24 hours creme

Lagerstatus: På lager

459,00 kr
DM Skincare
Fordele ved at handle hos os
1

Bestil før kl. 17, så vi sender dine produkter samme dag. Gælder alle hverdage.

2

Køb for mere end 299,- kr. og spar 39,- kr. i fragt - Vi betaler.

3

Du får 30 dages fuld returret og vi tager imod returneringer med et smil.

4

Når du handler hos dmskincare.dk får du levering direkte fra kilden.

Beskrivelse

Detaljer

24 hous, dag og nat creme med anti age effekt til alle hudtyper, en kombineret dag- og natcreme som giver huden næring og energi.

Cremen med de nøje udvalgte ingredienser, såsom collagen, aminosyrer og vitaminer samt andre aktive stoffer stimulerer hudens evne til at binde fugten. Hudpleje med collagen giver flot, fugtig og velnæret hud. Med årene aftager den naturlige produktion af collagen i huden, hvilket gør, at huden mister sin spændstighed. Ved at tilføre opløseligt Collagen påvirkes Collagenet i bindevævet, så denne bliver aktiv igen og hudens spændstighed bibeholdes.

De aktive stoffer i 24 Hours creme giver en langtidsvirkende effekt. Dagcremen har en fantastisk indtrængningsevne, der gør, at aktivstofferne suges ind i huden, absorberes øjeblikkelig og efterlader huden med en silkeblød overflade efter brug og resten af døgnet. Bemærk cremen har spf 10 solbeskyttelsesfaktor).

Dm Skincares 24 hours Creme, til dig som bare vil have at cremen skal virke og ikke har lyst til at have flere forskellige cremer stående på hylden. 24 hours creme cremen indeholder alle de stoffer, der skal til for at give en flot, fugtig og velnæret hud. Med spf 10 har du samtidig et ”lille forspring” mod solen og de frie radikaler.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: 24 hours creme

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?