Slået op d.

Hamp: Høj på superfoods?

hamp som kosttilskud

Derfor skal du spise hamp som kosttilskud.

At hamp er blevet udnævnt til lidt af et superfood, er slet ikke uden god grund – det er nemlig for længst blevet både anerkendt og hyldet af forskere for dets mange sunde egenskaber, og positive effekt på både helbred, psyke og generel velvære.

Selvom man godt kunne blive helt høj på hampens mange sunde egenskaber, så virker industrielt fremstillet hamp, i modsætning til medicinsk fremstillet hamp, ikke euforiserende. Det er derfor helt uskadeligt, at anvende i både kost- og hudplejeprodukter. Tværtimod findes der faktisk en lang række gode grunde, til at indtage hamp som en del af dine daglige kosttilskud.

Dem skal du naturligvis ikke snydes for, og vi har derfor samlet 5 af de aller bedste grunde til at spise hamp som kosttilskud:

1. Anti-inflammatorisk

Hamp er kraftigt anti-inflammatorisk og udrensende. Inflammationer i kroppen kan bidrage til en lang række livsstilssygdomme, som bla. diabetes, forhøjet blodtryk, ledsmerter, allergi, maveonde og hjerteproblemer. Inflammationer kan også vise sig i både hud, hår og negle.

2. Vitaminbombe

Hamp er spækket med både essentielle fedtsyrer, vitaminer, mineraler, proteiner og fibre. Det er kroppens byggesten, og får du nok af disse i de rette afbalancerede mængder, vil du både føle dig sundere, få mere energi, en bedre forbrænding og fordøjelse – behøver vi at sige mere? 😉

3. Flottere, stærkere og sundere hud

Essentielle fedtsyrer er en vital ingrediens til få en flot, stærk og sund hud. Hamp er rig på både omega-3 og omega-6, som sammen med dens anti-inflammatoriske egenskaber, har en gavnlig effekt på bla. tør hud, eksem, kløe og acne.

4. Mindre stress, mere søvn og bedre humør

Forskning har også vist, at hamp kan have en positiv effekt på stress og forbedre din nattesøvn. Det skulle give dig en bedre og længere søvn, og mindske den træthed du kan opleve i løbet af dagen. Hamp har et indhold af omega-3 og omega-6 i forholdet 3:1, hvilket skulle være det ideelle forhold til også at mindske risikoen for at udvikle en depression.

6. (BONUS) Reducér nikotinafhængighed

Det her synes vi er ret interessant! Studier har nemlig vist, at hamp kan hjælpe til at sænke trangen til nikotin. Om det er vejen til et varigt rygestop, tør vi ikke sige, men med de mange andre sunde egenskaber hampen også kan bidrage med, er der bestemt intet at tabe 🙂

Sådan får du hamp ind i din kost:

Der findes efterhånden mange produkter på markedet der indeholder hamp – et af dem er vores helt egen hampte “Hemp Energy Mix”, udviklet i samarbejde med Møllerup Brands, der har specialiceret sig i netop at dyrke og udvikle brugen af hamp.

Sammen har vi udviklet teen, der udover hamp indeholder mate te, hyldeblomst, citrongræs, lakridsrod, æble, pebermynte, enebær, hindbær, rosenblade og blomsten blå katost – alt sammen økologisk.

Du finder Hemp Energy Mix lige her.

Slået op d.

8 gode råd til pleje af ny tatovering

tatovering pleje

En tatovering er et personligt og permanent kunstværk, som du har resten af livet. Hvis du passer godt på din tatovering lige efter den er lavet, så vil den holde sig flot, og du mindsker risikoen for at der udvikles infektion.

Pleje af ny tatovering er vigtigt fordi, at der er sket et brud i hudens barriere da du fik tatoveringen lavet. De efterfølgende dage dannes der en sårskorpe i huden i området, hvor du er blevet tatoveret.

Hvordan man plejer en ny tatovering på den bedste måde kan være forvirrende, især hvis det er din første tatovering.

I denne artikel vil jeg give dig detaljerede råd og vejledning til, hvordan du kan give din nye tatovering pleje og forebygge infektion.

I langt de fleste tilfælde er målet at fremskynde hurtig heling af huden og forhindre infektion.

Hos DM Skincare har vi udviklet en række produkter til pleje af tatovering. Formålet med denne tatoverings hudpleje serie er at dække dig helt ind, når du lige har fået lavet en ny tatovering.

Med denne tatoverings pleje serie finder du alt lige fra anti-bakteriel rens, Panthenol tatoveringscreme, en creme som beskytter farven i din tatovering, en lotion som forbereder din hud før en ny tatovering og så har vi samlet alle produkterne til pleje af tatovering i én samlede tattoo serie.

Hvad er en tatovering?

For at forstå hvorfor det er så vigtigt, at give din tatovering optimal pleje så er det vigtigt at forstå, hvad en tatovering egentlig er.

Selvom spørgsmålet virker simpelt, så kan der ofte være mange forskellige svar. Det samme gælder for pleje af ny tatovering, så derfor handler det om at finde ud af, hvad der virker for dig.

En tatovering er en permanent markering på huden som er består af blæk og lavet med små nåle. Blækket bliver deponeret i hudens underlag – også kendt som dermis.

Tatovering er både en accepteret og anerkendt form for kunst på kroppen. Tatoveringer har været brugt i mange tusinde år i forskellige kulturer verden over.

Uanset om dine nye tatovering er et minde, udtrykker interesser eller en kærlighedserklæring, så er tatoveringer rig på kultur historie og fortjener respekt.

Tatoveringens historie

Tatoveringer har tidligere været en måde at fortælle en historie eller som en del af et ritual i mange kulturer verden over.

Tatoveringer fortæller en historie og kan skrives på alle sprog. Fra symboler og kulturelle billeder til ord og skrifttyper. Tatoveringer har været brugt til at fejre liv, valg til at hyldes og mindes livets formål.

Tatoveringer har altid haft en unik evne til at tale til mængder.

Gode råd til pleje af ny tatovering

Korrekt efterbehandling og pleje af ny tatovering i de første par uger kan hjælpe med at forhindre infektion og sørge for resultatet af din nye tatovering bliver perfekt.

Alt efter tatovør kan du få forskellige råd, men grundlæggende er målet simpelt – at fremskynde hurtig heling af huden og forhindre infektion.

Baseret ud fra denne teori har vi udviklet vores egen DM Tattoo Skincare Serie.

1. Fugt og beskyttelse

God pleje af ny tatovering starter hos tatovøren. Når din tatovering er færdig, vil tatovøren smøre et tyndt lag tatoveringscreme eller anden fugtighedscreme over hele din tatovering.

Herefter dækkes din tatovering til med plastfolie eller anden bandage.

Selvom det kan være fristende at fjerne bandages for at se din nye tatovering, så bør du lade den sidde i mindst et par timer. Hvor lang tid afhænger af størrelsen på din nye tatovering og placeringen.

Bandagen beskytter din hud mod bakterier, direkte sollys og irritation fra tøj.

2. Vask din tatovering efter et par timer

Efter cirka 5 timer bør du fjerne bandagen og vaske din nye tatovering forsigtigt med en god og mild anti-bakteriel rens.

Din hud vil være meget øm og derfor skal du være meget forsigtig når du renser huden. Sørg for at bruge lunkent vand da både for varmt eller for koldt vand vil irriterer din hud endnu mere.

Vær grundig og opmærksom på at hele din nye tatovering bliver renset.

3. Påfør fugtgivende creme

Efter du har renset din nye tatovering bør du påføre et tyndt lag creme f.eks. Panthenol tatoveringscreme fra DM Skincare.

En god fugtighedscreme vil give din hud fugt og nærring – og det har den brug for. Lad din hud være afdækket så den har muligheden for at “trække vejret”.

4. Hold din tatovering ren og tør

Hold din nye tatovering ren og tør. Undgå at blødgøre den i vand i mindst en måned. Du kan sagtens tage brusebade, men du bør holde dig fra svømmehallen og lange karbade.

5. Undgå direkte sollys

Sørg for at undgå direkte sollys mod din nye tatovering. Især farvede tatoveringer har tendens til at falme i solen.

Hvis du ikke kan undgå at være i solen, bør du beskytte din nye tatovering med solcreme som har et højt indhold af SPF.

6. Vær tålmodig og lad din tatovering hele

Helingstiden afhænger af hvor godt du plejer din nye tatovering og størrelsen. Det kan variere fra cirka en uge til flere måneder alt efter hvor omfangsrig og kompleks din nye tatovering er.

Følg instruktionerne din tatovør har givet dig, og sørg for at din tatovering altid holdes fugtig og ren.

Du bør også være opmærksom på hvilke plejeprodukter du bruger til din nye tatovering. Sørg for at undgå skrappe og “hårde” hudplejeprodukter, når din tatovering er ny.

7. Undgå at klø

Når din tatovering heler så kan det begynde at klø i huden. Du bør undgå at kradse og klø i huden, da det kan få blækket i områderne til at falme eller forsvinde. Derudover øges risikoen for infektion i området.

Kløen bør kun vare i de første par uger. Hvis kløen bliver uudholdeligt eller vedvarende, bør du opsøge enten din tatovør eller læge.

Inficerede tatoveringer er meget sjældne, men det kan ske. Og derfor bør du få det tjekke, hvis du er bekymret.

8. Vend tilbage til tatovøren, hvis det bliver nødvendigt

Hvis din nye tatovering mister farve, skal du vende tilbage til tatovøren og få ham til at gennemgå din tatovering igen – gratis.

Det er almindeligt at man lige skal gennemgå tatoveringen efter cirka 6 uger, så man kan rette småfejl.

Slået op d.

Sådan får du en sundere livsstil

få en sundere livsstil med 10 gode råd

Mange har et ønske om at leve en sundere livsstil, men alt for få gør alvor ud af det. Jeg hører mange undskyldninger og egentlig tror jeg, at det kan virke som en uoverskuelig opgave.

En sundere livsstil kræver ofte livsstilsændringer som ændrer hverdagen, og det er netop dette som skræmmer mange.

At leve en sundere livsstil behøver ikke på bekostning af en normal hverdag. Ofte skal der ikke ret meget til for at leve en sundere livsstil, hvor der følger en lang række positive ting med sig.

I denne artikel vil jeg give dig gode råd til at leve en sundere livsstil. Du vil opleve resultater som vægttab, mindre stress og mere overskud i hverdagen.

Min baggrund for at skrive denne artikel er min daglige kontakt med vores kunder hos DM Skincare. Vi har rigtig mange kunder som ønsker at leve en sundere livsstil, ønsker mere velvære og et ønske om at smide de ekstra kilo.

Vi har igennem de seneste år fokuseret på skønhed og velvære som en helhed – og ikke bare som enkeltstående indsatsområder.

Vi har udviklet vores egen slanke- og detox te som hjælper med at udrense kroppen for toksiner, samtidigt hjælper den med at smide de overflødige kilo.  

Der findes rigtig meget information og gode råd til, hvordan man hurtig kan smide de ekstra kilo og leve en sundere livsstil – men det kan være svært at finde ud af, hvad der virkelig virker.

Jeg vil give dig de tips og gode råd som jeg ved virker.

Jeg har tidligere skrevet en længere artikel om hvordan man taber sig. Den er vores mest læste artikel, og har medført mange spørgsmål fra læserne.

Sådan får du en sundere livsstil

Jeg har skrevet denne artikel for at give dig gode råd til, hvordan du kan forbedre eller ændre nogle ting i dit liv for at opnå en sundere livsstil.

Det er ikke en omfattende artikel, hvor du skal vende dit liv på hovedet for at mærke resultaterne. Selvom mange har de bedste intentioner om at leve en sundere livsstil, så er mange ikke i stand til at holde sig i sporet, hvis ændringerne bliver for radikale eller omfattende.


Derfor prioriterer jeg, at fortælle om de vigtigste komponenter i det, der anses for at være dele af en livsstil, der fører til et godt og sundt helbred.

Jeg vil også fortælle om ting og handlinger, som du bør undgå hvis du vil leve en sundere livsstil.

Minimer på sukker og stivelse

Hvis du vil smide de overflødige kilo i en fart bør du skære ned på sukker og stivelse (kulhydrater).

Når du gør det vil du reducere trangen til mad, og du ender med at spise færre kalorier. I stedet forbrænder du mere fedt.

En anden fordel ved at skære ned på kalorierne er, at det sænker dit insulinniveau, hvilket får dine nyre til at udskille overskydende natrium og væske fra kroppen – hvilket allerede her får dig til at smide de første overflødige kilo.

Det er ikke ualmindeligt at du kan smide rigtig mange af de overflødige kilo i de første uger ved at spise på den måde. Du vil både tabe fedt og væske fra kroppen.

Protein, fedt og grøntsager

Hver af dine måltider bør omfatte en proteinkilde, en fed kilde og grøntsager.

Ved at spise på denne måde vil du automatisk nedsætte dit indtag af kalorier.

Proteinkilder kan være følgende:

 • Kød: Oksekød, kylling, svinekød, lam osv.
 • Fisk og skaldyr: Laks, ørred, rejer osv.
 • Æg: Hele æg med æggeblomme er bedst

Det er vigtigt at spise en masse protein. Faktisk har undersøgelser vist at det kan øge stofskiftet med 80-100 kalorier om dagen.

At bygge en kost på et højt proteinindtag reducerer desuden trangen til mad og lysten til de usunde snacks om aftenen. Undersøgelser viser, at dette kan medvirke til at du spiser 441 færre kalorier igennem dagen – bare ved at tilføje protein til din kost.

Grøntsager med lave kulhydrater kan være følgende:

 • Broccoli
 • Blomkål
 • Spinat
 • Tomater
 • Rosenkål
 • Kål
 • Salat
 • Agurk

Du skal ikke være bange for at spise disse grøntsager. Du kan spise rigtig meget af det uden at komme over de 20-50 netto kulhydrater om dagen.

En kost baseret hovedsageligt på kød og grøntsager indeholder alle de fibre, vitaminer og mineraler, du har brug for at holde din krop sund og i balance.

Fedtkilder kan være følgende:

 • Broccoli
 • Kokosolie
 • Avocado olie
 • Smør

Sørg for at spise 2-3 måltider om dagen. Hvis du bliver sulten om eftermiddagen, så kan du sagtens tilføje et 4 måltid.

Du må ikke være bange for at spise fedt, hvis du spiser på denne måde. Din krop har brug for fedt når du spiser på denne måde. Uden fedt vil din krop give op.

Dyrk motion flere gange om ugen

En sund livsstil omfatter også motion 2-3 gange i ugen. Hvis du gerne vil tabe dig så er styrketræning én af de bedste former for motion.

Ved at løfte vægte forbrænder du masser af kalorier og forhindrer, at dit stofskifte nedsættes, hvilket er én af de mest almindelige ulemper ved at tabe sig.

Undersøgelser viser faktisk at low carb diæt kan give dig lidt flere muskler på kroppen – samtidigt med at du smider betydelige mængder af fedt fra kroppen.

Hvis du ikke bryder dig om styrketræning bør du overveje cadio træning f.eks. gåture, jogge, løbe, cykle eller svømning.

10 nemme råd til et hurtigt og varigt vægttab

I det følgende vil jeg give dig 10 lynhurtige og nemme råd til et hurtigt og varigt vægttab. Du bør få disse gode råd indarbejdet i din hverdag, så de bliver en naturlig del af din livsstil.

 1. Spis morgenmad med et højt proteinindhold
  Undersøgelser viser, at du kan reducere trangen til søde sager og kalorier hele dagen.
 2. Undgå sukkerholdige drikkevarer og frugtsaft
  Disse drikkevarer er ikke blot usunde – de er også får dig også til at tage på i vægt. Ved at undgå disse drikkevarer vil du tabe dig helt naturligt.
 3. Drik vand en halv time før måltider
  En undersøgelse har vist, at hvis man drikker vand en halv time før måltider så steg vægttabet med 44% over 3 måneder.
  Det skyldes, at vandet giver dig en mæthedsfornemmelse så du spiser mindre ved hvert måltid.
 4. Spise fødevarer som hjælper dig i et vægttab
  Visse typer fødevarer er gode, hvis du vil tabe dig. Du bør være fokuseret på din kost, hvis du vil tabe dig.
 5. Spis opløselige fibre
  Undersøgelser peger på, at opløselige fibre kan reducere fedt – især omkring maven. Fiber kosttilskud kan også hjælpe.
 6. Drik kaffe eller te
  Hvis du drikker kaffe og te, så drik bare så meget du vil. Koffein er med til at øge dit stofskifte med 3-11%.
 7. Sørg for (kun) at spise forarbejdede fødevarer 
  Du bør basere det meste af din kost på uforarbejdede fødevarer. De er sundere og virker mættende, så du er tilbøjelig til at spise mindre.
 8. Spise din mad langsomt 
  Hvis du spiser din mad hurtigt vil du have tendens til at tage på i vægt. Spis i stedet langsomt – det vil få dig til at føle dig mæt og øge de vægtreducerende hormoner.
 9. Vej dig selv hver dag
  Undersøgelser viser, at folk, der vejer sig selv hver dag, er mere tilbøjelige til at tabe sig – og holde vægten nede.
 10. Få en god nats søvn hver nat
  Dårlig søvn er en af de største risikofaktorer i forbindelse med vægtforøgelse. Derfor er det vigtigt at prioriterer en god nats søvn.

De afsluttende bemærkninger

Grundlæggende behøver du ikke sulte dig selv for at tabe dig. Ved at reducerer kulhydrater sænker du niveauet af insulin i kroppen, og dermed ændrer du de hormoner som hjælper dig med at tabe de overflødige kilo.

Det medfører til nedsat appetit og sult, hvilket reducerer hovedårsagen til, at langt de fleste fejler med konventionelle slankekure.

Det har vist sig, at det kan hjælpe dig med at tabe op til 2-3 gange så meget som en typsik fedtfattig og kaloriebegrænset kost.

Slået op d.

Hvordan taber man sig?

hvordan taber man sig

Hvordan taber man sig med et sundt vægttab? Det er ét af de spørgsmål jeg ofte bliver mødt af fra vores kunder.

Der findes rigtig mange slankekure, som lover dig hurtigt vægttab i løbet af få dage eller uger. Du bør selvfølgelig være kritisk når du vælger at følge en slankekur.

Sandheden er, at der findes rigtig mange måder at tabe sig hurtigt på. Uanset om du vil have et generelt vægttab, tabe dig på maven, lårene eller måske et helt andet sted.

Har du problemer med at tabe eller vil du bare gerne tabe dig endnu hurtigere, så vil jeg anbefale dig at læse denne artikel.

Jeg hedder Karina Hjort, og jeg er indehaveren af DM Skincare. Jeg vil gerne give dig 10 gode råd til hvordan man taber sig.

I denne artikel vil jeg give dig svaret på, hvordan man taber sig på en sund og naturlig måde. Du vil opleve overraskende resultater, hvis du følger disse gode råd.

Hvis du følger de gode råd i artiklen, så vil jeg love, at du kan se resultater af din slankekur i løbet af få uger.

En god slankekur omfatter ikke bare de traditionelle tips og råd f.eks. spis mindre, dyrk mere motion, tæl kalorier osv.

Det kan selvfølgelig være en god start på din slankekur, men hvis du vil have et varigt og sundt vægttab skal der tages andre midler i brug.

Det skal være sjovt at tabe sig for ellers vil dit vægttab ikke vare ved.

Min baggrund for at skrive denne artikel er min personlige erfaring med et sundt vægttab, og min daglige kontakt med vores kunder, som bruger vores slanke te fra DM Skincare til at tabe sig.

Jeg får ofte spørgsmålet “hvordan taber man sig”. Hvis man vil tabe sig hurtigt og det samtidigt skal være sundt for kroppen, så skal man sætte ind flere steder.

Vi har udviklet vores egen DM Skincare slanke te som bygger på en old gammel asiatisk opskrift. Vores slanke te er naturlig uden tilsætningsstoffer, og derfor får vi rigtig gode tilbagemeldinger fra vores kunder.

Grunden til jeg nævner vores slanke te er, at den kan være rigtig god til at kickstarte et vægttab. Du vil se hurtige resultater i løbet af et par uger, som kan give dig motivation til at fortsætte arbejdet.

Grundlæggende er din vægt reguleret af hormonerne. Så én af hemmelighederne til spørgsmålet om hvordan man taber sig er, at du skal reducere hormonerne for fedtlagring og insulin. Jeg vil garantere dig overraskende resultater.

Så, hvordan taber man sig? 

Jeg vil komme med 10 forslag til hvordan man kan tabe sig på en sund og naturlig måde. Start øverst på listen og bevæg dig ned så langt du har brug for. Måske du kun har brug for det første råd.

#1: Spis “low carb” kost – også kaldet LCHF

LCHF er en forkortelse af Low Carb High Fat og et udtryk for, at man spiser kost, der indeholder få kulhydrater og meget fedt.

Man kan egentlig sige, at kostpyramiden er vendt på hovedet fordi man fravælger alle kornprodukter og stivelsesholdige kartofler – og selvfølgelig sukker.

En low carb high fat kost omfatter følgende:

 • Masser af grøntsager – og gerne med overvægt af dem, som vokser over jorden
 • Kød, fjerkræ, vildt, fisk og æg. Spis gerne fede udskæringer og spis gerne fedtkanten og skindet på kyllingen.
  Du kan med fordel vælge dyr som har været på græs enten økologisk eller frilands af hensyn til fedtsyresammensætningen og selvfølgelig dyrevelfærd.
 • Naturligt fedt som f.eks. en god økologisk smør, olivenolie, kokosolie osv.
 • Fedt mælkeprodukter som piskefløde, fede oste, cremefraiche 38%, græsk yoghurt 10%
 • Nødder og bør
 • Vand, danskvand, kaffe, te

Hvis du vil tabe dig, skal du starte med at undgå stivelse og sukker. Hvis du har problemer med at holde dig fra de søde sager vil jeg anbefale dig vores 4 dages detox slanket te. Den hjælper dig af med din sukkertrang på en naturlig og effektiv måde.

Nyere undersøgelser vist, at “low carb” kost er én af de mest effektive måder at tabe sig på.

En af de helt store myter indenfor vægttab er at man “bare” skal spise færre kalorier end man forbrænder. Det er på mange måder også rigtigt, men problemer er bare, at man ikke kan ignorere sulten.

Langt de fleste kan ikke “bare” spise mindre og på den måde være sultne. Jeg vil nærmere sige, at denne metode er en slankekur for masochister.

Før eller senere vil du give op og begynde at spise normalt – og så vil du være på den såkaldte “yo-yo” slankekur, hvor din vægt går op og ned.

Den største fordel ved “low carb” kost er, at den får dig til at spise mindre. Selv uden at tælle kalorier vil de fleste spise færre kalorier på en “low carb” kost.

Sukker og stivelse kan øge din sult. Når du undgår dette vil din naturlige appetit blive reduceret til et passende niveau.

#2: Spis når du er sulten

Du må ikke være sulten. Det er én af de mest almindelige fejl, når man vil tabe sig.

Reduktion af kulhydrater uden at være bange for at indtage fedt kan hjælpe dig med at undgå sulten. Kalorier og fedt er to af kroppens vigtigste energikilder, og din krop har brug for mindst én af dem.

Lav kulhydrater og lav fedt = sult.

Hvis du undgår både kulhydrater og fedt vil du blive sulten og træt. Før og senere vil du give op.

Løsningen er derfor at spise mere naturligt fedt, indtil du føler dig godt tilbage f.eks. ved hjælp af følgende fødevarer:

 • Smør
 • Fedtholdig fløde
 • Olivenolie
 • Kød
 • Fed fisk
 • Bacon
 • Æg
 • Kokosolie

Sørg for at spise nok indtil du føler dig tilpas mæt. Især i starten af vægttab processen er det vigtigt.

Din “low carb” kost betyder, at fedtet du spiser forbrændes og virker som brændstof for din krop fordi niveauet af fedtstof hormonerne bliver sænket. Dette resulterer i overskydende fedt forbrændes uden du føler dig sulten.

Mange har dog stadig en misforstået frygt overfor mættet fedt. Frygt for mættet fedt er baseret på forældede teorier, der er blevet bevist forkert af moderne videnskab.

Umættede fedtsyrer kan du sagtens spise – og det er sundt for dig. Af umættede fedtsyrer finder du olivenolie, avocado, fed fisk osv.

Hvis du spiser “low carb” kost så bør du spise når du er sulten. Du kan sagtens stole på følelsen af sult og mæthed. Du kan med andre ord spise så mange gange om dagen, som du har lyst til.

Nogle spiser 3 gange om dagen og andre spiser små snacks i mellem måltiderne. Nogle spiser kun én eller to gange om dagen – og rører ikke snacks. Med andre ord, så skal du gøre, hvad der virker bedst for dig.

#3: Spis ægte mad

En af de mest almindelige fejl, når man spiser “low carb” kost er, at man ikke sætter sig ind i, hvad “low carb” egentlig er.

Low carb kost er baseret på de fødevarer vi kender og har spise i mange tusinde år f.eks. kød, fisk, æg, smør, olivenolie, nødder osv.

Hvis du vil tabe dig, bør du undgå forarbejdede fødevarer og fødevarer, der indeholder mange kulhydrater. Selvom det virker indlysende, så er der stadig mange som misforstår konceptet.

Du bør holde fokus på at spise fødevarer af god kvalitet og minimalt forud behandlet mad.

#4: Spis kun når du er sulten

Hvis du spiser efter “low carb” principperne bør du tilstræbe at spise, når du er sulten. Lad være med at spise, når du ikke er sulten.

Unødvendige mellemmåltider og snacks er et problem, hvis du vil tabe dig.

Nogle mennesker frygter, at de vil miste kontrollen, hvis de ikke spiser når de har lyst – ikke kun når de er sultne.

Hvis du vil tabe dig hurtigt, men på en sund måde, så bør du altså kun spise når sulten melder sig. Glem uret og lyt til din krop i stedet –  lyt til hvad din krop har brug for og ikke kun, hvad den har lys til.

#5: Følg dine fremskridt

Det kan nogle gange være svært at se de reelle fremskridt, hvis du ikke er fokuseret på at måle dine fremskridt.

Hvis du ikke følger de positive fremskridt i din slankekur så kan det være demotiverende, og måske vil du miste motivationen til at fortsætte dig vægttab.

Resultaterne kan du ikke nødvendigvis måle ved at hoppe på vægten hver morgen. Hvis du træner vil du tage på i muskelmasse, og derfor vil vægten ikke være den bedste måde at måle resultaterne af dig vægttab på.

At tabe fedt og opbygge muskelmasse er store fremskridt, men hvis du kun måler din vægt vil du ikke få valide resultater.

I stedet kan du måle din taljeomkreds for at se hvor meget der forsvinder af fedtet fra din mave.

Sådan gør du:

 1. Placer målebåndet rundt om midten, lige over din navle.  Midtpunktet skal være mellem de laveste ribben og toppen af dit hofteben.
 2. Slap af i maven
 3. Sørg for, målebåndet ikke er snoet eller for stramt
 4. Aflæs centimeter på målebåndet

Som udgangspunkt vil jeg anbefale, at du måler talje og vægt før du starter med din slankekur og derefter måske en gang i ugen.

Skriv gerne resultaterne ned, så du kan se dine fremskridt. Hvis du vil, kan du måle flere områder f.eks. omkring brystet, armene, ben osv.

Du bør måle og veje dig om aftenen. Der kan være rigtig stor forskel i resultaterne fra dag til dag afhængigt af væskebalance, og hvad du har indtaget i løbet af dagen. Derfor vil du få de mest reelle resultater om morgenen.

Du skal ikke fokusere på resultaterne på kort sigt, i stedet skal du følge den langsigtede tendens hvis du vil have et sundt og varigt vægttab.

#6: Vær vedholdende

Det tager normalt lang tid at  opnå et varigt og sundt vægttab. Forsøger du at opnå et hurtigt vægttab, så kan du risikerer at opnå det stik modsatte – det man populært kalder en “yo yo” vægt.

Det er normalt at tabe 1-3 kilo inden for den første uge, hvis du holder dig til en streng “low carb” kur. Du kan kickstarte dit vægttab med en af vores populære slanke te for at opnå endnu bedre resultater.

Vores slanke te kan ikke gøre arbejdet alene, men den kan være med til at give dig synlige resultater inden for få uger, som kan være med til at øge din motivation.

Når du opnår din idealvægt så vil du opleve, at vægttabet står stille indtil din normalvægt er stabiliseret, og din krop er i balance.

Man kan ikke blive undervægtig på en “low carb” kur, så længe du spiser, når du er sulten. Det er én af årsager til at du kan opnå et sundt og varigt vægttab ved at spise efter “low carb” principperne kombineret med slanke te fra DM Skincare.

Skal dit vægttab være varigt, så kræver det en langsigtet forandring og tålmodighed. Glem alt om hurtige resultater og de nemme slankekure – de virker ikke, hvis dit mål er at opnå et varigt vægttab.

Langsigtede forandringer er kun hårdt i starten, især i de første uger. Man kan sammenligne det lidt med at stoppe med at ryge.

Du udvikler nye vaner hver eneste uge, og derfor bliver det lettere og lettere for hver uge der går. Til sidst vil det hele være naturligt for dig.

#7: Undgå at spise (for meget) frugt

Dette råd er kontroversielt, og derfor har jeg sat for meget i parentes i overskriften af dette afsnit.

Du tænker måske ikke over det, men frugt indeholder faktisk rigtig meget sukker – resten er væske. Faktisk svarer 5 stykker frugt til samme mængde sukker, som du finder i en halv liter sodavand, og sukkeret er næsten identisk (50% glukose og 50% fruktose).

Sukker fra frugt kan lukke ned for fedtforbrændingen. Dette kan øge din sult og bremse dit vægttab. For at opnå de bedste resultater bør du derfor undgå frugt – eller nyde frugten som en snack engang imellem.

#8: Undgå at drikke øl

Øl indeholder hurtig fordøjede kalorier som lukker ned for fedtforbrændingen. Derfor kaldes øl også af nogle for “flydende brød”. Der er også en god grund til udtrykket “øl mave”.

Hvis du ikke kan holde dig fra alkohol, så er her alternative alkoholiske drikke:

 • Vin (rød eller tør hvidvin)
 • Tør champagne
 • Whiskey, cognac og vodka – du bør undgå cocktails

Hvis du savner en god cocktail så kan jeg anbefale dig vores Pina Colada slanke te eller Strawberry Magarita slanke te.

#9: Spis mindre mælkeprodukter og nødder

Nogle kan tabe sig selvom de spiser meget – og det kan også lade sig gøre med hvis kosten indeholder få kulhydrater.

Hvis du alligevel har svært ved at tabe dig selvom du følger “low carb” principperne, bør du skære ned på mejeriprodukter og nødder.

Mejeriprodukter indeholder varierende mængder laktose (mælkesukker), hvilket kan begrænse dit vægttab. Derudover genererer en del af proteinerne i mælk et signifikant insulinrespons, som kan have den samme effekt.

Derfor kan det gavne dit vægttab, hvis du skærer ned på mejeriprodukter. Dette gælder især mælk og forskellige yoghurter.

Du skal stadig sørge for at have både fløde og ost i din kost, hvis du vil følge “low carb” principperne.

Nødder indeholder en hel del kulhydrater, og det er meget nemt at spise rigtig store mængder. Så hvis du har svært ved at tabe dig, bør du helt undgå at spise nødder.

#10: Mindre stress og mere søvn

Stress og dårlig nattesøvn kan påvirke din vægt. Kronisk stress øger nemlig niveauet af stresshormoner f.eks. kortisol i vores krop.

Det kan medføre øget sult og resultatet kan bliver at du tager på i vægt. Så hvis dit mål er at tabe dig, så bør du være bevidst om dit stressniveau.

Selvom det ofte kræver betydelige ændringer i din hverdag, så kan ændringer af små ting gøre en forskel.  

De afsluttende bemærkninger

Der er ingen nemme svar på spørgsmålet om hvordan man taber sig – og der er ingen nem vej til et varigt og sundt vægttab. Hurtigt vægttab er ikke bare usundt, men det kan også have den stik modsatte effekt.

Du kan hjælpe et sundt og varigt vægttab godt på vej ved at skabe hurtige resultater ved f.eks. vores slanke te fra DM Skincare, men du bliver nødt til at arbejde med dit vægttab hele vejen rundt.

Der er desværre ingen genvej til at smide de ekstra kilo.

Jeg er til dagligt i kontakt med mange af vores kunder som ønsker at smide de ekstra kilo. Vi har igennem en længere periode udviklet vores egen slanke te som bygger en gammel kinesisk naturlig opskrift. Vores erfaring er, at den kan være med til at kickstarte et sundt og varigt vægttab fordi man ser synlige resultater efter blot få uger.

Vores slanke te skal altså være med til at give dig motivation og lyst til at fortsætte arbejdet med at skabe et sundt og varigt vægttab.

Slået op d.

Slankekure – Myter og misforståelser

Der findes rigtig mange gode slankekure på internettet. Desværre hersker der også både forvirring, myter og delte meninger om slankekure som kan give dig et hurtigt vægttab.

Hvis du vil tabe dig hurtigt og vil skabe varige resultater findes der desværre ingen “quick fix” slankekure. Ofte er det en proces over tid som kræver en livsstilændring

Heldigvis kan du med små ændringer i hverdagen opnå et hurtigt vægttab. De små ændringer kan bestå af mange ting, men fælles er at det vil hjælpe dig til et varig vægttab ligesom mange af de kendte slankekure kan hjælpe med.

I denne artikel vil jeg aflive de 3 største myter indenfor slankekure. Derudover vil jeg give dig 10 gode råd til at skabe et hurtigt vægttab som holder ved, hvis du følger disse gode råd.  

Min baggrund for at skrive denne artikel er min daglige kontakt til rigtig mange kunder, som bruger vores DM Skincare slanke te til at kickstarte deres vægttab.

Vi har udviklet en speciel slanke te som bygger på en gammel asiatisk opskrift. Vores slanke te hjælper tusindvis af kunder med at opnå endnu bedre resultater med deres slankekure.

Mange af vores kunder oplever synlige resultater allerede efter blot 14 dage, hvor de har drukket slanke te både morgen og aften.

Vores slanke te virker udrensende på kroppen. Det betyder, at den er specielt udviklet til at fjerne de toksiner som ophobes i kroppen.

Prøv den populære DM Skincare Slankete                  Køb nu

3 kendte myter om kost og slankekure

Slankekure er populære og der findes rigtig mange forskellige måder at tabe de overflødige kilo på.

Desværre findes der alt for mange myter og misforståelser som i værste fald kan risikere at skade dig helbred.

I det følgende vil jeg give dig de 4 mest udbredte myter indenfor slankekure.

Alle kalorier er ens

En kalorie er ikke bare en kalorie – dette er én af de mest udbredte myter, som hindrer alt for mange i at tabe sig hurtigt på en sund måde.

Mange tror desværre at man automatisk vil tabe sig, hvis man sørger for at forbrænde flere kalorier end man indtager. Dette er desværre forkert.

Sandheden er, at der findes både “gode” kalorier og “dårlige” kalorier. Din krop er mere kompleks end bare et simpelt regnestykke.

Maden vi spiser interagerer med vores krop på en kompleks måde. Mad er altså meget mere end bare kalorier og smag.

Faktisk påvirker hvert eneste måltid flere områder herunder vores hormoner, kemi i hjernen og metabolismen.

De bedste kalorier kommer fra naturligt mad som ikke er forarbejdet. Du behøver derfor ikke være så opmærksom på kalorierne, hvis bare du spiser friske råvarer.

Disse gode proteiner finder du i animalske produkter f.eks. økologiske æg, kylling, små vilde fisk, nødder, frø m.m.

De gode fedtstoffer finder du i avocado, jomfru olivenolie, kokossmør og omega 3 fedtstoffer fra fisk.

Sidste findes de gode kulhydrater i friske grøntsager, vilde bær, frugter f.eks. æbler, hampefrø m.m.

Genetik spiller en stor rolle i vægttab

Det er en stor misforståelse at overflødige kilo er genetisk bestemt.

Det har absolut ingen betydning om både din mor og mormor er overvægtoge – det påvirker ikke dig direkte igennem genetik.

Vores gener ændrer sig kun omkring 2% hvert 20.000 år. Så det er altså ikke vores genetik som har ændret sig, men derimod måden vi spiser på.

I dag spiser vi væsentlig mere sukker, fastfood og forarbejdet mad end man gjorde for bare 200 år siden. Den usunde kost ændrer vores stofskifte, hvilket gør os både overvægtige og syge.

Den sociale arv og måden man er opvokset på kan spille en rolle. Hvis du har haft en “usund” opvækst, hvor der ikke har været fokus på sund mad, så kan dette spille en rolle ind i voksenlivet.

Det betyder ikke, at du ikke kan tabe dig. Du skal blot finde én af de mange slankekure som virker for dig.

Du kan motionere sig fra usund mad

Det er en myte, at du kan spise hvad du vil, hvis du bare sørger for at motionere. Denne myte er usand og giver inden mening, når man ved, hvordan den menneskelige krop fungerer.

Hvis du tror, at du kan træne dig til et hurtigt vægttab efter at have forkælt dig selv med slik, kager eller lignende, så bliver du desværre slemt skuffet.

Du kan ikke motionere dig ud af en usund kost. Motion er vigtig, men hvis du tror, at motion vil være den bedste slankekur for dig, tager du fejl.

10 måder at tabe dig på uden at følge en slankekur

Mange eksperter har forskellige bud på gode slankekure. Én slankekur virker for nogle, mens andre slankekure virker for andre. Sådan vil det altid være.

Men vidste du, at du også kan smide de ekstra kilo ved få ændringer i dagligdagen? I det følgende vil jeg give dig 10 gode råd til at smide de ekstra kilo uden en slankekur du skal følge.

Spis morgenmad hver morgen

Fælles for mange, der har opnået af varig vægttab spiser morgenmad.

Mange tror fejlagtigt, at man kan skære ned på kalorierne ved at springe morgenmaden over. Desværre viser det sig, at hvis man springer morgenmad over så vil man have større tendens til at spise mere i løbet af dagen.

Flere undersøgelser vist, at folk der spiser morgenmad har lavere BMI end de som ikke gør.

Luk ned for køkkenet om aftenen

Bestem dig for et tidspunkt, hvor du vil stoppe med at spise. På den måde undgår du at falde for fristelsen af noget lækkert foran fjernsynet om aftenen.

Hvis du har sukkertrang kan du med fordel drikke en kop slanke te mod sukkertrang fra DM Skincare for at hjælpe dig med at modstå fristelsen til de søde sager.

Pas på de flydende kalorier

Sodavand og saftevand m.m. hjælper dig ikke med at reducere sulten på samme måde som faste fødevarer gør.

Hvis du er sulten bør du slukke tørsten med almindelig vand eller danskvand.

Alkohol indeholder mange kalorier. Hvis du har tendens til at drikke et eller to glas vin om dagen, så vil du kunne mærke en stor forskel ved at droppe disse.

Vælg råvarerne med omhu

Sørg for at spise fødevarer med lavt kalorieindhold f.eks. frugt og grøntsager. Skær en smule ned på kødet og sørg for at rigeligt med grøntsager.

Du kan også lave små snack portioner af sunde råvarer, som du kan spise i løbet af dagen.

Din kost vil blive beriget med vitaminer, mineraler, fibre hvis du fokuserer på at spise disse nærende fødevarer.

Spis mindre lyst brød

Erstat de hvide brød med fuldkornsbrød, pasta, brune ris og fuldkornskager. Det vil hjælpe dig med at smide de ekstra kilo, så du opnår hurtigt vægttab.

Det hvide brød har været igennem en kraftig forarbejdning, hvilket betyder at der ikke er ret meget tilbage af det oprindelige kort.

Op mod 90% af de oprindelige vitaminer og mineraler fra kortet er forsvundet fra det færdige mel som bruges til hvidt brød.

Forarbejdningen giver det lyse brød bedre bageevne og sikrer et let og luftigt brød, men samtidigt gør det hvide brød mindre sundt i forhold til grovere brødtyper.

Skær ned på portionerne

Hvis du ikke gjorde andet end at reducere dine portioner med 10-20% ville du tabe dig.

De fleste portioner både på restauranter og derhjemme er ofte større end du har brug for. Så er godt råd er, at reducere dine portioner med 10-20%.

Køb en skridttæller

Få dig en skridttæller og tilføj gradvist flere skridt i din hverdag indtil når når 10.000 skridt pr. dag.

Gennem hele dagen skal du gøre alt hvad du kan for at blive mere aktiv f.eks. gå rundt når du snakker telefon, tag hunden med på en ekstra gåtur eller går rundt i reklamepausen når du ser tv – der er mange muligheder for at blive mere aktiv i hverdagen.

En skridttæller kan være god motivation og en påmindelse til at blive mere aktiv i hveradgen.

Få proteiner i alle måltider

Proteiner er kroppens byggesten. De bruges til at opbygge celler, hormoner, enzymer, væv og antistoffer.

Proteiner består af flere forskellige aminosyrer som kroppen ikke kan danne selv, og de skal derfor tilføres med kosten.

Disse proteiner stammer især fra fjerkræ, fisk, kød, mejeriprodukter og æg. Hvis du er vegetar kan du få proteinerne fra ærter, bønner, linser og nødder.

Proteinerne hjælper med at stabilisere dit blodsukker efter et måltid, så du ikke får lyst til søde sager efterfølgende. Derudover gør proteinerne, at du føler dig mæt i længere tid.

Protein reducerer fedtmasse, fedtprocent og livvidde fordi det høje kalcium-indta hindrer fedtoptagelsen.

Skift til lette fødevarer

Det behøver ikke at føles som en stor omvæltning at ændre lidt på din livsstil. Små ændringer i kosten kan gøre en stor forskel.

Talrige undersøgelser viser, at en kost rig på fuldkorn har afgørende indflydelse på din krops trivsel både nu og på længere sigt.

Du kan f.eks. bytte den hvide pasta ud med fuldkornspasta, de hvide ris ud med brune ris, franskbrød ud med fuldkornsbrød og cornflakes ud med havregryn.

Slået op d.

Slanke te som udrensningskur

gode råd til udrensningskur

Kan en naturlig detox te virkelig være en effektiv udrensnings kur – og kan det denne udrensnings kur være hjælp til vægttab?

Ja, hvis du spørger os. Hos DM Skincare har vi udviklet vores egen detox te, som giver dig en effektiv udrensnings kur. Den bygger på en tusind år gammel asiatisk opskrift og bekæmper de skadelige toksiner fra din krop, hvilket hjælper dig med at tabe dig.

I denne artikel vil jeg fortælle dig hvorfor vores detox te kan være er en naturlig og effektiv udrensnings kur.

Min baggrund for at skrive denne artikel er min daglige kontakt med kunder, som har bruger vores detox te som en udrensningskur. Vi får ofte spørgsmål fra kunder og nysgerrige der har hørt om vores populære slanke te.

Jeg vil i vores artikler løbende beskrive og give svar på mange af de spørgsmål vi får stillet på e-mail fra kunder.

Derfor ophobes toksiner i din krop

Midt i en travlt hverdag føler vi os ofte trætte og blottet for energi. Mange af os har ofte tendens til at finde hurtig energi f.eks. chokoladebar, fastfood, slik og chips.

Selvom dette kan give dig energi på kort sigt, så er det ikke sundt for din krop i et længere perspektiv. Disse kortsigtede energiløsninger giver dig ikke tilstrækkelig energi til at kunne klare en hel hverdag.

Vi har tendens til at ignorere de toksiner der ophobes i vores krop, når vi spiser usundt. Disse toksiner kan påvirke vores helbred i en negativ retning, og derfor bør du gøre noget for at fjerne toksinerne fra din krop.

Du kan have brug for hjælp til at fjerne toksinerne i din krop, og her kommer en udrensnings kur ind i billedet.

En udrensnings kur kan være mange ting. Den kan bestå af kost eller te f.eks. detox te. Du finde mange opskrifter og kure, som kan hjælpe med at rense din krop for skadelige toksiner.

En effektiv udrensnings kur kan være en god hjælp til vægttab, hvis man ønsker at tabe sig. Det kan også bare være af hensyn til sundhed at man prøver en udrensnings kur.

Hvad er en udrensings kur?

En udrensnings kur er en måde at afgifte kroppen på. Ofte bruger man en detox te baseret på traditionelle kinesiske opskrifter.

Hos DM Skincare har vi udviklet vores egen slanke – og detox te baseret på old gamle kinesiske opskrifter. Vores fokus har været at lave en effektiv slanke te, hvor vi stadig har fokus på kvalitet og smag.

Udfordringen for mange er, at de har vænnet sig til at leve en usund livsstil med slik, fastfood og sodavand – din hjerne vænner simpelthen til den usunde kost.

Du længes efter fastfood og cola i stedet for grøntsager og kylling. Det gør du fordi din krop og hjerne er blevet afhængig.

En god detox te kan være en effektiv udrensnings kur fordi den er med til at fjerne ophobede toksiner i din krop – toksiner som er medvirkende til de ekstra kilo.

Sammen med sund kost kan du få en bedre hverdag med mere overskud.

Fordele ved en detox te som udrensningskur

En god detox har mange fordele som kan hjælpe dig med vægttab og en sundere livsstil. Derudover er detox te kendt for at fremme sundere hud.

I det følgende vil jeg give dig 7 gode grunde til at drikke detox te

1. Detox te øver metabolisme

Metabolisme er et af de ord, der ofte bruges i forbindelse med slankekur. Mange forstår bare ikke rigtig, hvad der menes med ordet.

Mange tror, at de har en hurtig eller langsom metabolisme, og der ikke kan gøres noget ved det.

Dit stofskifte er kroppens evne til at nedbryde og udnytte mad. Stofskiftet påvirkes af det du spiser og drikker – og hvor aktiv du er.  

Eksperter mener, at visse ingredienser i detox te kan opretholde og øge et sundt stofskifte. Dette er en af årsager til en detox te kan hjælpe med vægttab og sundere livsstil.

2. Detox te kan hjælpe på overspisning

Hvis du vil tabe dig er det vigtigt at spise sund og varieret kost. Derudover er det vigtigt med den rigtige mængde næringsstoffer og kalorier.

En udfordring til dette kan være, at du har vænnet din krop til at forvente mere mad end nødvendigt. Raffineret sukker kan være usundt for din krop og øge toksiner i din krop.

Ved at drikke detox te får kroppen sunde næringsstoffer og afhjælper trang til søde sager.

3. Afhjælper væske i kroppen og oppustethed

Overskydende væske i kroppen kan få dig til at virke opsvulmet og oppustet.  Dette kan en god detox te afhjælpe fordi den virker vanddrivende.

En detox te forhindrer denne ophobning af væske, og hjælper med til bekæmpelse af de toksiner, som får dig til at føle dig oppustet fordi den indeholder naturlige urter.  

4. Hjælper med vægttab

Rigtig mange ting indgår i et sundt vægttab herunder afbalanceret sund og varieret kost samt motion.

En detox te kan hjælpe dig med at styre lysten til søde sager og usund mad samtidigt med den øger stofskiftet, hvilket øger dine chance for øget vægttab.

5. Giver bedre fordøjelse

Når din krop er fyldt med toksiner fungerer din organer ikke optimalt, hvilket kan resulterer i en dårlig fordøjelse.

Mange har problemer med fordøjelsen og kommer sig til udtryk ved mavesmerter, forstoppelse eller diarré.

En god og naturlig detox te kan være med til at give dig en sund fordøjelse og bekæmpe symptomerne som følge af en dårlig fordøjelse.

6. Leverfunktionen bliver bedre

Din lever spiller en central rolle i alle metaboliske processer i kroppen. Levercellerne er med til at nedbryde fedt og producerer energi.

Detox te – især grøn te og matcha te er kendt for at indeholde antioxidanter, som bekæmper frie radikaler i blodet, hvilket også hjælper på fordøjelsessystemet.

En god detox te kan hjælpe med at få din lever til at fungere optimalt, hvilket øger den generelle sundhed.

7. Bekæmper frie radikaler

Forskere mener, at frie radikaler bidrager til aldringsprocessen samt udvikling af en række sundhedsproblemer herunder hjertesygdomme.

Antioxidanter som findes i grøn te kan neutralisere fri radikaler og derved fordindre nogle af de skader frie radikaler forårsager.

De afsluttende bemærkninger

En udrensingskur er en god måde at kickstarte et vægttab eller en sundere livsstil på. Du skal kombinere din udrensnings kur med sund kost og motion for at få det optimale udbytte.

Jeg tør godt love dig, at hvis du gør en indsats med din nye livsstil, så vil du opleve overraskende resultater allerede i løbet af et par uger.

Hos DM Skincare har vi et stort udvalg af slanke- og detox te. Vores produkter er blevet både populære og eftertragtet fordi de virker.

Vi har udviklet en unik serie af naturlig slanke te hvor vi har haft fokus på smag. Det er en af årsager til vores slanke te er blevet så populær.