Men ellers, skal du være i en sauna, eller bruge plastik på kroppen for at holde på temperaturen.

Når der er gået cirka 50 minutter, må du tage bandagen af igen – og så vil du opleve, at du har tabt dig mellem 15 til 40 centimeter på kroppen. Da en time kan være lang tid, har du rigeligt med tid til at sætte dig foran fjernsynet med din yndlingsserie, eller ude i solen, som Karina Hjort.

Husk at bruge en god creme efter behandlingerne og den Detox lift creme, som følger med.

Kunne du tænke dig en fuld Detox Mud Wrap, så se med i videoen herunder

Kontakt DM Skincare på: kh@dmskincare.dk, hvis du kunne tænke dig en behandling og ikke synes et hjemmekit er nok.

Slået op d.

Bliv slank med slankete: Se udvalget LIGE HER

Slank med slankete

Det er sommer og solen skinner. Vi skal ud og mærke vores kroppe. Vi vil rigtig gerne se resultater, men det er ikke altid til at overskue løbeturen hveranden dag. En kop te eller to om dagen burde dog være til at overkomme for de fleste?

Netop derfor præsenterer vi dig for vores helt fantastiske slankete udviklet af DM Skincare.

KØB VORES LÆKRE SLANKETE LIGE HER

Slank med slankete

Bliv slank med slankete: Læs mere og se det store udvalg

Historien bag vores slankete

Hos DM Skincare drømte vi om at lave en te, som hjælper med det hele. Den skal virke udrensende, slankende og så skal den smage godt. Med inspiration i det gamle Asien, og en masse gamle opskrifter på te, der har været brugt igennem hundredevis af år i forskellige kulture, har vi udviklet vores helt specielle te til dig. Vi har konstant videreudviklet på de forskellige varianter, og skabt en masse lækre smage, så der er noget for alle.

Hvorfor skal du drikke slankete?

Der er masser af helbredsmæssige fordele ved at drikke masser af te. Vi har alle forskellige behov, så vi anbefaler desuden, at du kigger lidt på, hvad de forskellige slags te gør, og hvad der passer til dit behov. Slankete kan hjælpe dig med at udrense skadelige toksiner og affaldsstoffer, mindske strækmærker og hjælpe mod oppustethed og meget mere! Hvad de enkelte slags te, vi har gør, skal vi nok forklare længere nede i artiklen. Men kort sagt, så består denne slags te ofte af urter, blade og frugter, som øger forbrændingen, beroliger, virker udrensende og hjælper på fordøjelsen.

Vores te er helt speciel

Vores slankete er på mange måder helt unik – og så bliver det altså ikke nemmere at smide et par kilo eller to. Det eneste du skal gøre, er at komme en til to teskeer i en kop og hælde varmt vand over. Du kan også med fordele bruge bladene efter du har drukket din te, som en ansigtsmaske på din hud. Ikke nok med, at vi har masser af slankete, så har vi netop også fået nogle nye og super lækre smagsvarianter ind på en anden slags te. Denne serie af nye varianter kalder vi den alkoholfrie Cocktail Tea, og vi lover dig, at de smager fuldstændigt fantastisk!

Men hvad er det egentligt for nogle forskellige slags te vi har? Læs med herunder billedet.

Slank med slankete

Det store udvalg af te

21 dags detox the eller All day sugar tox – til dig med sukkertrangen

Du har måske prøvet ligesom mange af os andre at lide under sukkertrangen. Det har langt de fleste af os i hvert fald. Men hvis du kan nikke genkendende til dette, så er det helt sikkert din variant! 21 dags detox te mindsker din sukkertrang og booster samtidig din energi. Den sænker også appetitten og gennemrenser kroppen fuldstændigt for affaldsstoffer. Hvis du er til en lidt mere dyb lakridsagtig te, så er All Day Sugar tox lige noget for dig! Ingrediensen ”Gymnema Sylvestre” er Super Teatox Tea’s nøgle. Det balancere dit blodsukker og reducere trangen til søde sager.

KØB PRODUKT: KLIK LIGE HER

Skintox Tea – Til dig, der vil have renere hud

Vores skintox er først og fremmest en økologisk te, der hjælper dig med at opnå renere hud. Derudover hjælper den også mod appelsinhud, eksem og udslæt. Og så kan den hjælpe med at kontrollere hormonelle udbrud. Den indeholder hibiscus, som er planteverdens svar på botox, og hjælper derfor effektivt med at holde din hud ung og frisk. Den indeholder Grøn sencha te, hvid te, kandiserede ananasstykker, citronskal, røde peberkorn, pebermynte, nælde, morgenfrue, hibiscus og aroma.

KØB PRODUKT: KLIK LIGE HER

Morning tox – til dig, der vil starte morgenen med et højt stofskifte

Det er vigtigt at få en god start på morgenen. Og denne slankete hjælper altså med dette. Her har du en te, som hjælper mod oppustethed, fordøjelsesproblemer og appelsinhud. Og så går den tilmed ind og giver energi, renser kroppen og fjerner overflødige kilo. Effekten af denne te, er, at du ikke får lyst til at overspise, da du allerede får kickstartet stofskiftet fra morgenen og afhjulpet sukkertrangen. Du skal blot bruge 1 tsk. Morning Tox, 80 grader varmt vand og lade det trække tre til fem minutter.

Night tox – til dig, der vil sove godt og mindske oppustethed

Hvis du tit føler dig ophobet med dårlige affaldsstoffer, og oppustet, så er denne te lige noget for dig. Den skal drikkes inden sengetid, og i løbet af natten, vil den hjælpe dig med at udskille affaldsstofferne og opnå en fladere mave. Denne te er økologisk og indeholder lancetbladet vejbred, pebermynte, citronmelisse, lavendel, salvie, rarbarber og incabær.

KØB PRODUKT: KLIK LIGE HER

Matcha Tea – til dig, der vil have mere energi

Selvom langt de fleste af vores slankete generelt giver mere energi, og hjælper forbrændingen på vej, så er Matcha Tea også super god til at give mere energi. Denne te er 100% økologisk japansk og er kendt for sit store indhold af antioxidanter. Den vil altså booste din
energi, forbedrer din forbrænding og medvirker til at kickstarte eller øge et vægttab. Samtidig styrker den koncentrationsevnen.

KØB PRODUKT: KLIK LIGE HER

Cocktail te – til dig, der elsker en smagfuld the!

Det sidste vi vil præsentere dig for er vores helt nye varianter med cocktail te eller dessert te. De er enormt smagfulde, og er perfekt til dig, der elsker en helt speciel te.

Lige nu kan du få disse varianter:

Der er lige nu tilbud på de forskellige slags te, så hop endeligt ind og tjek det ud! Vi har også forskellige pakker, hvor du får flere forskellige te sammen til en lidt billigere pris. Og så siger bare – UD og nyd den dejlige danske sommer!

Slank med slankete

Slået op d.

Wellness arrangement med DM Skincare – dette kan du forvente

I denne artikel, går vi mere dybdegående til værks, og fortæller konkret om, hvad du præcist kan forvente af vores wellness arrangement. Du kan allerede nu læse en af vores tidligere artikler om emnet, nemlig: “Wellness deal: Perfekt til polterabend og venindehygge”. 

Wellness arrangement

Læs alt om vores wellness arrangement, og hvad du kan forvente, lige her

Her er vores “step-by-step-guide”

Du skal samle dine veninder

Hvis du er interesseret i et wellness arrangement, så skal du først og fremmest finde ud af, om du kan samle mellem 6-8 personer. For at holde vores homespa-party, så kræver det nemlig en gruppe af mennesker. Vi har ikke kun afholdt dette for kvinder, men det er også muligt, at mænd kan få noget sjovt ud af det. Her har vi en mere humoristisk vinkel på aftenen, og laver sjov med hudplejerutiner og produkter.

Her fortæller en tidligere deltager på et event (en mand), hvad han fik ud af det:

Har lige været til wellness for mænd med ølsmagning, og med humlefodbad. Alt skepsis er blevet gjort til skamme efter en lækker behandling med creamer, peeling, te og og ansigtsbehandling, samt hyggeligt selskab og servering af gode øl med dertilhørende forklaring omkring brygning. Alt i alt en god aften, der helt sikkert skal gentages til en herreaften”.

Her fortæller en kvinde (Annie Mahon Kristensen) kort om eventet:

“Skønneste og mest effektive produkter. Deres wellnessaftner er bare i top”.

For at samle dine veninder, eller en flok mænd, kan du afhøre dem, om I kan finde en fælles dato. Herefter skal du blot selv ind, og trykke ind på dette link, og booke billetter.

Du skal finde en god location

Det næste du skal tænke over, når du har samlet den flok af veninder (eller mænd), som skal deltage på eventet, er, HVOR det skal holdes. Og her er det, at fordelen især kommer ind i billedet. Nu er det ikke sådan, at dette event skal sammenlignes med et Tupperware-party. Men i forhold til vores koncept, så er det på samme måde, det fungerer. Vores konsulent, kommer ud til dig – og ud til jer. Derfor kan du helt selv bestemme, hvor vi holder det.

Det er dog en god idé at finde et sted, måske stue/spisestue, hvor der er god plads, og hvor der er et stort, langt bord. Vi kommer til at stille spejle op, og produkter, baljer, vand og forplejning, så der skal være god plads. Se herunder, hvordan det normalt ser ud, når vi arrangerer wellnessevent.

Wellness arrangement

Den rette stemning – og så er vi klar til en hyggelig dag

Som du kan læse, kræver det altså ikke meget at få arrangeret dit næste wellness event. Om du vælger at gøre det i forbindelse med polterabend, en venindekomsammen, din barselsgruppe – eller er mand, og vil gøre det til en sjov ting med drengene. Ja, det er HELT op til DIG.

Vi kommer altså ud til dig i hjemlige omgivelser, med alt, hvad vi skal bruge, så du skal bare samle gruppen, og finde en god location til formålet.

Skal det være ekstra hyggeligt, så sørg selv for gode omgivelser med ekstra forplejning, kåber – noget hyggeligt stemningsmusik. Find også købelysten frem, for efter hvert event, er det muligt at købe de produkter, som der bliver brugt. Mange vælger at købe en af vores muddermasker eller vores produkter, som kan noget helt specielt – for eksempel vores sæt med Dermaroller og ansigtsserum. Du kan også altid vende tilbage efterfølgende, og købe lige det, som du fandt ekstra interessant. Vi glæder os til at holde wellness arrangement med dig – så få fingrene i vores wellnessdeal allerede idag ved at booke dit næste event.

Læs mere om de forskellige muddermasker LIGE HER

Skynd dig at arrangere det næste wellness event lige her. 

Hvis du vil vide mere om vores wellness arrangementer, så læs her, hvad Karina Hjort, Founder og Kreativ Direktør, mener om vores events:

“Efter et wellness arrangement, kan man forvente at have haft en hyggelig tid med sine veninder. Tid til samvær, god te og masser af hudpleje. Ingen forstyrrende elementer – bare “ego-tid” og tid til at prøve alt det hudpleje, du drømmer om, men ofte ikke selv får tid til. Med en wellnesskonsulent til at guide dig igennem alle trin, så er du velplejet fra top til tå – ikke mange cm hud tilbage, som vi ikke har cremet ind i velduftende og super virkende ingredienser. I den lille maskepause drikker vi de populære teer , så alle har en mulighed for at smage, hvad vi også laver. Vi smører (indvortes og udvortes), imens vi griner af hinanden i forskelligfarvet muddermasker. Fødderne smiler glad tilbage fra en balje vand med fodsalt og får en fortjent lille opfriskning med fodbalm,” lyder det altså fra Karina Hjorth.

Slået op d.

Wellness deal: Perfekt til polterabend og venindehygge

Wellness deal

Læs alt om vores event og wellness deal, som ALLE har råd til

Sommeren står for døren, og det gør bryllupper og sociale arrangementer også. Men hvad skal den næste polterabend, som du arrangerer for din veninde, egentligt bestå af? Og hvilket event, skal du holde næste gang, når veninderne samles? Og er det ikke ret dyrt, det der wellness?

Nej. Det er hverken dyrt eller besværligt. Vi har nemlig lavet et wellness deal til dig, som gerne vil have noget lækkerhed ind i hverdagen sammen med dem, du holder af.

Hos DM Skincare, har vi ikke alene fokus på at udvikle og sælge vores produkter, som du kan finde i webshoppen. Vi har altså også specialiseret os i events indenfor velvære og skønhed, og et af de events, er vores “Wellness aften med DM Skincare”.

Mere info: Du kan finde eventet lige her, og købe din billet.

Du kan allerede nu komme videre til vores event, ved at trykke på link ovenfor. Husk blot, at du skal samle 6-8 personer, og billetpris er sølle 150 kr. pr. næse.

Men inden du beslutter dig for at arrangere, og købe et event, så kan du læse meget mere om det hele i vores guide til eventet herunder.

Wellness deal

Dette skal du vide om vores Wellness deal med DM Skincare

Hvad går det ud på – kort fortalt

Som vi allerede har skrevet om i den sidste artikel, skal sundhed og vægttab være nemt. Vi kender alle til, at hverdagen sniger sig ind på en, og derfor, er det ofte os selv, som træder i baggrunden. Af den grund, har det været vigtigt for os (Karina Hjort, Direktør og stifter af DM Skincare) at skabe et koncept, som er “easy-going”.

Det betyder, at du kan få spa og wellness hjem i din egen stue – og dele det med veninderne. Den følelse, du får, når du snupper et wellnessophold, eller bestiller tid hos din lokale dermatolog, den skal også kunne komme hjem til dig. Og ikke mindst, så skal du dele den med dine veninder.

Rent praktisk, så bestiller du et event lige her, og når du tilføjer til kurv, så vælger du “blot” 6-8 billetter. Du kan selv samle pengene ind hos din egen venindegruppe efterfølgende. Det er kun 150 kr. pr. stk.

Efterfølgende, tager vi kontakt til dig, og så aftaler vi stedet, hvor det holdes. På den måde, er du selv med til at sætte rammerne for wellnessaftenen hjemme i privaten. En af vores konsulenter kommer selvfølgelig også hjem til dig. Produkter og materialer, står vi for.

Polterabend, venindehygge eller mødegrupper

 • Vil du skabe babyhygge med din mødregruppe?
 • Champagneglas, konfetti og snacks med veninderne?
 • Eller fest og farver til et polterabend?

Wellness deal

Sådan foregår en aften

 1. Vi starter med en præsentation af DM Skincare. Det er vigtigt, at du kender iværksætterhistorien bag mærket. Det har været en længere rejse undervejs, og stifter, Karina Hjort, har været af mange omveje for at nå i mål med nogle af danmarks bedste og reneste produkter til dig. Vi gennemgår også de forskellige produkter, så du ved, hvad vi kommer igennem.
 2. Herefter gennemgår vi hudplejerutiner. Vi renser selvfølgelig huden (den er ofte mere beskidt, end vi tror), peeler og smører, skrubber og får masker på. Her har vi selvfølgelig forskellige masker alt efter hudtype og alder. Især vores masker, er vi kendte for (se mere nedenfor).
 3. Pause – med forskellige eksotiske drinks-te.
 4. Vi fjerner maskerne og går til cremer, dermaroller og serum.
 5. Fodbad og skrub
 6. Kropspleje og pleje af øvrig hud
 7. Afslutning på en god aften

Mere om de produkter, vi bruger undervejs

Muddermasker

Vi bruger et bredt udvalg af produkter fra vores egen linje, som du finder lige her, men nogle af de ting, vi vælger at fremhæve her, skal du glæde dig særligt til.

Selvom vi renser, og frisker dit ansigt op til slut, skal du igennem en større proces inden, da vi undervejs påfører muddermasker. Særligt muddermaskerne bringer altid et smil frem på læberne, da det både ser komisk ud, men også bliver svært at snakke og smile som normalt. De forskellige muddermasker kommer til at efterlade dit ansigt babyblødt, og der er en variant til alle hudtyper.

Vi bruger følgende muddermasker:

 • Brownclay antiage – for dig, som skal strammes lidt op 🙂
 • Greenclay – til uren og fedtet hud (især den unge hud)
 • Redclay – til sensitiv hud, som skal friskes op
 • Yellowclay – detox, hvis du fx har fået for meget sol, rygning etc.

Wellness deal

Fodbad – babybløde fødder

Noget andet, som vi kommer til at arbejde med til et wellnessevent, er dine fødder.

Vi glemmer ofte fødderne. Desværre. De skal bære rundt på os en hel dag, så det er virkelig synd, når de altid er det sted på kroppen, som får mindst opmærksomhed. Til et wellness event, kommer du derfor til at trække de sure sokker af, af med skoene og så ned med fødderne i det varme vand.

Her kan du vælge mellem vores forskellige varianter:

Fodbadesalt med Aqua Blue Footsalt – køb her

Denne blødgør den hårde hud og giver en ny friskhed.

Fodbadesalt Green Alge – køb her

Er dine fødder meget underplejede, og trænger til ekstra kærlig pleje, så er denne fodbadesalt særligt god mod hård hud.

Fodbadesalt Lavendel Foot – køb her

Denne er god, hvis du trænger til at få beroliget, ikke mindst dine fødder, men også sindet. Hvis du føler dig lidt stresset, så er denne altså god. Det er særligt kombinationen af lavendel, kamille og aloe vera, som mange af os kender som lidt af et vidundermiddel.

Fodbadesalt Orange Blossom – køb her

Hvis du har hård hud, er den med Green Alge altså god. Dog er denne også god til fødder med hård hud, men kan også gå ind og pleje medtaget hud. Havtorn og hybenkerneolie er meget vitaminrige, og i hybenkerneolien er der en masse omega-3, som hjælper dig af med den tørre hud.

Fodbadesalt Spicy Herbs – køb her

Som navnet lyder, vil denne fodbadesalt friske fødderne op. Du får gang i blodcirkulationen. Kamille, melisse, humle, røllike og fennikel og et stænk æterisk rosmarin olie. Så skal der lidt gang i fusserne ovenpå en lang arbejdsdag, er der en god opkvikker her.

OBS: Du behøver blot bruge en enkelt spiseskefuld i din balje med varmt vand.

Wellness aften

Vi håber, at du vil købe et af vores wellness deals, og få en hyggelig aften sammen med dine veninder. Det er et koncept, som alle kan være med på – et wellness home party – både på oplevelsen og prisen. Og så kommer vi hjem til dig, så nemmere bliver det ikke.

Skynd dig at arrangere det næste wellness event lige her. 

Slået op d.

Sådan opnår du et hurtigt vægttab inden sommer

Hurtigt vægttab

5 gode råd: Sådan opnår du et hurtigt vægttab inden sommer

Velkommen til endnu en snak om vægttab – hurtigt vægttab – her hos DM Skincare.

Vi har før skrevet om dette emne på vores blog, læs her “Kickstart dit vægttab med slankete”, da det er noget, vi har forstand på – men også noget, vi gerne vil hjælpe dig med at opnå.

Det er snart sommer, og det skulle næsten være lyv, hvis du ikke som kvinde gerne ville smide de sidste irriterende kilo – eller følelsen af oppustethed, og en tung krop, når den nye bikini skal på.

Yes, den følelse kender vi alle. Og det er som om, at den samme følelse, og tilstand, vender tilbage hver eneste sommer.

Kære kvinde, vi ved derfor, at en dejlig, let krop, er vigtigt for dig, og vigtig for din selvfølelse. Så derfor, håber vi, at du kan bruge vores lille guide til, hvordan du får et hurtigt vægttab inden sommer.

Det er vigtigt at slå fast, at vi ikke går ind for ekstreme kure (hvem har også overskud til det?) – derfor får du her nogle gode, og brugbare råd til, hvordan du via små justeringer i hverdagen, kan gøre det sidste for at få de overflødige kilo af kroppen.

Se også: Her finder du vores store udvalg af slankeprodukter

5 nemme råd til at smide 5 kilo i en fart

1. prøv vores bestseller – den virker og udrenser kroppen

Det er nemt for os at skrive, at vores slankete virker. Men tror du også på det?

For det første, har studier vist, b.la. dette fra The American Journal of Clinical Nutrition, at nogle sorter te (slankete) har en indvirkning på øget forbrænding, og at dit kolesterol tal falder. Jf. studiet, skulle din forbrænding stige hele 4 procent ved et længerevarende indtag. Hvis du drikker slankete i en lang periode, vil du derfor opnå resultater, og tabe dig, ved at kickstarte din forbrænding. Samme effekt kender vi også fra chokolade og chili.

Men vi har også testet vores slankete af forskellige eksperter f.eks. Betina Faurbye, der er bikinifitnessatlet, og som i en længere periode har drukket vores slankete. For hende har vores slankete været et supplement oveni en sund kost, og det bør det også være for dig.

Betina Faurbye har også prøvet vores Mud Wrap (læs mere om Mud Wrap i næste punkt).

Som et andet godt tip, så modvirker slankete også sukkertrang, og er med til at sørge for, at dine affaldsstoffer forlader kroppen, og du slipper af med væskeophobning.

Årsager til for meget væske i kroppen kan b.la. skyldtes:

 • Dårlige spisevaner
 • For meget salt i kosten
 • Hormonelle ændringer
 • Overgangsalderen
 • Stress
 • For lidt vand.

Så sørg for at drikke nok vand – og nok te.

Køb vores slankete: Find vores store udvalg af slankete ved at klikke lige her

2. Hurtig og nem slankebehandling med ”Detox Mud Wrap”

Det næste, lille tip, som du nemt kan implementere i en travl hverdag, er vores Detox Mud Wrap. Det skal være nemt at blive lækker og slank, og derfor har vi udviklet netop dette produkt.

For at få gang i din egen Mud Wrap, vil vi anbefale, at du afsætter 30 minutter til dig selv én gang om ugen.

Det handler om at skemalægge din sundhed, da vi ofte glemmer at få tingene gjort ellers.

Vores bikinifitnessatlet, Betina Faurby, har prøvet vores Mud Wrap, som du kan se i videoen ovenfor, og fortæller, hvordan hun tabte adskillige centimeter.

Men også Sandra (se video nedenfor), personlig træner og kostvejleder, har prøvet det. Vi lover, at du taber 30 cm. – her tabte Sandra 26,5 cm. på én gang. Se blot i vores video.

Måden Mud Wrap virker på, er, at vi laver en omvendt osmose på fedtcellerne i kroppen. Dermed bliver fedtet trukket ud af cellerne, og når fedtcellen først er flad, så kan den ikke blive stor igen, før du overspiser næste gang.

Selvom denne ikke giver dig en effekt på sigt – kun hvis du ikke overspiser igen (og ja, det kan være svært med sommerens mange grill-events og isvafler), så er det en stor motivationsfaktor for virkelig at kickstarte en slankere krop denne sommer.

Og føler du dig ekstra oppustet en dag, eller har du netop indtaget for mange is over en længere periode, er denne Mud Wrap altså mere end perfekt at have liggende hjemme i skabet. Så kan du altid hive den frem, når du mærker på din krop, at du har brug for at få motivationen og letheden tilbage igen. Måske du skal gemme den inden en tur ud med veninderne, eller til før et af sommerens mange bryllupper?

Bonusinfo: Betina Faurby siger tilmed, at hun mærker, at den har en opstrammende effekt på huden. Det er altså win-win.

3. Søvn er din bedste ven mod hurtigt vægttab

Vores miniguide, med de fem nemme og ligetil slanketips, går ud på, at det skal være ukompliceret.

Du skal ikke over i træningscenteret 4 dage om ugen, og hoppe på den nyeste slankedille – eller gå tilbage på en gammel kending som suppekuren. Den kender de fleste kvinder til, og efter en uge med kål, ønsker man sig langt væk fra de ellers runde, friske og lækre grøntsager.

Nej. Vi giver dig de nemme tips i denne artikel fra DM Skincare.

Det næste tip er derfor, at du skal huske at få din søvn, hvis du vil have et vægttab nu.

Dette er et simpelt trick, men sværere, end man skulle tro at få implementeret i en travl hverdag. Det er nemlig fristende at blive oppe et par timer mere efter ungerne er lagt i seng, for så er der (endelig) voksentid. Pas dog på med, at de ekstra timer ikke bliver til midnat, hvor du ser den ene serie fra Netflix efter den anden.

Prøv at gå en tur tidligt på aftenen, og kom tidligt i seng. Hvis du får mindre end 6 timers søvn, så fremprovokerer du nemlig et hormon, kaldet kortisol. Det hormon er en af de grunde til, at du har mere tendens til at lagre fedt på maven. Og mere fedt, nej tak!

Hurtigt vægttab

4. Spis SUPER MEGET vandmelon

Lige dette punkt, bliver vi nødt til at fremhæve. En af sommerens lækreste frugter er nemlig vandmelon. Og den skal du spise en masse af.

Et af de bedste slanketips, som er derude, er, at du skal gå til alt med måde. Uanset hvad du gør, så er det aldrig godt at gøre noget i ekstremerne. En grundregel er, at du ”blot” skal indtage mindre, end du forbrænder. Dog kan det være svært, når vi hele tiden blive eksponeret for lækre fødevarer.

Er din sult derfor stor, så prøv, om du kan skifte nogle fødevarer ud i din kost. Spar på kulhydraterne, og skru op for det farverige køkken – og det er her, vandmelon kommer ind i billedet.

Vandmelon er en fantastisk fødevare. Ikke alene, så er den vanddrivende, men den afhjælper dig også med skadelige giftstoffer. På den måde, får du renset leveren, stimuleret nyrefunktionen og reduceret urinsyre i blodet.

Og det bedste af det hele – vandmelon holder dig evigt ung. Vandmelon er nemlig en sikker kilde til at få mere vitamin C og antioxidant flavonoider, som for eksempel lycopen, betacaroten, lutein, zeaxanthin og cryptoxanthin. Disse antioxidanter forsvarer vores krop mod frie radikaler – og det er netop disse frie radikaler, som anses for at være årsag til aldring og sygdom.

Se også vores sæt med dermaroller og ansigtsserum – der er med til at give et naturligt løft og virker opstrammende.

Hurtigt vægttab

5. Når du ikke drikker slankete – så drik VAND 💦

Det sidste nemme trick, er ganske enkelt at drikke 2 glas vand inden hvert måltid. Du behøver ikke drikke vand imens du spiser – men blot inden. Det gør, at du hurtigere oplever en mæthedsfølelse, end hvis du ikke gjorde dette.

Derudover, har vi tendens til at sammenligne vores sultfølelse med tørst. Det kan være svært at finde ud af, om man er tørstig eller sulten?

Som det første råd i denne guide lyder, så er væske altså alfa omega. Om det er slankete, du drikker inden, eller koldt vand, kan du variere alt efter lyst.

Du kan finde vores skønne slankete ved at klikke på billedet herunder. Du får garanti for resultater. Her har vi tilbud på tre pakker slankete.

Du får:

 • Morgen slankete
 • Aften slankete
 • 21 dages slankete – denne bruges mellem morgen og aften.

Hurtigt vægttab