Slankekur der dur

Slankekur der dur - DM skincare

Er du træt af for mange cm. på kroppen?

DM Skincare MUD WRAP er den første dansk produceret wrap, som på en hurtig og nem måde kickstarter en kropsændring, prøv en MUDWRAP behandling derhjemme og se dit spejlbillede blive mindre cm.for cm.

Hvad kan DM Skincare MUD WRAP?

MUD WRAP slanker, toner og strammer op. Reducerer appelsinhud samt mindsker synligheden af strækmærker og ar. MUD WRAP skrumper fedtcellerne ved hjælp af nye Ingredienser og giver fantastiske resultater.

Hvilke resultater kan du forvente?

Du kan forvente tab af cm. fra første behandling.100 % af de testede kvinder og mænd har alle tabt mellem 15 og 35 cm. ved første behandling på en klinik og med 9 målepunkter – se evt vores måleskema.

Holder det og hvor længe?

Vi anbefaler, at du får laver 3 – 6 behandlinger ca. 1 hver14. dag derhjemem og hvis man fortsætter sin sunde livsstil så holder cm. tabet. Husk at smøre med Detox lift cremen imellem behandlingerne for at stimulerer fedtforbrændingen.

Hvad er det som virker ?

Dette unikke produkt er baseret på et patenteret fedt-reducerende complex. Har et stort indhold af cysteinsyre, koffein, guarana, samt carnitin. Tilsammen har disse aktiver en væsentlig accelerende fedtforbrændende egenskab.

Foruden de fedtforbrændende egenskaber, medvirker det til at mindske vævets fedttykkelse, udjævne og stramme huden. Har desuden en positiv opstrammende virkning, ligesom det er effektiv i forbindelse med appelsinhud og medvirker til at genvinde den ungdommelige kropsform.

  • Kaffeekstrakthar en anti-aging effektog accelerererlipolyse(fedtspaltning) kraftig. Har høj fedtforbrændende egenskaber.
  • Guaranahar slimming og en højanti-celluliteeffekt, reducerer størrelsenaf fedtcellerog forhindrerdannelsen deraf.
  • Green tea Lipadmi medvirker til at øge penetration af aktive slankende Slanke, afgifte og fjerne appelsinhud og væskeophobninger og efterlader din hud med et slankere og glattere udseende.
  • Sea blend Alge: Denne kombination af forskellige alge ekstrakter er en cocktail af alger, der indeholder ekstrakter af otte alger/ tang Crithmum Maritimum, Laminaria saccharina, Laminaria Digitata, spirulina, himantaliya, porphyra Umbilacalis, litotamniya, Palmaria palmatta der medvirker til aktiverer blodcirkulationen og eliminering fedtvæv og toksiner
sund te der slanker

hjemmekit som detoxer og slanker

Udglatte samt dræne vævet for væskeophobninger. Brænder fedt i det behandlede område.
samt bidrager til at fremskynde stofskifte. Hæmmer absorptionen af fedt i kroppen og åbner porerne til at udskille giftstoffer, sved hurtigt. Slimming og toning i det anvendte område.

Anbefalede produkter

Tags#

slankekur

the som slanker

sund the

pas tøjet

sea blend