Slået op d.

Slankekure – Myter og misforståelser

Der findes rigtig mange gode slankekure på internettet. Desværre hersker der også både forvirring, myter og delte meninger om slankekure som kan give dig et hurtigt vægttab.

Hvis du vil tabe dig hurtigt og vil skabe varige resultater findes der desværre ingen “quick fix” slankekure. Ofte er det en proces over tid som kræver en livsstilændring

Heldigvis kan du med små ændringer i hverdagen opnå et hurtigt vægttab. De små ændringer kan bestå af mange ting, men fælles er at det vil hjælpe dig til et varig vægttab ligesom mange af de kendte slankekure kan hjælpe med.

I denne artikel vil jeg aflive de 3 største myter indenfor slankekure. Derudover vil jeg give dig 10 gode råd til at skabe et hurtigt vægttab som holder ved, hvis du følger disse gode råd.  

Min baggrund for at skrive denne artikel er min daglige kontakt til rigtig mange kunder, som bruger vores DM Skincare slanke te til at kickstarte deres vægttab.

Vi har udviklet en speciel slanke te som bygger på en gammel asiatisk opskrift. Vores slanke te hjælper tusindvis af kunder med at opnå endnu bedre resultater med deres slankekure.

Mange af vores kunder oplever synlige resultater allerede efter blot 14 dage, hvor de har drukket slanke te både morgen og aften.

Vores slanke te virker udrensende på kroppen. Det betyder, at den er specielt udviklet til at fjerne de toksiner som ophobes i kroppen.

3 kendte myter om kost og slankekure

Slankekure er populære og der findes rigtig mange forskellige måder at tabe de overflødige kilo på.

Desværre findes der alt for mange myter og misforståelser som i værste fald kan risikere at skade dig helbred.

I det følgende vil jeg give dig de 4 mest udbredte myter indenfor slankekure.

Alle kalorier er ens

En kalorie er ikke bare en kalorie – dette er én af de mest udbredte myter, som hindrer alt for mange i at tabe sig hurtigt på en sund måde.

Mange tror desværre at man automatisk vil tabe sig, hvis man sørger for at forbrænde flere kalorier end man indtager. Dette er desværre forkert.

Sandheden er, at der findes både “gode” kalorier og “dårlige” kalorier. Din krop er mere kompleks end bare et simpelt regnestykke.

Maden vi spiser interagerer med vores krop på en kompleks måde. Mad er altså meget mere end bare kalorier og smag.

Faktisk påvirker hvert eneste måltid flere områder herunder vores hormoner, kemi i hjernen og metabolismen.

De bedste kalorier kommer fra naturligt mad som ikke er forarbejdet. Du behøver derfor ikke være så opmærksom på kalorierne, hvis bare du spiser friske råvarer.

Disse gode proteiner finder du i animalske produkter f.eks. økologiske æg, kylling, små vilde fisk, nødder, frø m.m.

De gode fedtstoffer finder du i avocado, jomfru olivenolie, kokossmør og omega 3 fedtstoffer fra fisk.

Sidste findes de gode kulhydrater i friske grøntsager, vilde bær, frugter f.eks. æbler, hampefrø m.m.

Genetik spiller en stor rolle i vægttab

Det er en stor misforståelse at overflødige kilo er genetisk bestemt.

Det har absolut ingen betydning om både din mor og mormor er overvægtoge – det påvirker ikke dig direkte igennem genetik.

Vores gener ændrer sig kun omkring 2% hvert 20.000 år. Så det er altså ikke vores genetik som har ændret sig, men derimod måden vi spiser på.

I dag spiser vi væsentlig mere sukker, fastfood og forarbejdet mad end man gjorde for bare 200 år siden. Den usunde kost ændrer vores stofskifte, hvilket gør os både overvægtige og syge.

Den sociale arv og måden man er opvokset på kan spille en rolle. Hvis du har haft en “usund” opvækst, hvor der ikke har været fokus på sund mad, så kan dette spille en rolle ind i voksenlivet.

Det betyder ikke, at du ikke kan tabe dig. Du skal blot finde én af de mange slankekure som virker for dig.

Du kan motionere sig fra usund mad

Det er en myte, at du kan spise hvad du vil, hvis du bare sørger for at motionere. Denne myte er usand og giver inden mening, når man ved, hvordan den menneskelige krop fungerer.

Hvis du tror, at du kan træne dig til et hurtigt vægttab efter at have forkælt dig selv med slik, kager eller lignende, så bliver du desværre slemt skuffet.

Du kan ikke motionere dig ud af en usund kost. Motion er vigtig, men hvis du tror, at motion vil være den bedste slankekur for dig, tager du fejl.

10 måder at tabe dig på uden at følge en slankekur

Mange eksperter har forskellige bud på gode slankekure. Én slankekur virker for nogle, mens andre slankekure virker for andre. Sådan vil det altid være.

Men vidste du, at du også kan smide de ekstra kilo ved få ændringer i dagligdagen? I det følgende vil jeg give dig 10 gode råd til at smide de ekstra kilo uden en slankekur du skal følge.

Spis morgenmad hver morgen

Fælles for mange, der har opnået af varig vægttab spiser morgenmad.

Mange tror fejlagtigt, at man kan skære ned på kalorierne ved at springe morgenmaden over. Desværre viser det sig, at hvis man springer morgenmad over så vil man have større tendens til at spise mere i løbet af dagen.

Flere undersøgelser vist, at folk der spiser morgenmad har lavere BMI end de som ikke gør.

Luk ned for køkkenet om aftenen

Bestem dig for et tidspunkt, hvor du vil stoppe med at spise. På den måde undgår du at falde for fristelsen af noget lækkert foran fjernsynet om aftenen.

Hvis du har sukkertrang kan du med fordel drikke en kop slanke te mod sukkertrang fra DM Skincare for at hjælpe dig med at modstå fristelsen til de søde sager.

Pas på de flydende kalorier

Sodavand og saftevand m.m. hjælper dig ikke med at reducere sulten på samme måde som faste fødevarer gør.

Hvis du er sulten bør du slukke tørsten med almindelig vand eller danskvand.

Alkohol indeholder mange kalorier. Hvis du har tendens til at drikke et eller to glas vin om dagen, så vil du kunne mærke en stor forskel ved at droppe disse.

Vælg råvarerne med omhu

Sørg for at spise fødevarer med lavt kalorieindhold f.eks. frugt og grøntsager. Skær en smule ned på kødet og sørg for at rigeligt med grøntsager.

Du kan også lave små snack portioner af sunde råvarer, som du kan spise i løbet af dagen.

Din kost vil blive beriget med vitaminer, mineraler, fibre hvis du fokuserer på at spise disse nærende fødevarer.

Spis mindre lyst brød

Erstat de hvide brød med fuldkornsbrød, pasta, brune ris og fuldkornskager. Det vil hjælpe dig med at smide de ekstra kilo, så du opnår hurtigt vægttab.

Det hvide brød har været igennem en kraftig forarbejdning, hvilket betyder at der ikke er ret meget tilbage af det oprindelige kort.

Op mod 90% af de oprindelige vitaminer og mineraler fra kortet er forsvundet fra det færdige mel som bruges til hvidt brød.

Forarbejdningen giver det lyse brød bedre bageevne og sikrer et let og luftigt brød, men samtidigt gør det hvide brød mindre sundt i forhold til grovere brødtyper.

Skær ned på portionerne

Hvis du ikke gjorde andet end at reducere dine portioner med 10-20% ville du tabe dig.

De fleste portioner både på restauranter og derhjemme er ofte større end du har brug for. Så er godt råd er, at reducere dine portioner med 10-20%.

Køb en skridttæller

Få dig en skridttæller og tilføj gradvist flere skridt i din hverdag indtil når når 10.000 skridt pr. dag.

Gennem hele dagen skal du gøre alt hvad du kan for at blive mere aktiv f.eks. gå rundt når du snakker telefon, tag hunden med på en ekstra gåtur eller går rundt i reklamepausen når du ser tv – der er mange muligheder for at blive mere aktiv i hverdagen.

En skridttæller kan være god motivation og en påmindelse til at blive mere aktiv i hveradgen.

Få proteiner i alle måltider

Proteiner er kroppens byggesten. De bruges til at opbygge celler, hormoner, enzymer, væv og antistoffer.

Proteiner består af flere forskellige aminosyrer som kroppen ikke kan danne selv, og de skal derfor tilføres med kosten.

Disse proteiner stammer især fra fjerkræ, fisk, kød, mejeriprodukter og æg. Hvis du er vegetar kan du få proteinerne fra ærter, bønner, linser og nødder.

Proteinerne hjælper med at stabilisere dit blodsukker efter et måltid, så du ikke får lyst til søde sager efterfølgende. Derudover gør proteinerne, at du føler dig mæt i længere tid.

Protein reducerer fedtmasse, fedtprocent og livvidde fordi det høje kalcium-indta hindrer fedtoptagelsen.

Skift til lette fødevarer

Det behøver ikke at føles som en stor omvæltning at ændre lidt på din livsstil. Små ændringer i kosten kan gøre en stor forskel.

Talrige undersøgelser viser, at en kost rig på fuldkorn har afgørende indflydelse på din krops trivsel både nu og på længere sigt.

Du kan f.eks. bytte den hvide pasta ud med fuldkornspasta, de hvide ris ud med brune ris, franskbrød ud med fuldkornsbrød og cornflakes ud med havregryn.

Slået op d.

Slanke te som udrensningskur

gode råd til udrensningskur

Kan en naturlig detox te virkelig være en effektiv udrensnings kur – og kan det denne udrensnings kur være hjælp til vægttab?

Ja, hvis du spørger os. Hos DM Skincare har vi udviklet vores egen detox te, som giver dig en effektiv udrensnings kur. Den bygger på en tusind år gammel asiatisk opskrift og bekæmper de skadelige toksiner fra din krop, hvilket hjælper dig med at tabe dig.

I denne artikel vil jeg fortælle dig hvorfor vores detox te kan være er en naturlig og effektiv udrensnings kur.

Min baggrund for at skrive denne artikel er min daglige kontakt med kunder, som har bruger vores detox te som en udrensningskur. Vi får ofte spørgsmål fra kunder og nysgerrige der har hørt om vores populære slanke te.

Jeg vil i vores artikler løbende beskrive og give svar på mange af de spørgsmål vi får stillet på e-mail fra kunder.

Derfor ophobes toksiner i din krop

Midt i en travlt hverdag føler vi os ofte trætte og blottet for energi. Mange af os har ofte tendens til at finde hurtig energi f.eks. chokoladebar, fastfood, slik og chips.

Selvom dette kan give dig energi på kort sigt, så er det ikke sundt for din krop i et længere perspektiv. Disse kortsigtede energiløsninger giver dig ikke tilstrækkelig energi til at kunne klare en hel hverdag.

Vi har tendens til at ignorere de toksiner der ophobes i vores krop, når vi spiser usundt. Disse toksiner kan påvirke vores helbred i en negativ retning, og derfor bør du gøre noget for at fjerne toksinerne fra din krop.

Du kan have brug for hjælp til at fjerne toksinerne i din krop, og her kommer en udrensnings kur ind i billedet.

En udrensnings kur kan være mange ting. Den kan bestå af kost eller te f.eks. detox te. Du finde mange opskrifter og kure, som kan hjælpe med at rense din krop for skadelige toksiner.

En effektiv udrensnings kur kan være en god hjælp til vægttab, hvis man ønsker at tabe sig. Det kan også bare være af hensyn til sundhed at man prøver en udrensnings kur.

Hvad er en udrensings kur?

En udrensnings kur er en måde at afgifte kroppen på. Ofte bruger man en detox te baseret på traditionelle kinesiske opskrifter.

Hos DM Skincare har vi udviklet vores egen slanke – og detox te baseret på old gamle kinesiske opskrifter. Vores fokus har været at lave en effektiv slanke te, hvor vi stadig har fokus på kvalitet og smag.

Udfordringen for mange er, at de har vænnet sig til at leve en usund livsstil med slik, fastfood og sodavand – din hjerne vænner simpelthen til den usunde kost.

Du længes efter fastfood og cola i stedet for grøntsager og kylling. Det gør du fordi din krop og hjerne er blevet afhængig.

En god detox te kan være en effektiv udrensnings kur fordi den er med til at fjerne ophobede toksiner i din krop – toksiner som er medvirkende til de ekstra kilo.

Sammen med sund kost kan du få en bedre hverdag med mere overskud.

Fordele ved en detox te som udrensningskur

En god detox har mange fordele som kan hjælpe dig med vægttab og en sundere livsstil. Derudover er detox te kendt for at fremme sundere hud.

I det følgende vil jeg give dig 7 gode grunde til at drikke detox te

1. Detox te øver metabolisme

Metabolisme er et af de ord, der ofte bruges i forbindelse med slankekur. Mange forstår bare ikke rigtig, hvad der menes med ordet.

Mange tror, at de har en hurtig eller langsom metabolisme, og der ikke kan gøres noget ved det.

Dit stofskifte er kroppens evne til at nedbryde og udnytte mad. Stofskiftet påvirkes af det du spiser og drikker – og hvor aktiv du er.  

Eksperter mener, at visse ingredienser i detox te kan opretholde og øge et sundt stofskifte. Dette er en af årsager til en detox te kan hjælpe med vægttab og sundere livsstil.

2. Detox te kan hjælpe på overspisning

Hvis du vil tabe dig er det vigtigt at spise sund og varieret kost. Derudover er det vigtigt med den rigtige mængde næringsstoffer og kalorier.

En udfordring til dette kan være, at du har vænnet din krop til at forvente mere mad end nødvendigt. Raffineret sukker kan være usundt for din krop og øge toksiner i din krop.

Ved at drikke detox te får kroppen sunde næringsstoffer og afhjælper trang til søde sager.

3. Afhjælper væske i kroppen og oppustethed

Overskydende væske i kroppen kan få dig til at virke opsvulmet og oppustet.  Dette kan en god detox te afhjælpe fordi den virker vanddrivende.

En detox te forhindrer denne ophobning af væske, og hjælper med til bekæmpelse af de toksiner, som får dig til at føle dig oppustet fordi den indeholder naturlige urter.  

4. Hjælper med vægttab

Rigtig mange ting indgår i et sundt vægttab herunder afbalanceret sund og varieret kost samt motion.

En detox te kan hjælpe dig med at styre lysten til søde sager og usund mad samtidigt med den øger stofskiftet, hvilket øger dine chance for øget vægttab.

5. Giver bedre fordøjelse

Når din krop er fyldt med toksiner fungerer din organer ikke optimalt, hvilket kan resulterer i en dårlig fordøjelse.

Mange har problemer med fordøjelsen og kommer sig til udtryk ved mavesmerter, forstoppelse eller diarré.

En god og naturlig detox te kan være med til at give dig en sund fordøjelse og bekæmpe symptomerne som følge af en dårlig fordøjelse.

6. Leverfunktionen bliver bedre

Din lever spiller en central rolle i alle metaboliske processer i kroppen. Levercellerne er med til at nedbryde fedt og producerer energi.

Detox te – især grøn te og matcha te er kendt for at indeholde antioxidanter, som bekæmper frie radikaler i blodet, hvilket også hjælper på fordøjelsessystemet.

En god detox te kan hjælpe med at få din lever til at fungere optimalt, hvilket øger den generelle sundhed.

7. Bekæmper frie radikaler

Forskere mener, at frie radikaler bidrager til aldringsprocessen samt udvikling af en række sundhedsproblemer herunder hjertesygdomme.

Antioxidanter som findes i grøn te kan neutralisere fri radikaler og derved fordindre nogle af de skader frie radikaler forårsager.

De afsluttende bemærkninger

En udrensingskur er en god måde at kickstarte et vægttab eller en sundere livsstil på. Du skal kombinere din udrensnings kur med sund kost og motion for at få det optimale udbytte.

Jeg tør godt love dig, at hvis du gør en indsats med din nye livsstil, så vil du opleve overraskende resultater allerede i løbet af et par uger.

Hos DM Skincare har vi et stort udvalg af slanke- og detox te. Vores produkter er blevet både populære og eftertragtet fordi de virker.

Vi har udviklet en unik serie af naturlig slanke te hvor vi har haft fokus på smag. Det er en af årsager til vores slanke te er blevet så populær.

Slået op d.

Detox te – hvad er det?

Detox te er en udrensende te, der hjælper din krop med at komme unødvendige toksiner til livs – og hvad er toksiner? Toksiner er bakterier, ja faktisk giftstoffer. Derfor er detox te til dig, der ønsker at rense ud i din krop, og til dig, der forsøger at tabe de sidste par kilo, inden badetøjet skal på.

Jeg vil i denne artikel forsøge at give dig lidt information om vores Detox te fra DM Skincare samt et par gode råd med på vejen, når du vil tabe dig eller bare leve en sundere livsstil

Min baggrund for at skrive denne artikel er min daglige kontakt med mange af vores kunder, som drikker vores DM Skincare Detox Te. Det er en unik te som bygger på en gammel asiatisk opskrift, hvor vi gør brug af alle de ingredienser vi kender fra Detox og udrensningskure.

Vores Detox Te fra DM Skincare er blevet enormt populær og eftertragtet fordi den både virker og smager godt. Mange af vores kunder oplever vægttab og synlige forandringer i løbet af bare få uger.

Slankete fra DM Skincare virker udrensende på toksiner ophober i kroppen og hjælper dig med at smide de overflødige kilo på en sjov og nem måde. Den virker udrensende på toksiner ophober i kroppen.
Læs mere om vores populære Detox Te – Klik her

Hvordan taber jeg mig med Detox te? 

Detox teen kan ikke gøre det alene – men den kan hjælpe dig hurtigere på vej. Detox teen skal hjælpe din krop med at forøge forbrændingen og samtidig nedsætte din appetit – især lysten til søde sager. Derudover er der en ekstra bonus ved detox teen, og det er, at du både vil se og føle dig mere sund.

Jeg vil forsøge at give dig 8 gode råd, som vil bidrage til en sundere livsstil.

Følg en madplan

Følg en madplan der indeholder færre kalorier end du forbrænder. Eksperter siger, at hvis du ønsker et hurtigt vægttab, vil 1200 kalorier om dagen, i en mindre periode, gavne dit vægttab.

Bonustip: Nu tænker du sikkert, hvordan spiser jeg mig så slank, uden sukkertrang?

Efter hvert hovedmåltid (morgen, middag og aften) bør du nyde en kop Detox te. Den nedsætter din appetit og lyst til søde sager, derudover øger det din forbrænding.

Psyken spiller en væsentlig rolle

Din psyke spiller mindst lige så stor en rolle, som appetitten og madplanen. Det er vigtigt for mig at understrege lige præcis dette punkt i artiklen.

Sundhed kommer indefra – uanset hvor kliché-agtigt det lyder.
Du skal lære at respektere dig selv og bearbejde det, der udløser de ekstra kilo – når du har opnået dét, så vil du automatisk lytte mere til din krop og dens behov.

Du vil lære at behandle den ordentlig, og dermed “holde vægten”.
Hvis psyken er i ubalance, så har vi ofte tendens til at overspise, og ofte lytter vi slet ikke til kroppens egentlige behov.

Bonustip: Detox te booster din energi og immunforsvar, hvilket bidrager til, at du vil føle dig mere sund i hverdagen.

Hold dig aktiv

Det er vigtigt at motionere mindst 30 minutter om dagen. Det er ikke kun effektivt mod de overflødige kilo, men også for helbredet og psyken.

Vi har en tendens til at vælge den lette udgave af mange ting. Overvej om der er andre alternativer. Er børnenes fritidsaktivitet kun få kilometer væk, så tag cyklen. Ikke nok med at det booster vægttabet, men det bidrager også til, at du og familien kan få en cykeloplevelse sammen – og som en yderlig bonus, så er børnene opvarmet inden træning. Som jeg ser det, er der faktisk kun fordele ved at vælge cyklen fremfor bilen.

Bonustip: Du kan sagtens have din Detox te med på cykelturen.
Den behøver ikke kun at nydes varm. Du kan med fordel nyde teen kold. Lav teen dagen før, hæld den i en drikkedunk og ind i køleskabet. Vupti, så har du en lækker iste til cykelturen.

Spis fedt – ja du læste rigtigt

Det er faktisk en smule trist, at vi ofte forbinder ordet fedt med noget negativt. De gode fedtstoffer hjælper vores krop med at frigive de dårlige fedtstoffer.
Gode fedtstoffer er et effektivt værktøj i din kamp mod de overflødige kilo.

De sunde fedtstoffer kan bidrage til at fortælle din krop, at den skal frigive det overskydende fedt fra din krop.
Din krop lagre fedt til senere brug, men ved at du spiser en afbalanceret mængde af de sunde fedtstoffer, vil din krop automatisk stoppe med at opbevare fedtet, fordi den netop ved, at den hver dag får det, den har brug for.

Bonustip: Hvad er så sunde fedtstoffer?
Jeg har her lavet en lille liste med sunde fedtstoffer:

  • Avokado
  • Mørk chokolade
  • Æg
  • Fisk (laks, ørred, sild, makrel)
  • Nødder
  • Oliven
  • Olivelolie og kokosolie

Undgå frugt i en periode

Det kan lyde skørt, men frugt indeholder rigtig meget sukker. Det kan derfor være en god idé at undgå frugt, i den første periode af din detox kur.

Faktisk siger man, at 5 stk. frugt indeholder ligeså meget sukker, som 500ml sodavand. Sukker fra frugt kan bremse fedtforbrændingen, hvilket kan øge din din sult og bremse dit vægttab. Dermed ikke sagt, at du skal undgå frugt for altid – det er blot indtil din krop er i balance.

Undgå øl.

Det kan være svært på en varm sommerdag eller juleøllen i december, men øl er “flydende brød”, og udtrykket “øl-mave” kommer ikke af ingenting.

Øl er hurtigt fordøjede kulhydrater, hvilket lukker vores fedtforbrænding.

Bonustip: Der er andre alternativer til den varme sommerdag eller kolde decemberaften.
Tag i stedet et glas rødvin. Vær dog opmærksom på, at alkohol generelt vil sænke processen for vægttabet – derfor anbefaler vi ikke at nyde alkohol, i kombination med vægttab eller detox te.
Du kan med fordel prøve vores lækre alkoholfri drinkste – vælg mellem Pina Colada eller Strawberry Margarita.

Undgå stress og sov en time længere

Hører du til blandt os, som ønsker mere søvn og en mindre stressende hverdag?

De fleste mennesker gør – stress og mangel på søvn er “bad news” for dig og dit vægttab.Kronisk stress kan øge niveauet af stresshormoner i din krop. Dette kan resultere i vægtforøgelse.

Ønsker du at tabe dig, bør du kigge på din hverdag og finde ud af, hvordan du kan håndtere overdreven stress. Det kan være, at der skal mere drastiske ændringer til, men det kan også sagtens være, at små justeringer kan bidrage til en mindre stressende hverdag. F.eks. kan en ændring af din arbejdsstilling gøre en forskel for produktionen af stresshormoner og dermed måske også din vægt.

Du bør samtidig gøre en indsats for at få nok søvn. Det bedste for vores krop er at vågne af sig selv – uden det famøse vækkeur. Jeg er klar over, at dette kan være svært i en hverdag med et fuldtidsarbejde og måske også et barn eller to.

En måde at bekæmpe vækkeuret på er, ved at gå tidligt i seng. På denne måde har din krop en chance for at vågne af sig selv.

For lidt søvn og sukkertrang går hånd i hånd, så dette er endnu en grund til at få nok søvn. Derudover kan det være svært at hoppe på cyklen, i stedet for ind i bilen, hvis ikke vi har fået søvn nok.

Bonustip: Har du svært ved at falde i søvn om aftenen? Så prøv vores “evening blend”, som er en udrensende aften te. Den hjælper din krop til at slappe af og bidrager til en god nats søvn, samtidig med at den hjælper kroppen af med affaldsstoffer.

Undgå kunstige sødestoffer

Mange af os erstatter sukker med kunstige sødestoffer i troen på, at dette vil reducere vores kalorieindtag og dermed øge vores vægttab.

Flere undersøgelser viser dog, at det ikke har en positiv effekt på vores vægttab. I stedet kan kunstige sødestoffer øge vores appetit og opretholde vores trang til søde sager.

Bonustip: Vi kender alle lysten til søde sager. Et alternativ til slikskålen om aftenen, kan være vores dessert te. Du kan både nyde den varm men også kold, som en lækker forfriskende iste. Du kan vælge mellem Apple crumble pie, Banana cupcake og Lemon cheesecake.

Du kan også med fordel prøve vores Sugar tox, som decideret arbejder med sukkertrangen. Du vil opleve en kæmpe forskel blot 14 dage efter. 

De afsluttende bemærkninger

Ud fra mine 8 gode råd, kan vi hurtigt blive enige om, at vores te fra DM Skincare, er en god måde at kickstarte eller opretholde dit vægttab.

Vi kan dog konkludere, at den ikke bør stå alene. Det er vigtigt, for at opnå de bedste resultater, at du kombinere vores te med en sund kost og motion hver dag. Ikke kun for at opretholde vægttabet, men også for at få en sundere livsstil.

Ved at hjælpe kroppen af med de skadelige affaldsstoffer, hjælper du også kroppen med at føle sig sundere indefra.

Slået op d.

Peeling: Din nye bedste ven, der bevarer sommerfarven

Peeling: Din nye bedste ven, der bevarer sommerfarven

Det er sommer. Og faktisk, så har det ikke været så varmt i Danmark, som det er lige nu, meget længe. Huden er derfor udsat af de mange stråler, ligesåvel, som huden er det, når du er sydpå med en veninde, kæresten, alene eller med familien.

Faktum er derfor, at du skal passe ekstra meget på huden LIGE NU. Men selvfølgelig også resten af året.

Lad os starte med det essentielle. Hvorfor bliver du brun, hvorfor er solen farlig – og hvorfor forsvinder farven så hurtigt igen?

Når det er sommer, er der en grund til, at stranden, kolonihaver, haver og små grønne pletter rundt om er fyldt med mennesker. Vi vil allesammen gerne ud og sole os, få en flot brun kulør, og fyldes med ny energi.

Men er solen så skøn endda, når det kommer til stykket?

Når vi bliver solbrændte, og kulørte, så er det nemlig huden, som prøver at fortælle os, at nu skal vi altså passe på.

Huden bliver mørkere og tykkere, fordi den forsøger at lave et beskyttelseslag mod solen. Så selvom vi tror, at det er solen, som gør os brune, så er det faktisk kroppen selv, som danner farven. Farven kommer fra melanin, og det er ikke en celle, men et pigment, som vi danner i overhuden.

Vidste du, at melanin rent faktisk bremser helt op mod 90 procent af strålerne fra solen?

Derfor er solen stadig farlig

Selvom melanin stopper en masse stråler, så svarer dens “faktor” faktisk kun til 2-3, selvom du har en flot solbrun hud. Er du derfor allerede brun, så skal du ikke tro, fejlagtigt, at du har et beskyttelseslag på huden. Du SKAL huske solcreme, for kroppen kan ikke beskytte dig alene.

Der er faktisk et rigtig godt tip, mange hudspecialister anbefaler; du skal bruge en faktor i ansigtet hele året rundt for ikke at få rynker og alt for meget “læderhud”. Solens stråler er nemlig farlige hele året, og ikke kun om sommeren.

For meget stråling giver i værste fald celleforandring, som medfører b.la. hudkræft. Og derudover, får vi rynker, fordi solen ødelægger elasticiteten i huden. SÅ pas nu på – vi vil jo gerne have flot hud hele livet.

Peeling

Når farven forsvinder hurtigt igen

Vores hud fornyr sig konstant. En sjov ting, som du nok ikke vidste, er, at grunden til, at der er så meget støv i vores hjem, støvpartikler, er faktisk, at døde hudceller hober sig op. Vi taber altså hud hele tiden, selvom det lyder en anelse ulækkert.

Når vi har været i solen, så er det altså det samme, som sker. Det tager cirka én måned for huden at forny sig, og derfor, så forsvinder den flotte brune kulør i takt med, at den gamle hud forandrer sig til nye hudceller. De brune pigmenter forsvinder hermed også.

LÆS OGSÅ: Sådan indfører du en nem og lækker hudplejerutine i hverdagen

De gode råd fra DM Skincare – sådan kan du BEHOLDE farven i længere tid

Vi kan hurtigt blive enige om, at solcreme er guld værd. Men det er også guld værd at beholde den flotte farve, så længe som muligt efterfølgende. Nu har vi skrevet, at huden fornyer sig efter cirka 30 dage (altså én måned). Dog kan du gøre meget for at beholde farven intakt, og pleje din hud efterfølgende. Huden bliver nemlig meget tør efter en omgang i solen, og begynder deraf at klø, se tør ud og skalle.

De gode råd er heldigvis på vej.

Kreativ Direktør og Founder af DM Skincare, Karina Hjorth, som du kan se i videoen herunder, forklarer:

“Huden er begyndt at klø, benene begyndt at skalle og du kradser dig over det hele. Du vil gerne beholde et solkysset look. Hvad gør du så? En seamoss alge peeling fjerner alle de døde hudceller, så huden bevarer det flotte brune look og giver dig en masse fugt”.

Den populære seamoss alge peeling koster kun 229 kr. og du kan altså finde den på vores webshop lige her.

Det er netop hudens elasticitet, som vi skal ind og hjælpe igen, og her er seamoss alge peeling altså rigtig god. Peelingen øger hudens elasticitet, virker udglattende på cellulite og har cellefornyende egenskaber (yes, vi vil gerne komme rynkerne til livs).

Peeling

Hvordan bruger du den?

Du kan bruge den på 2 forskellige måder, som Karina Hjorth fortæller. Enten kan du påføre den, og efterfølgende skylle den af under bruseren. Eller du kan sætte dig med et godt magasin, og vente i 10 minutter, og efterfølgende nulre peelingen af huden.

Som Karina Hjorth udtaler, så behøver du næsten ikke engang at påføre creme efterfølgende. Det er b.la. på grund af alle de gode og fede stoffer, som er i peelingen – økologisk macademia og avocadoolier.

KØB HER: Seamoss alge peeling

Så vil du beholde den brune farve LIDT længere, og undgå, at det hele skaller af før tid, så husk at brug vores fede og lækre peeling seamoss alge.

3 hurtige fordele

Du bliver blød og velplejet

Du bliver gennemfugtet

Du bevarer den lækre kulør i længere tid

…og nå ja, prisen er heller ikke til at klage over 🙂 

Slået op d.

Step-by-step: Nem hudplejerutine i hverdagen

Step-by-step: Nem hudplejerutine i hverdagen

Din hud fortjener intet mindre end kærlighed og god pleje hver eneste dag. Men det er ikke altid, at vi har hverken tid eller overskud til det helt store. Derfor er det vigtigt at finde en god hudplejerutine, som ikke tager lang tid, og som giver din hud det, den har behov for. Derudover skal den ikke bestå af 30 forskellige produkter, men være simpel, billig og enkel at anvende. Vi har her hos DM Skincare givet vores bedste bud på en simpel og optimal hudplejerutine, som du nemt kan anvende i hverdagen (mest normalt om aftenen).

Elsker du at bruge lidt ekstra tid på din hud, og lige har lidt flere minutter om aftenen end gennemsnittet – så har vi også en løsning til dig nederst i artiklen.

Du får her vores step-by-step guide med produkter og gode råd, som passer til dit hudplejetemperament.

Den hurtige hverdagshudplejerutine

STEP 1: Rens din hud og fjern gammel makeup

Det første du skal gøre, er at vaske dagens strabadser af. Det betyder, at du skal fjerne dagens makeup og gamle rester. Det kan du effektivt gøre med vores ansigtsrens Collagen Cleanser. Det er en uparfumeret, cremet sæbe, som renser din hud effektivt. Collagen Cleanser renser mildt din hud, og fjerner makeup og andet skidt. I løbet af dagen er det ikke bare makeup, der bliver siddende på vores hud, men en masse affaldsstoffer i luften, som sætter sig fast og tilstopper din hud.

Vi anbefaler især dette produkt til dig med tør eller sart hud, eller dig med urenheder i småt omfang. Start derfor med at fugte hænderne og ansigtet, og tag en smule produkt i hænderne. Skum produktet op i hænderne og masser det ind i huden i cirkler. Efter et par minutter skyller du produktet af med lunkent vand, og dyp med et håndklæde.

KØB HER: Collagen Cleanser

STEP 2: Plej din hud i dybden

Det næste du skal gøre, efter du har renset huden, er at sørge for, at din hud får lidt pleje. Det er her, at du arbejder med din hud i dybden, og har mulighed for at arbejde med problemer, såsom urenheder eller pigmentfejl. Det du skal bruge her er en skintonic. Her kan vi anbefale vores skintonic Herbal Toner uden alkohol og parfume. Denne skintonic opfrisker og stimulerer huden, således at hudporene trækker sig sammen. Den stimulerer blodkredsløbet og renser yderligere din hud for skidt og fedt. Især hvis du har fedtet hud, er dette step vigtigt for dig!

Påfør din skintonic på en vatrundel og påfør dit ansigt. Du vil også hurtigt opleve, at selv med en god cleanser først, så vil der stadig være fedt og skidt, der først går af i dette step. 

KØB HER: Herbal Toner

STEP 3: Giv masser af fugt til din hud

Det sidste step i din hverdagshudpleje er at anvende en god fugtighedscreme, som giver din hud masser af fugt. Det er vigtigt således at din hud har de optimale forhold til at arbejde hele natten igennem. En god fugtighedscreme skal fugte en masse, men uden at fedte. Og så skal den selvfølgelig indeholde en masse lækre ting, din hud har godt af. Vores 24 hours creme er en dag og natcreme, som giver en ekstra opstrammende effekt. Den er god til dig, der ønsker en sådan effekt, og måske har en lidt mere moden hud, der trænger til lidt anti-aging. Du kan også anvende vores ansigtscreme Herbal Day, som henvender sig til dig med uren eller fedtet hud.

KØB HER: 24 hours creme

Jeg har 2 minutter ekstra

Hvis du nu føler, at du har to minutter ekstra udover vores hverdagshudplejerutine, så kan du nemt tilføje et ekstra step. Det kan være du synes det er lækkert med lidt ekstra pleje, eller også kræver din hud bare lidt ekstra? Uanset hvad, så kan du nemt tilføje step 4.

EKSTRA STEP 4: Den dybdegående pleje

Hvis du til hverdag gerne vil gøre lidt ekstra uden at bruge timer på det, så har vi et par ting, vi kan anbefale. Det første er at tilføje et ekstra serum til din rutine. En serum arbejder ekstra i dybden og kan rettes specifikt mod din hud og dine problemer. Her kan vi anbefale vores ansigtsserum Silky Skin Lifting Serum. Dette er den perfekte serum, hvis du ønsker at opstramme din hud eller modvirke akne og pigmentering på din hud. Den er nem at anvende, og kræver blot, at du efter din skintonic, sprayer serum på, før du går ind og fugter med din fugtighedscreme.

Du kan også se lige her, hvor en beautyambassadør, har Silky Skin Lifting Serum som sit yndlingsprodukt.

Hvis du har endnu mere tid, og synes det er lidt hyggeligt at pleje din hud, så kan du anvende en af vores populære muddermasker. Ansigtsmasker (muddermasker) er virkelig effektive til at gå i dybden og arbejde med din hud, og så er de super hyggelige at anvende. Efter din skintonic kan du påføre din favorit ansigtsmaske, som passer til netop din hud. Læs her vores artikel om alle vores muddermasker. Husk igen at påføre din yndlings fugtighedscreme som det sidste step før du går i seng!

God fornøjelse!

Hudplejerutine

Slået op d.

Muddermasker: Denne skal du vælge til DIN hudtype

Få smukkere hud med vores ansigtsmasker

Den danske sommer har været mere kold den seneste tid, men det betyder ikke, at du skal undlade at pleje din hud. Solens mange stråler, har stadig påvirket din hud – og skiftet fra varme til kulde kan også gøre det hårdt for huden. Huden kræver altså lidt ekstra pleje. Og til dette formål, har vi en masse lækre ansigtsmasker, uanset om du er ung, moden, har problemhud eller bare gerne vil have lidt smukkere hud.

Ansigtsmasker er nemme at anvende, hyggelige og så er de effektive.

Muddermasker

 

Kort og godt – dette er vores udvalg af muddermasker

Vores muddermasker – effektive og med naturlige ingredienser

Her hos DM Skincare har vi udviklet vores helt egne muddermasker, som hver især har deres egne specielle effekter. Generelt har vores muddermasker en ret lille partikelstørrelse, og en større specifik overflade, som hjælper med at rense i dybden og trække skidt og snavs ud. Vores muddermasker har også en peelingeffekt i det øverste hudlag, som gør, at efterfølgende creme trænger endnu bedre ind.

Vi har udviklet specielle masker alt efter DIT behov. Herunder kan du se listen over de varianter, som vi har udviklet til vores kunder.

1. Muddermaske GreenClay – til uren hud

Denne muddermaske har vi udviklet specielt til at hjælpe mod acne, fedtet hud og opfriskning af huden.

Den henvender sig dermed primært til den yngre målgruppe, som ofte er den gruppe, der oplever at have problemfyldt hud. Det gode ved denne muddermaske er netop, at den faktisk kan gøre noget ved den problemfyldte hud.

GreenClay trækker snavs, døde hudceller, urenheder og fedtstoffer UD af huden. På den måde, bliver huden lækker og frisk at se på igen. De stoffer, som aktivt sørger for, at urenhuder fjernes, er: silicicat og aluminiumoxid, samt forskellige nærende mineraler som jern, magnesium, kalium, calcium og phosfor.

De ekstra ”hemmelige aktive ingredienser” i denne mudder er endvidere sesampalme og savblade, der regulerer hudens fedtproduktion. Du vil oplever at en behandling med GreenClay ansigtsmaske øjeblikkelig giver en mærkbar virkning. Huden føles glattere, blødere og mere smidig straks efter behandlingen.

Sig farvel til acnehud og lad GreenClay hjælpe dig til en flottere, renere og sundere ansigtsudstråling.

KØB PRODUKT – KLIK HER

2. Muddermaske RedClay – til sensitiv hud, eller hud som skal friskes op

Hvis du allerede ved, at din hud er sart og sensitiv, så er dette muddermasken for dig. Den kan også sagtens bruges, hvis du har normal hud, da RedClay har en genopbyggende og opfriskende effekt på huden.

Den indeholder en masse mineraler og collagen, som hjælper huden med at genopbygges, og kan derfor med fordel anvendes efter hårfjerning og solskoldning. De stoffer, som rent faktisk heler huden, er det høje indhold af jernoxid og kobber – dette stimulerer cellestofskiftet. Desuden indeholder RedClay  muddermaske blødgørende ingredienser fra passionsblomst og abrikoskerneolie.

KØB PRODUKT – KLIK HER

3. Muddermaske YellowClay – detox til huden

Har du en sød tand? Elsker du lidt junk en søndag aften? Ja? Det skal der også være plads til. Men har du denne tendens mere end andre, så har du måske et lidt for stort indtag af sukker og fedt. Det kan godt give en problemfyldt hud – eller i det hele taget påvirke huden negativt. Derfor har vi hos DM Skincare udviklet en muddermaske, som hjælper dig, der lever en mere usund livsstil. Denne muddermaske er super god til at fjerne affaldsstoffer, hvormed det giver en detox-effekt (bare på huden).

Ryger du og får du for meget sol, ja, så er YellowClay også et vidundermiddel, du kan tage i brug.

De udrensende stoffer, som YellowClay indeholder, er titanium og silikum-mineral. Desuden tilsat Aloe Vera, gulerodsekstrakt samt sesam og avokadoolier.

YellowClay består af en række sporstoffer, som optages nemt og hurtigt i huden. Vores kroppe består af 4% mineraler, som løbende skal fornys, og en del optages gennem huden. Generelt er vi underforsynede med mineraler, så huden tørster. Dette løser denne muddermaske.

Hvis du ønsker at tilfører det bedste til din hud, samtidig med at du detoxer affaldsstofferne bort, så er vores klare anbefaling YellowClay.

KØB PRODUKT – KLIK HER

4. Muddermaske BrownClay – antiaging til din hud

Denne muddermaske henvender sig primært til kvinder, der ønsker en antiaging-effekt på huden. Det vil sige – er du træt af rynker, strækmærker og en anelse slap hud, så er du målgruppen til dette produkt.

BrownClay er fyldt med naturlige mineraler, og har aktiv collagen, der stimulerer hudens eget indhold af collagen i bindevævet plus vitamin E, som er en kraftig antioxidant. Selvom denne muddermaske er særdeles effektiv, så er den stadig blød i konsistensen og dufter vidunderligt. Den tørrer hurtigt ind, og lader du den sidde et godt stykke tid, så får du virkelig resultater. Husk dog her, at en creme efterfølgende er meget nødvendig, da det er en muddermaske, som virkelig går ind og tager fat.

KØB PRODUKT – KLIK HER

Muddermasker

Sådan bruger du vores muddermasker!

Start med at rense din hud fri for makeup, som du plejer. Eventuelt kan du bruge en varm, fugtig klud, således at varmen fra kluden åbner din hud op. “Dup” huden en smule tør, og påfør nu ansigtsmasken i et tyndt lag over hele ansigtet og lidt ned af halsen. Det er nemmere at påføre masken, hvis du har en god pensel – penslen skal være blød, så det ikke bliver hårdt for huden.

Lad nu ansigtsmasken tørre ind i 10-15 minutter (undgå øjne og mund), eller indtil du kan se, den er helt tør. Herefter skylles masken af med varmt vand, og din yndlingscreme påføres! Vi anbefaler en af vores egne dagcremer til at påføre efterfølgende.

Et god tip er, at du skal gøre det til en hyggelig ting, når du anvender muddermasker. Gør det sammen med din veninde, eller en fra familien – sæt jeres yndlingsserie på, eller find et godt magasin frem. Nyd alenetiden alt imens, vores masker gør din hud frisk igen. Måske du skulle prøve en af vores mange slags slankete, og dermed være ekstra sund, når du hjælper huden med en lækker muddermaske.