Vegansk Hudpleje

Vegansk hudpleje – ren plantepower fra DM Skincare!

Den veganske livsstil handler ikke kun om mad, men også om tøj, sko, rengøringsmidler, makeup og hudpleje. Af hensyn til dyrevelfærd, miljø og sundhed fravælger veganere animalske produkter i bred forstand.

Vi har vegansk på hylderne

Hos DM Skincare oplever vi, at flere kunder efterspørger vegansk hudpleje, og vi har derfor gennemgået alle vores hudplejeprodukter. Det viser sig, at mange af vores produkter er veganske. Det er egentlig ikke et bevidst valg, men en konsekvens af vores målrettede fokus på naturlige råvarer, effektiv plantepower og indhold af højeste kvalitet.

Dansk produceret med Naturen i fokus

Hos DM Skincare ser vi naturen som et skattekammer af aktive ingredienser, som har mange forskellige gavnlige egenskaber for huden, når de nænsomt implementeres i hudpleje. Derfor produceres alle produkter på Dansk fabrik med godt håndværk, etik og bæredygtighed i højsædet.

Desuden har vi valgt, at vores produkter er parfumefri og uden parabener.

Nogle af produkterne indeholder dog ingredienser, der ikke er veganske. Det gælder for eksempel honning og mælkesyre. De produkter finder du  ikke på denne side med vegansk hudpleje.

Er vegansk også økologisk?

Det er faktisk ikke sådan, at fordi noget er vegansk, så skal det også være økologisk. Men hos DM Skincare sætter vi en ære i overvejende at bruge økologiske og bæredygtige ingredienser – og altid 100 % naturlige råvarer.

Hudpleje uden dyreforsøg

I andre lande vælger mange vegansk hudpleje for at sikre sig, at produkterne ikke er testet på dyr. I Danmark er vi heldigvis underlagt EU’s lovgivning, der forbyder dyreforsøg på ingredienser til kosmetik og hudpleje, ligesom det er forbudt at markedsføre skønhedsprodukter, der er testet på dyr.

Derfor kan du være sikker på undgå dyreforsøg, når du køber kosmetik og hudpleje, der er produceret i Danmark – uanset om det er vegansk eller ej. Det gælder naturligvis også alle DM Skincares produkter.

Savner du et vegansk skønhedsprodukt?

Hos DM Skincare følger vi nøje tendenserne inden for skønhed og velvære, og vi udvikler hele tiden nye produkter. Så skriv til os på kh@dmskincare.dk, hvis du savner et bestemt vegansk hudplejeprodukt eller gå på opdagelse i vores store udvalg af vegansk hudpleje her.

Tags#

vegansk sundhed

vegansk hudpleje

hudpleje sund

veganske produkter

sund med vegansk